FLIPKART QUIZ | AMAZON QUIZ

Amazon Students Day Quiz Answers Win – Lenovo Thinkpad

Amazon Students Day Quiz, Amazon Students Day Quiz Answers win today – Hey Friends here are all correct 5 answers to The Quiz.

Amazon Lenovo Thinkpad Quiz is Live Now. You can play the amazon fun zone quiz and win Lenovo Thinkpad. If You are looking for fast and right answers here are all 5 correct answers to The Quiz.

Students Day Amazon Quiz Details:

  • Quiz: Lenovo Thinkpad Quiz
  • Quiz Prize: Lenovo Thinkpad
  • Total Prizes: 1 Prize
  • Available on: Amazon App Only
  • Based on: General Knowledge
  • Period: 17 November to 30 November 2020
  • Winner Announcement:  31st January 2020

How to Play Students Day Quiz Amazon Quiz – 25 November 2020

1.. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Search “Funzone or Quiz Word in the app & Find the Quiz

4. There will be a total of 5 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Credit Card Bill Quiz Answers Win – Rs.10000 Balance

Amazon Womens Entrepreneurship Day Quiz Answers Win – Rs.20000

Amazon Festive Riddles Quiz Answers Win – Oneplus 8T

Amazon Childrens Day Quiz Answers Win Lego Classic Bricks

Amazon Google Pay Recharge Code Quiz Answers Win – Rs.300 Cashback

Amazon Students Day Quiz Answers – Amazon Lenovo Thinkpad Quiz

Here is the Students Day Quiz Amazon Answers:

Q1: in 2019, which indian won gold in the world university games at napoli with a timing of 11.32 seconds?

Answer 1: Dutee Chand

Q2: As a student, which famous Indian once mis-spelt the word ‘Kettle’ and refused to copy the correct spelling from the neighbor’s slate?

Answer 2: Mahatma Gandhi

Q3: ‘The Adventure of the Three Students’ features which legendary fictional detective?

Answer 3: Sherlock Holmes

Q4: Eight Presidents of the United States have been students of which iconic university?

Answer 4: Harvard

Q5: One of the founders of the company who has manufactured this product, nicknamed Woz, is an alumni of which university?

Answer 5: University of California, Berkeley

Q6: While still a school student, who started blogging on the BBC Urdu website under the pseudonym Gul Makai?

Answer 6: Malala Yousafzai

Q7: The iconic logo of which shoe manufacter was created by a Graphic Design student named Carolyn Davidson?

Answer 7: Nike

Q8: The national anthem of which country (whose capital is shown in picture) was composed by Rabindranath Tagore’s student, Ananda Samarakoon?

Answer 8: Sri Lanka

CLICK & PLAY AMAZON QUIZ NOW

Amazon ReadytoPod Quiz Answers Win – Rs.10000 Pay

Amazon Loreal Quiz Answers Win – 10,000 Pay Balance

Amazon Pay With Alexa Quiz Answers – Win Rs.10000 Pay

Amazon Alexa on App Quiz Answers – Win Rs.1000 Pay

Amazon Maggi Range Quiz Answers Win – Rs.10000

Amazon World Food Day Quiz Answers Win – Rs1000

Amazon Sony Bravia tv Quiz Answers Win – Sony Bravia TV

Amazon Great Indian Spin & Win Quiz Answers Win – Prizes

WINNER ANNOUNCEMENT 

There are a total of 1 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 31st January 2021.

TERMS AND CONDITIONS

1.This Contest will commence on 17 November 2020 from 12:00:01 a.m. to 30th November 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Amazon Students Day Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the Students Day Quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 5 participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Students Day Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

I hope this Amazon Students Day Quiz will lucky for you will win. best luck.

2 thoughts on “Amazon Students Day Quiz Answers Win – Lenovo Thinkpad”

  1. Sir mai itne saare quiz mai Particepate karta hoon, lekin kabhi bhi mera naam is quiz mai nahi aata hai,
    … Aakhir aisa kyun ????

    Reply

Leave a Comment

error: