ALL FLIPKART QUIZ | ALL AMAZON QUIZ

Amazon Oral-B oral care Quiz Answers Win 5000

Amazon Oral-B oral care Quiz Answers: Amazon has released the competition for the Oral-B oral care brush ahead of the great Indian festival sale. In this competition, contestants will have to answer seven questions correctly. If you choose the correct answer then you will be eligible for a lucky draw and can win 5000.

Amazon Quiz Answers

How to Play Amazon Oral-B oral care Quiz

1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.
2. Open & Sign in to the Amazon App.
3. Search “Funzone or Quiz Word in the app & Find the Quiz
4. There will be a total of 5 questions
5. Answer all the Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Amazon Oral-B oral care Quiz Answers Today Win 5000

Answer 1: (C) Round

Answer 2: (A) No. 1

Answer 3: (B) Reduces brushing speed and alerts if you brush too hard

Answer 4: (B) Surface stains

Answer 5: (C) Both of these

Answer 6: (B) 2 weeks

Answer 7: (D) 2 years

for Fast Answers updates: Follow us on Telegram

Quiz Page: Play Now

Amazon Oral-B oral care Quiz Answers & Questions

Q1: Fill in the blanks: Oral- B electric toothbrushes offers up to 100% more plaque removal. ____ head cleans better for healthier gums.

  1. Triangular
  2. Rectangular
  3. Round
  4. Square

Answer: (C) Round

Q2: Fill in the blanks: Oral- B is the _____ Dentist recommended brand in the world.

  1. No. 1
  2. No. 2
  3. No. 3
  4. No. 4

Answer: (A) No. 1

Q3: The Pressure Control in Oral- B electric toothbrushes helps protect gums through which of these features?

  1. Increases brushing speed if germs are more
  2. Reduces brushing speed and alerts if you brush too hard
  3. Changes shape of the brush as per brushing speed
  4. Stops brushing after 1 minute automatically

Answer: (B) Reduces brushing speed and alerts if you brush too hard

Q4: Oral-B electric toothbrushes gently whitens teeth starting from day 1 by removing what?

  1. Detergent stains
  2. Surface stains
  3. Dental fillings
  4. Filling up cavities

Answer: (B) Surface stains

Q5: The Oral-B 2 minute professional timer electric toothbrush comes with which of these modes?

  1. Daily clean
  2. Gum care
  3. Both of these
  4. None of these

Answer: (C) Both of these

Q6: The battery of the Oral-B electric toothbrush lasts up to what time with 1 full charge?

  1. 1 week
  2. 2 weeks
  3. 5 days
  4. 3 day

Answer: (B) 2 weeks

Q7: The Oral-B electric toothbrush offers a warranty period of how long from date of purchase?

  1. 3 months
  2. 6 months
  3. 1 year
  4. 2 years

Answer: (D) 2 years

Play Also:

Amazon Havells Air Oven Quiz

Amazon Aquaguard Ritz Quiz

Amazon OnePlus Smart TV Quiz

Amazon Omron World Heart Day Quiz

Amazon ACER TV Contest Quiz

Amazon The Cricket Quiz

Amazon Oppo A Series Quiz

Amazon TCL MINI LED TV Quiz

Amazon Smart LED Fire TV Quiz

Amazon Smart LED Fire TV Quiz

Amazon Colgate Vedshakti Quiz

Amazon Redmi 2K TVs series Quiz

Amazon Mi 11X 5G Quiz

Amazon Advantage Just for Prime Quiz

Amazon Sony Google TV Quiz

Amazon Colgate Vedshakti Quiz Answers

Amazon LG Monitors Quiz Spin and win Quiz

Amazon Redmi Note 10 Pro Quiz

Amazon OnePlus 9 Pro 5G Quiz

Amazon OnePlus 9 Series 5G Quiz

Amazon Redmi Note 10S Quiz Answers

Amazon Great Indian Festival Quiz

Amazon OnePlus Nord CE 5G Quiz

Amazon OnePlus Nord 2 5G Quiz

Amazon BenQ Monitors Quiz

Amazon Maggi Chicken65 Quiz

Amazon Samsung Tablet Quiz

Amazon Alexa Built in Smartphones Quiz Answers

Amazon Zandu Ayurveda Quiz Answers

Amazon Dabur Honey Tasties Quiz Answers

Amazon Oral-B oral care Quiz Details, Timing & Prizes

Quiz Title Amazon Quiz Oral-B oral care Quiz
Quiz Prize: 5000
No. of Winners 5
Contest period: 25th September 2021 To 20th October 2021
Winner Announcement 20th November 2021
Note: Don’t Forget to Search Amazon Quiz Tophunt

About The Quiz:

This Contest will onset on 25th September 2021 from 12:00:00 AM to 20th October 2021 at 11:59:59 PM. During The Contest Period, anyone can play this quiz & enter Lucky Draw to Win 5000.

Total 5 Prizes will Provide under Amazon Quiz The Oral-B oral care Quiz. The Prizes will be sent to the Final Winners before 20th November 2021 by Amazon courier. after the quiz ends you can check Amazon FZ Contest Winners List.

TOPHUNT HOME CLICK HERE

Leave a Comment