FLIPKART QUIZ | AMAZON QUIZ

Amazon Samsung Galaxy M32 Quiz Answers Win ₹10,000 Pay Balance

Amazon Samsung Galaxy M32 Quiz Answers Today – Amazon Funzone Section is updated with New Samsung Galaxy M32 Quiz & we Added Samsung Galaxy M32 Amazon Quiz Answers with a total of 5 Questions.

Amazon Quiz Samsung Galaxy M32 Details:

  • Quiz Prize: Win ₹10,000 Pay Balance
  • Total Prizes: 5 Prizes
  • Available on: Amazon App
  • Based on: General Knowledge
  • Period: 22 June to 30 June 2021
  • Winner Announcement: 11 July 2021

How to Play Amazon Samsung Galaxy M32 Quiz Time

1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Search “Funzone or Quiz Word in the app & Find Amazon Samsung Galaxy M32 Quiz Banner.

4. There will be a total of 5 questions.

5. Answer all the Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Amazon Mini TV Quiz Answers Operation MBBS Win 25000

Amazon International Yoga Day Quiz Answers today Win Rs.25000

Amazon World Music Day Quiz Answers Today Win Rs.10000

Amazon International Yoga Day Spin And Win Quiz Answers Today – RS.30000

Amazon Yoga Jackpot Quiz Answers Win Rs.50,000 Pay Balance

Amazon Samsung Tablets Quiz Answers Win 10000

Amazon Samsung Galaxy M32 Quiz Answers Win ₹10,000 Pay Balance

Q1:  Which is the rear camera configuration on the Galaxy M32?

Answer: (A) 64 + 8+ 2+ 2 MP

Q2: What is the front camera resolution on the M32?

Answer: (C) 20 MP

Q3: What makes the camera on the M32 truly versatile?

Answer: (D) All of the above

Q4: Which of the following camera features are available on the M32?

Answer: (D) All of the above

Q5: Which feature on the M32 lets you get amazing photos in low light?

Answer: (B) Night Mode

CLICK & PLAY AMAZON QUIZ NOW

Q1: Why does Galaxy M32 have the segment best display?

Answer: (D) It has a combination of all of the above

Q2: What is the camera setup on the Galaxy M32?

Answer: (D) 64MP Quad camera

Q3: Which of the following cutting-edge software gives the M32 worry-free privacy and security?

Answer: (C) All of the above

Q4: Which feature on the M32 allows you to make simple, secure payments at any NFC POS terminal?

Answer: (C) Samsung Pay

Q5: What is the battery capacity of the Galaxy M32?

Answer: (C) 6000 mAh

Amazon Father’s Day Quiz Answers Win 25000 Pay Balance

Amazon Tecno Spark 7T Quiz Answers Win Techno Smartphone

Amazon Redmi Note 10S Quiz Answers Win Redmi Smartphone

Amazon iQOO Z3 5G Quiz Answers Win iQOO Smartphone

Amazon OnePlus TV U1S Quiz Answers Win Oneplus TV

Amazon The Ultimate Movie Quiz Answers Today Bollywood X Hollywood

Amazon Around the globe Geography Quiz Answers Today

Amazon The Really Tough Mobile Quiz Answers Win iPhone 12

Amazon Redmi Note 10S Quiz Answers Win Redmi Smartphone

Amazon World Milk Day Quiz Answers Win 25000 Pay

Amazon OnePlus Nord CE 5G Quiz Answers Win Oneplus Nord

Amazon Harpic Flush & Forget Quiz Answers Harpic Blocks Win 10000

Amazon The June Quiz Answers Win 50000 Pay

Amazon iQOO Z3 5G Quiz Answers Win iQOO Smartphone

Amazon OnePlus TV U1S Quiz Answers Win Oneplus TV

Amazon Brain Teaser Quiz Answers Get Ready to Check Your intelligence

Amazon World Milk Day Quiz Answers Win 25000 Pay

Amazon OnePlus Nord CE 5G Quiz Answers Win Oneplus Nord

Amazon Harpic Flush & Forget Quiz Answers Harpic Blocks Win 10000

Amazon The June Quiz Answers Win 50000 Pay

Amazon Pictionary Guess These Famous Places Quiz Answers Today

Amazon Friends Quiz Answers: Guess the dialogue

Amazon No Tobacco Day Quiz Answers Win 20000

About Ajinkya Sid

Hello, my name is Ajinkya Sidwadkar also known as Ajinkya Sid and I am a full-time writer on this blog. I write articles on technology-related news and information. I also interested to write articles on current affairs & Quiz questions & answers posts, Deals, Loot & Free Offers.

Leave a Comment

error: