ALL FLIPKART QUIZ | ALL AMAZON QUIZ

Amazon Funzone Riddles Quiz Answers Solve and Win 15000

Amazon Funzone Riddles Quiz is back with fresh new 2 contests with different winning Prizes. August month is the best month for funzone players because amazon is releasing back-to-back new contests for users.

Today funzone section is quite busy because amazon launched 4 quizzes along with daily quiz time. Before launching Amazon Riddles Quiz the company launched Amazon Funzone Jackpot Quiz Answers then Amazon World Entrepreneurs Day Quiz and Now Amazon Funzone Riddles Quiz with two different prizes, both quizzes have different questions & answers, you need to play both contests separately but we make your task easy to find Amazon Funzone Riddles Quiz Answers.

Amazon Galaxy Z Fold 3 Flip 3 5G Spin and win Quiz answers Win 3000

On this page, we added Rs.10000 & Rs.15000 Quiz Answers so scroll down to read.

Amazon Funzone Riddles Quiz Answers Solve and Win 15000

Amazon Funzone Riddles Quiz Answers Solve and Win 15000

  • Answer: (B) Bank
  • Answer: (A) Name
  • Answer: (C) Breathe
  • Answer: (D) Water
  • Answer: (A) Empty

Quiz Page: Play Now

 Follow us on Telegram for Fast Answers updates

Amazon Funzone Riddles Quiz Answers Solve and Win 10000

Amazon Funzone Riddles Quiz Answers Solve and Win 1000

  1. Answer 1: (C) Stone
  2. Answer 2:(D) Light
  3. Answer 3: (B) 9
  4. Answer 4: (C) Eat
  5. Answer 5: (B) Footsteps

Quiz Page: Play Now

 Follow us on Telegram for Fast Answers updates

Amazon Funzone Riddles Quiz Answers (Rs.15000)

Q1: I have branches yet I have no leaves, no trunk and no fruit. What am I?

Answer: (B) Bank

Q2: What belongs to you but other people use it more than you?

Answer: (A) Name

Q3: I’m light as a feather, but not even the strongest girl can hold me for more than 5 minutes. What am I?

Answer: (C) Breathe

Q4: I’m often running yet I have no legs. You need me but I don’t need you. What am I?

Answer: (D) Water

Q5: What five letter word stays the same when you take away the first, third, and last letter?

Answer: (A) Empty

Funzone Solve and win Quiz Answers & Questions Win 10000

Q1: What word of five letters has one left when two are removed?

Answer 1: (C) Stone

Q2: What can fill a room but takes up no space?

Answer 2: (D) Light

Q3: If two’s company, and three’s a crowd, what are four and five?

Answer 3: (B) 9

Q4: What common English verb becomes its own past tence by rearranging its letters?

Answer 4: (C) Eat

Q5: The more you take, the more you leave behind. What am I?

Answer 5: (B) Footsteps

Funzone Riddles Amazon Quiz Answers & Questions Win 15000

Page Updated on: 19 August 12.52 AM 

Q1: A blue house has blue bricks; a yellow house has a yellow bricks. What is a green house made of?

  1. Green bricks
  2. Glass
  3. Brown bricks
  4. Paper

Answer 1: (B) Glass

A blue house has blue bricks; a yellow house has yellow bricks. the green house is made of Glass.

Q2: What month of the year has 28 days?

  1. February
  2. January
  3. May
  4. All of them

Answer 2: (D) All of them

February, January, May month of the year has 28 days.

Q3: What can you break, even if you never pick it up or touch it?

  1. Glass
  2. Jewelry
  3. A promise
  4. Paper

Answer 3: (C) A promise

A promise you can break, even if you never pick it up or touch it.

Q4: I shave every day, but my beard stays the same. What am I?

  1. Trimmer
  2. Blade
  3. Barber
  4. None of the above

Answer 4: (C) Barber

I shave every day, but my beard stays the same. am I, Barber.

Q5: You walk into a room that contains a match, a kerosene lamp, a candle and a fireplace. What would you light first?

  1. Kerosene Lamp
  2. Candle
  3. The fireplace
  4. The match

Answer 5: (D) The match

You walk into a room that contains a match, a kerosene lamp, a candle, and a fireplace. The match would you light first.

Amazon Riddles Quiz Answers & Questions Win 10000

Page Updated on: 19 August 12.51 AM 

Q1: If I have it, I don’t share it. If I share it, I don’t have it. What is it?

  1. A secret
  2. A letter
  3. A whisper
  4. A notebook

Answer 1: (A) A secret

Q2: Precious stones in a pack of cards.What are we talking about?

  1. Spades
  2. Diamonds
  3. Clubs
  4. Hearts

Answer 2: (B) Diamonds

Q3: We are five little objects of an everyday sort, you will find us all in a tennis court.

  1. Balls
  2. Vowels
  3. Towels
  4. Nets

Answer 3: (B) Vowels

Q4: Olympics start with me, and Tokyo ends with me. What am I?

  1. Japan
  2. The letter O
  3. Greece
  4. Marathon

Answer 4: (B) The letter O

Q5: If 100 = 4, 1000= 8 then 10000= ?

  1. 16
  2. 14
  3. 32
  4. 10

Answer 5: (A) 16

How to find Amazon Funzone Riddles Quiz?

The Funzone Riddles Quiz is available in the Quiz Time Funzone section. 1st of all Update your Amazon App then open & log in with your credentials then tap on the search bar then type ‘ Quiz ‘ or ‘ Funzone ‘ word & tap on the search button now you will see the Funzone banner tap on it to open, Scroll down & find Amazon Funzone Riddles Quiz Banner.

Amazon Funzone Riddles Quiz: Answer and win 10000 & 15000

After we confirm the winner/s, we will contact the winners individually through email/SMS. We will also post the winners names on this page by 12th September 2021.

Amazon Riddles Quiz: how to play?

  • Install Amazon app from Google Play Store or App Store. or Visit Website
  • Open The App & tap on 3 horizontal lines in the upper left corner.
  • Find Funzone Section & open it. If you do not find the funzone section follow the next step.
  • Tap on search & search Quiz word, open 1st result & scroll down to find Funzone Riddles quiz amazon banner.
  • tap on the banner & play the quiz.

Amazon Funzone Riddles Quiz: terms and conditions

  1. You should be of age 18 years or above to Play Amazon Funzone Riddles Quiz Time Contest.
  2. via Lucky Draw a total of 5 Eligible Winners will be selected.
  3. If you won the prize amazon will send you a congratulation message through registered email.
  4. It will be mandatory for the winners to do KYC to get the Winning Prize.
  5. after the end of the competition, immediately Winners will be declared via lucky draw.
  6. To Claim the winning Prize you have to verify your email & RMN (Registered Mobile No.).

Amazon Riddles Quiz: winners list

The Quiz Was Organized From 19th August 2021 & It Will Ends On 1st September 2021 after the quiz is over Amazon will hold a lucky draw to choose winners. total 1 winner will be selected. once winners are announced we will tell you updates through Amazon Winners List Page.

Leave a Comment