FLIPKART QUIZ | AMAZON QUIZ

Google Pay Go India Game Kolkata City Event Quiz Answers – Win Rs.100

Google Pay Go India Kolkata Event Quiz Answers: If you are searching gpay go India Kolkata city quiz answers to win the contest then read this post. because we are going to share the Kolkata event answers.

Now google pay started another new city-oriented quiz contest under the google pay go India contest. during this contest, you have to visit Kolkata city & submit correct answers from 25th December to 26th December 2020. if you submit correct answers then you will get an assured scratch card worth Rs.100 from Gpay.

How To Visit Kolkata City in Google Pay Go India Offer :

Step 1: Go to Go India game under google pay app.

Step 2: Now, stay in Hyderabad City, and then you can play GPay Kolkata City Quiz.

Step 3: You Can Earn Kolkata City Tickets By doing Tasks In Google Pay Go India Contest :

  • Share Go India Map or City Photo Daily
  • Recharge
  • Pay For Google Play Recharge Code
  • Scan Google Pay QR Codes
  • Pay Bills
  • Pay On MakeMyTrip
  • Buy Gold

Step 4: After reaching Kolkata city you can play a quiz.

Google Pay Go India Kolkata Quiz Answers :

Kolkata Event Quiz Question with Answers 26 December 2020

ANSWERS WILL UPDATED TODAY MORNING 9.00 AM

NEXT EVENT FAST ANS JOIN TELEGRAM CHANNEL
  1. Answer: Park Street
  2. Answer: All of These
  3. Answer: Shukto
  4. Answer: Eden Garden
  5. Answer: Never Open Gpay or Enter UPI to Receive Money
  6. Answer: 1984
  7. Answer: Rabindranath Tagore
  8. Answer : Park Street

Google Pay Kolkata Event Quiz Questions :

Q1. Since when is the Kolkata Metro operational?

Answer: 1984

Q2. Which os the following is not a Bengali Sweet?

Answer: Shukto

Q3. Puchka is also known as?

Answer: All of these

Q4. The 3rd largest cricket stadium in the world (in kolkata) is known as?

Answer: Eden Gardens

Q5. Mother Teresa Sarani is decorated during X – Mas. How else do we know it?

Answer: Park Street

Q6. Your receive a call on the Eve of Christmas stating that you have won a Rs.5 lakh “festive lottery”. You just need to scan a QR Code, enter your UPI PIN within the next 2 hours to claim it. You Should :

Answer: Never open GPay or enter UPI to Receive Money

Q7. At the Jorasanko Mansion, which Bengali legends’ home would you see?

Answer: Rabindranath Tagore

Q8. Mother Teresa Sarani is decorated during X – Mas. How else do we know it?

Answer : Park Street

Google Pay Go India Nainital Event Quiz Answers Visit City & Win ₹100

Google Pay Go India Test Your Colour knowledge Event Quiz Answers Win ₹5 to ₹100

How to Get Nainital Ticket in Google Pay Go India Game – Tricks Added

Google Pay Go India Game Chennai City Event Quiz Answers – Win Rs.100

Google Pay Go India Game Celebrate Diwali Event Quiz Answers – Win Rs.100

Go India Google Pay Offer Details & Quiz Answers Win – Rs.501 Directly In Bank

Google G Pay Go India Mumbai Event Quiz Answers – Win Rs.100

Google Pay Go India Game Jaipur City Event Quiz Answers – Win Rs.100

3 thoughts on “Google Pay Go India Game Kolkata City Event Quiz Answers – Win Rs.100”

Comments are closed.

error: