FLIPKART DAILY TRIVIA QUIZ ANSWERS: LIVE

Amazon Prime Day Quiz Answers Win – Rs.25000 Pay Balance

Amazon Prime Day Quiz, Amazon Prime Day Quiz Answers win today – Hey Friends here are all correct 5 answers of The Quiz.

Amazon Rs.1,00,000 & Rs.50000 Quiz is Live Now. You can play the amazon fun zone quiz and win Rs.50,000. If You are looking fast and right answers here are all 5 correct answers of The Quiz.

NEW ONEPLUS NORD PRIME DAY QUIZ ANSWERS

NOTE – Here is Two Prime Day Quiz

How to Play Prime Day Quiz Amazon Quiz  4 August 2020

1.. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Search “Funzone or Quiz Word in the app & Find the Quiz

4. There will be a total of 5 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Amazon Prime Day Quiz Answers – Win Rs.25000

Q1. How long will the Prime Day Sale last?

Answer 1: 2 Days , 6th and 7th August

Q2. Which Kannada-language comedy-drama film starring Danish Sait has released as a Prime Day Special?

Answer 2: French Biriyani

Q3. How many unique products can customers discover from small businesses ?

Answer 3: 4 crore +

Q4. What are some ways customers can maximize their savings this Prime Day?

Answer 4: All of the above

Q5. How many songs do Prime members get free with their membership?

Answer 5: 60 Million

Amazon Prime Day Quiz Answers – Win Rs.50000

Q1. How can you maximize Savings on Prime Day?

Answer 1: All of the above

Q2. There are a host of Prime Day Special movie releases coming up this Prime Day. All of the below are Prime Day special releases, except?

Answer 2: Dil Bechara

Q3. You can save up to Rs. 200 on shopping from Small & Medium Businesses between 23rd July to 4th August.

Answer 3: TRUE

Q4. When is Prime Day 2020 in India?

Answer 4: 6th- 7th Aug

Q5. Prime members can avail which of the following this Prime Day

Answer 5: All of the above

Amazon Prime Quiz Answers – Win Rs.1 lakh

Q1. When is Prime Day 2020 in India?

Answer 1: 6th- 7th Aug

Q2. This Prime Day, Prime members get exclusive access to ____ products. Fill in the blanks

Answer 2: Over 300

Q3. Only Prime members can avail Prime day offers.

Answer 3: TRUE

Q4. Prime Day Special, World Premiere of Shakuntala Devi features which popular Bollywood actress?

Answer 4: Vidya Balan

Q5. Prime members can tune into Prime Day special celebrity curated Music playlists from which of the following artists?

Answer 5: All of the above

CLICK & PLAY AMAZON QUIZ NOW

WINNER ANNOUNCEMENT 

There are a total of 4 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 30th August 2020

TERMS AND CONDITIONS

1. This  Contest will commence on 31 July 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 07 August 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to Amazon Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all Quiz Contest questions correctly, you will be entitled to a lucky draw that will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots. 6. The declared winner(s) will be eligible for winning Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

I hope this Amazon Prime Day Quiz will lucky for you will win. best luck.