Flipkart Anannya Quiz Super Fan Answers Win – Gifts Vouchers

Flipkart Super Fan Quiz, Flipkart Super Fan Quiz Answers 7 August 2020 win Assured Prizes today – Hey Friends here are all correct Flipkart Anannya Pandey Quiz answers today of The Quiz.

SUPER FAN is a quiz show featuring various Bollywood celebrities across multiple episodes. Celebrities will ask various questions pertaining to their personal life and the participants will be required to answer these questions The episode will be aired on every Friday at 00:00 hrs and users will be able to answer questions until 23:59 hrs of the following Thursday.

The Flipkart Video Introduced Super Fan the Game of Truth & Win Lakhs Everyday Contest is Live Now. You can play the Flipkart Super Fan a quiz and win Assured Gifts. If You are looking fast and right answers here are all 5 correct answers of The Quiz.

How to Play Super Fan Quiz Flipkart Quiz 7th August 2020

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Search “Game Section in the app & Find Super Fan Quiz

4. There will be a total of 5 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to Win Voucher Gifts.

Flipkart Super Fan Quiz Answers (Flipkart Anannya Pandey Quiz):

Q1: What is my secret talent ?

Answer 1: Touching my tongue to my no

Q2: What is my favourite team sport ?

Answer 2: Cricket

Q3: 3. What is my favourite ice cream flavour ?

Answer 3: Cookies and Cream

Q4: 4. My favourite family holiday was to which place ?

Answer 4: Africa

Q5: 5. I am allergic to cheese

Answer 5: FALSE

Q6: 6. One emoji that I use the most is the eye roll

Answer 6: FALSE

Q7: 7. The first thing I do in the morning is check my phone

Answer 7: TRUE

Q8: 8. If this film was remade today I would love to be a part if it . The film is__

Answer 8: Kuch kuch Hota Hai

Q9: 9. I regularly use this movie dialogue . The dialogue is__

Answer 9: Main apni favourite hoon

Q10: 10. If my life had a hindi theme song then it would be__

Answer 10: Ankhiyon se goli maare

5 August 2020 Answers:

Q1. The first poster I ever put in my room was of which actor?

Answer 1: John Abraham

Q2. Who am I more scared of?

Answer 2: My dad

Q3. What is that one habit I just can’t get rid of ?

Answer 3: Nail biting

Q4. If I were to get a third tattoo what would that tattoo be ?

Answer 4: My Birth Date

Q5. Which Delhi street food do I miss the most ?

Answer 5: Chole Bhature

Q6. I am a

Answer 6: Morning Person

Q7. In college I developed an app called FontSwap ?

Answer 7: True

Q8. Once while playing Badminton I hit my younger sister so hard on the head that she had to go to the hospital ?

Answer 8: False

Q9. The first film I saw in a movie theatre was

Answer 9: Chotta Chetan

Q10. I can speak languages

Answer 10: 5

Anannya Pandey Quiz Answers:

1. What is my favourite holiday destination in India?

Answer 1 – Himachal Pradesh

2. What is my favourite cheat meal?

Answer 2. – Mithai

3. Which classical dance form am I more trained in?

Answer 3. – Odissi

4. What is the name of my pet turtle?

Answer 4. – Mr. T

5. What is my favourite type of Atta?

Answer 5. – Makki

6. I Have a Fake Twitter Account

Answer 6. – True

7. I lost weight during the Kedarnath shoot

Answer 7. – FALSE

8. My favourite form of exercise is weight training

Answer 8. –  False

9. My favourite Karan Johar film is__

Answer 9. – Kabi kushi kabhi gham

10.  Out of all mom’s films my favourite performance of hers is__

Answer 10. –  Chameli Ki Shaadi

Flipkart Fake or Not Quiz Answers 24 July 2020 Win – Gifts

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Win – Vouchers

TERMS AND CONDITIONS

1. This  Contest will commence on 24 July 2020 from 13:00:01 A.m. (IST) to 20th August 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Flipkart.com.

3. Once you have signed-in to Flipkart.com, you can participate by navigating to Flipkart The Quiz Show page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the Contest questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 1 (One) participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

I hope this Flipkart Super Fan Quiz will lucky for you will win. best luck.

1 thought on “Flipkart Anannya Quiz Super Fan Answers Win – Gifts Vouchers”

Leave a Reply

error: