FLIPKART QUIZ | AMAZON QUIZ

Google Pay Go India Game Jaipur City Event Quiz Answers – Win Rs.100

Google Pay Go India Jaipur Event Quiz Answers: If you are searching gpay go India Jaipur city quiz answers to win the contest then read this post. because we are going to share Jaipur event answers.

Now google pay started another new city-oriented quiz contest under the google pay go India contest. during this contest, you have to visit Jaipur city & submit correct answers from 10th November to 12th November 2020. if you submit correct answers then you will get an assured scratch card worth Rs.100 from Gpay.

Google Pay Go India Game Kolkata City Event Quiz Answers – Win Rs.100

Google Pay Go India Game Goa City Event Quiz Answers – Win Rs.100

How To Visit Jaipur City in Google Pay Go India Offer :

Step 1: Go to Go India game under google pay app.

Step 2: Now, stay in Hyderabad City, and then you can play GPay Jaipur City Quiz.

Step 3: You Can Earn Jaipur City Tickets By doing Tasks In Google Pay Go India Contest :

  • Share Go India Map or City Photo Daily
  • Recharge
  • Pay For Google Play Recharge Code
  • Scan Google Pay QR Codes
  • Pay Bills
  • Pay On MakeMyTrip
  • Buy Gold

Step 4: After reaching Jaipur city you can play a quiz.

Google Pay Go India Jaipur City Quiz Answers :

  • Answer: Area
  • Answer:  953
  • Answer:  All of them
  • Answer:  Red Fort
  • Answer:  Go to help inside Google Pay app
  • Answer:  Butter Chicken
  • Answer: Go help inside Google Pay App
  • Answer: Golden Triangle
  • Answer: Pink City
  • Answer: Johari Bazaar
  • Updated soon…

Jaipur Event Quiz Question with Answers 12 November 2020

Q1: Rajasthan is the state with the highest

Answer: Area

Q2: How many windows does Hawa Mahal have?

Answer:  953

Q3: Which of the following should you buy from Jaipur?

Answer:  All of them

Q4:  Which of the following monuments is not located in Jaipur

Answer:  Red Fort

Q5:  You need to call Google Pay customer care for details related to your gold transaction and a Dhanteras cashback of up to Rs.1000. How will you find the customer care?

Answer:  Go to help inside Google Pay app

Q6: Which Dish Below is Unlikely to be in a Rajasthani Meal?

Answer: Butter Chicken

Q7: On Dhanteras, where would you shop in Jaipur?

Answer: Johari Bazaar

Q8: You need to call Google Pay customer care for details related to your gold transaction and a Dhanteras Cashback of up to Rs.1000. How will you find Customer Care?

Answer: Go to Help inside Google Pay App

Q9: Jaipur is popularly known as ___

Answer: Pink City

Google Pay Go India Game Chennai City Event Quiz Answers – Win Rs.100

Google Pay Go India Game Celebrate Diwali Event Quiz Answers – Win Rs.100

Go India Google Pay Offer Details & Quiz Answers Win – Rs.501 Directly In Bank

Google G Pay Go India Mumbai Event Quiz Answers – Win Rs.100

3 thoughts on “Google Pay Go India Game Jaipur City Event Quiz Answers – Win Rs.100”

Leave a Comment

error: