Cinetalkers Babloo Bachelor Quiz Answers Part 4 Win Movie Tickets

cinetalkers Babloo Bachelor Quiz Answers Added on this page. Now read & Play Babloo Bachelor Part 1 Quiz to win movie tickets.

Cinetalkers.com Promoting upcoming Babloo Bachelor movie through Contest page. the Babloo Bachelor Part 1 quiz questions are based on actor Sharman Joshi’s life & Acting Career.

Amazon Gaming Weekend Quiz

To Participate In the Babloo Bachelor Quiz please follow the steps:

  1. Visit Cinetalkers.com
  2. locate Cinetalkers Quiz from Menu bar (https://www.cinetalkers.com/cinetalkers-quiz-contest/)
  3. By clicking on it you will be redirected to the Quiz page.
  4. Locate Quiz part 2
  5.  Click on Start Quiz
  6. The site will ask you to register yourself, and if you are already registered log in.
  7. Once get registered, you will get redirected to the Quiz page.
  8. Click on Start Quiz
  9. The Terms & Conditions are mentioned on the Quiz page

Cinetalkers Babloo Bachelor Quiz Answers Today Win Babloo Bachelor movie ticket Part 4

  1. Answer: (A) Papon
  2. Answer: (D) Father
  3. Answer: (D) 5
  4. Answer: (A) Femina Miss India World 2009
  5. Answer: (C) Arjit Singh

Part 3

  1. Answer: (B) October 22, 2021
  2. Answer: (D) Ajay Rajwani
  3. Answer: (C) Arijit Singh
  4. Answer: (D) Tejashri Pradhan
  5. Answer: (B) Babloo Bachelor

Part 2

  1. Answer: (B) Ajay Rajwani
  2. Answer: (A) Uttar Pradesh
  3. Answer: (A) 10
  4. Answer: (D) Jeet Gannguli
  5. Answer: (A) 10

Part 1

  1. Answer: (C) Give Me Some Sunshine
  2. Answer: (D) Sukhi Ram
  3. Answer: (D) Prem Chopra
  4. Answer: (A) Godmother
  5. Answer: (C) 1979

for Fast Answers updates: Follow us on Telegram

Quiz Page: Play Now

Cinetalkers Babloo Bachelor Quiz Answers & Questions Part 4

Q1: Aye Meri Zindagi from ‘Babloo Bachelor’ is sung by?

Answer: (A) Papon

Q2: Actor Rajesh Sharma plays the role of Sharman Joshi’s __ in ‘Babloo Bachelor’

Answer: (D) Father

Q3: Babloo Bachelor’ has total ____ Songs?

Answer: (D) 5

Q4: Actress Pooja Chopra from the film ‘Babloo Bachelor’ was titled?

Answer: (A) Femina Miss India World 2009

Q5: Kasam from ‘Babloo Bachelor’ is sung by?

Answer: (C) Arjit Singh

Part 3

Q1: Babloo Bachelor is releasing on?

Answer: (B) October 22, 2021

Q2: Babloo Bachelor is produced by?

Answer: (D) Ajay Rajwani

Q3: Babloo Bachelor’s song “Kasam” is sung by?

Answer: (C) Arijit Singh

Q4: Along with Sharman Joshi and Pooja Chopra, the film Babloo Bachelor stars?

Answer: (D) Tejashri Pradhan

Q5: Sharman Joshi’s recent film name releasing on 22nd Oct 2021?

Answer: (B) Babloo Bachelor

Babloo Bachelor Quiz Part 2 Answers

Q1: Babloo Bachelor is produced by?

Answer: (B) Ajay Rajwani

Q2: Babloo Bachelor’s story is based in?

Answer: (A) Uttar Pradesh

Q3: Pooja Chopra did how many films including Babloo Bachelor? (Hint: After Babloo Bachelor Pooja started shooting for her 10th Movie “Jahaan Chaar Yaar”)

Answer: (A) 10

Q4: Babloo Bachelor’s soundtrack is composed by?

Answer: (D) Jeet Gannguli

Q5: How many films director Agnidev Chatterjee helmed? (Hint: Balbloo Bachlore is the 10th Movie of Agnidev)

Answer: (A) 10

Babloo Bachelor Quiz Part 1 Answers

Q1: With which song Sharman Joshi made his singing debut?

Answer: (C) Give Me Some Sunshine

Q2: What was Sharman’s character name in the movie Rang De Basanti?

Answer: (D) Sukhi Ram

Q3: Who is Sharman’s famous father-in-law?

Answer: (D) Prem Chopra

Q4: Sharman Joshi made his acting debut with this film?

Answer: (A) Godmother

Q5: Sharman Joshi was born in which year?

Answer: (C) 1979

Cinetalkers Babloo Bachelor Quiz Details, Timing & Prizes

Quiz Title Cinetalkers Babloo Bachelor Quiz
Quiz Prize: Babloo Bachelor movie ticket
No. of Winners 20
Contest period: 16th October 2021 To 20th October 2021
Winner Announcement 21st October 2021
Note: Don’t Forget to Search Cinetalkers Quiz Tophunt

About The Quiz:

This Contest will onset on 16th October 2021 from 12:00:00 AM to 20th October 2021 at 11:59:59 PM. During The Contest Period, anyone can play this quiz & enter Lucky Draw to Win Movie Tickets.

Total 20 prizes will Provide under Cinetalkers Babloo Bachelor Quiz.

by Ajinkya Sid
Hello, my name is Ajinkya Sidwadkar also known as Ajinkya Sid and I am a full-time writer on this blog. I write articles on technology-related news and information. I also interested to write articles on current affairs & Quiz questions & answers posts, Deals, Loot & Free Offers.

Leave a Comment