FLIPKART DAILY TRIVIA QUIZ ANSWERS: LIVE

Amazon Quiz Answers Win ₹5000 – 11 November 2019

Amazon Quiz 11 November, Amazon Quiz 11th November Quiz, Amazon 11 November quiz answers, Amazon Quiz Answers 11 November 2019, Amazon ₹5000 Pay Balance Quiz Answers, Amazon 11 November Quiz, amazon quiz answers win, Amazon ₹5000 Pay Balance quiz, amazon quiz answers win: – Hey Guys Today I am going to share with you amazon quiz 11th November Answers today for winning iPhone XR . Amazon quiz always gives a chance to his app users to win gifts like Sony Home Theater, Seagate HDD, iPhone x, iPhone Xs & many more.

This Amazon Daily Quiz Time contest is App Only & Amazon Quiz Question & Answer start at 8 AM & Close at 12 PM. Guys, we will provide answers at sharp 8.01 AM and it is fast than other websites. we also provide answers in our WhatsApp group & Telegram Group. If you want to Amazon quiz answers Fast then you have to like our Facebook page and subscribe to our blog by giving your email id at the right sidebar in the email subscription box.

How To Participate In Amazon Quiz Win Answers


1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Go to Home Page & Scroll Down then you will see “Amazon Quiz 11 November” Banner, tap on it.

4. Now just tap on Start Tab to play the quiz.

Amazon Quiz 11 November 2019 – Win ₹5000 Pay Balance

Updating Time: 8.01 AM (Note- If you Not See the answers: Refresh NowJoin Telegram Channel

Q1 – What is the term used in cricket when a batsman is at or has scored 111 runs?

Ans – Nelson

Q2 – In which country would you find Machu Picchu, a 15th-century Inca citadel?

Ans – Peru

Q3 – Raut Nacha is folk dance performed mainly by the tribal communities of which state?

Ans – Chhattisgarh

Q4 – Which day is celebrated as World Diabetes Day?

Ans – 14th November

Q5 – Which planet in our solar system was visited by the Russian-built Venera 7?

Ans – Venus

[bg_collapse view=”link” color=”#4a4949″ icon=”arrow” expand_text=”Old Quiz Answers” collapse_text=”Old Quiz Answers” ]

10 November 2019 – Win Oppo Reno 2 F

Q1 – Which of these was earlier known as the ‘Hailey National Park’ when it was established in 1936?

Ans – Jim Corbett National Park

Q2 – In 2011, which country hosted a Formula 1 race for the first time?

Ans – India

Q3 – Punjab is also called ‘The Land of Five Waters’. Which of these is NOT a river that flows through the region of Punjab?

Ans – Tapti

Q4 – Which country has recently approved the sale of a home-grown drug that is expected to cure Alzheimer’s?

Ans – China

Q5 – What is the slang term given to a ball that is bowled so well that it is considered unplayable by the batsman in cricket?

Ans – A jaffa

9 November 2019 Quiz Godrej Air Conditioner

Q1 – Madhubani painting is done with a variety of tools, including fingers, twigs, brushes, nib-pens, and matchsticks and using natural dyes and pigments. It is characterized by its eye-catching geometrical patterns. Which Indian state does this art form originate from?

Ans – Bihar

Q2 – Ebrahim Alkazi is a famous Indian personality in the field of ______? (Fill in the blank)

Ans – Theater

Q3 – A person wants to visit the national parks in Ranthambore, Gir and Bandipur located in 3 different states in India. Which of the following state he or she should NOT visit to explore these 3 national parks?

Ans – Madhya Pradesh

Q4 – Which of the following countries is NOT a member of the SAARC (South Asian Association for Regional Cooperation) ?

Ans – VVS Laxman

Q5 – The book ‘281 and Beyond’ is an autobiography of which Indian cricketer?

Ans – Singapore

8 November 2019 Quiz

Q1 – The ______ note was the first paper currency issued by RBI in January 1938. (Fill in the blank)

Ans – Rs. 5

Q2 – Which of the following is NOT a gem-stone?

Ans – Marble

Q3 – The original name of Tansen, the most famous musician in the court of Akbar was ________? (Fill in the blank)

Ans – Ramtanu Pandey

Q4 – Which of the following art forms was Satyajit Ray associated with?

Ans – Film direction

Q5 – The legendary comic book writer Stan Lee, who passed away last year, was associated with which comic book house?

Ans – Marvel comics

7 November 2019 Quiz Win Rs.5000 Amazon Pay Balance

Q1 – She was the first woman to win a Nobel prize, is the only woman to win the Nobel prize twice, and is the only person to win the Nobel prize in two different scientific fields. She was born on this day (11 November) in 1867. Who is she?

Ans – Marie Curie

Q2 – In which country would you find North Cape, the northernmost point in Europe that can be accessed by car?

Ans – Norway

Q3 – Which of the following acids is used in a battery?

Ans – Sulphuric acid

Q4 – If you compete in a race and overtake the 4th person, which position would you find yourself in?

Ans – 4th

Q5 – In international Morse code, which English alphabet is represented by the shortest/smallest code, a single dot?

Ans –

6 November 2019 Quiz Win Samsung Galaxy Note 10 Quiz

Q1 – Where would you find Stonehenge, the prehistoric monument?

Ans – England

Q2 – The Red Square is considered the central square of which Russian city?

Ans – Moscow

Q3 – Indian field hockey team recently qualified for Tokyo Olympics 2020. When did Indian men’s hockey team last win a gold medal at the Olympics?

Ans – Moscow Olympics, 1980

Q4 – What is the official playing time of the full version of the Indian national anthem?

Ans – 52 seconds

Q5 – The ‘Statue of Liberty’ in New York was gifted to the United States by a European country. Which country is this?

Ans – France

4 November 2019 QuizWin Rs.25000 Amazon Pay Balance

Q1 – This American actor won the Oscar for best actor in a leading role for his performance in the movie ‘Dallas Buyers Club’. He celebrates his birthday today. Who is he?

Ans – Matthew McConaughey

Q2 – Where would you find the ‘Sea of Tranquility’?

Ans – The moon

Q3 – A Megagon is a polygon with _____ sides. Fill in the blanks.

Ans – 1 million

Q4 – Who composed the famous classical music melody – ‘Fur Elise’?

Ans – Beethoven

Q5 – Where is Fort William located in India?

Ans – Kolkata

5 November 2019 QuizWin Sony 5.1 Home Theater System

Q1 – Today, 11th November is the birthday of a cricketer who currently holds the record for being fastest to 10,000 and 11,000 runs in One Day cricket. He currently has 69 international centuries to his name. Who is he?

Ans – Virat Kohli

Q2 – Against which country did Virat Kohli make his test debut in 2011?

Ans – West-Indies

Q3 – Along with cricket, Virat Kohli has keen interest in Football. He is the co-owner of which Indian Super League(ISL) football team?

Ans – FC Goa

Q4 – This Canadian singer sang the world famous song ‘Summer of 69’. He celebrates his birthday today. Who is he?

Ans – Bryan Adams

Q5 – In which country would you find Chichen Itza, one of the largest Maya cities and it was likely to have been one of the mythical great cities referred to in later Mesoamerican literature?

Ans – Mexico[/bg_collapse]

Play More:

Amazon ₹5000 Answers Win

CONTEST AND DETAILS & HOW TO ENTER:

1. This Contest will commence on 11 November from 08:01 a.m. (IST) to 12:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning” ₹5000 ” (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

1 thought on “Amazon Quiz Answers Win ₹5000 – 11 November 2019”

Comments are closed.