FLIPKART QUIZ | AMAZON QUIZ

Amazon February Quiz Answers Today Win Rs.20000

Amazon February Quiz, Amazon The February Quiz Answers win today – Hey Friends here are all the correct 8 answers to The Quiz.

Amazon 20000 Quiz is Live Now. You can play the amazon fun zone quiz and win 20000. If You are looking for fast and right answers here are all 8 correct answers to The Quiz.

Amazon Quiz 22 February 2021 Answers Today Win Rs.20000

Alexa Built in Phones Amazon Quiz Answers Win 10000 Today

Amazon Pay Gas Cylinder Quiz Answers – Win Flat 100 Back

Amazon February Quiz Answers Today Win Rs.20000

Amazon Quiz 20 February 2021 Answers Today Win Huami Smart Watch

How to Play The February Amazon Quiz Answers – 27 February 2021

1.. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Search “Funzone or Quiz Word in the app & Find the Quiz

4. There will be a total of 8 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Amazon February Quiz Answers – Win 20000

Here is the February Quiz Amazon Answers:

Q1: As per few sources, the oldest record of what being sent was a poem written by a French duke Charles to his wife in 1415?

Answer 1: (B) Valentine

Q2: For the first time in 34 years, the famous Surajkund Crafts Mela, held in which state has been cancelled?

Answer 2: (A) Haryana

Q3: Which of these organisations operating under the Ministry of Defence, celebrated its 45th raising day on February 1st, 2021?

Answer 3: (C) Indian Coast Guard

Q4: 12th February is celebrated as _______ day to observe the birth anniversary of the father of evolutionary biology. Fill in the blanks

Answer 4: (B) Darwin

Q5: National Science Day is observed on 28th February in India to commemorate the discovery of an effect named after which scientist?

Answer 5: (C) CV Raman

Q6: Tom Brady, a legendary American football player, created history by winning his 7th Superbowl. For which team did he win his 7th Superbowl?

Answer 6: (A) Tampa Bay Buccaneers

Q7: In February 2019, which of these Bollywood movies released that won a record 13 Filmfare Awards?

Answer 7: (B) Gully Boy

Q8: On February 2nd, 1990 the 30 year old ban on the African National Congress was lifted by which President?

Answer 8: (C) FW de Klerk

CLICK & PLAY AMAZON QUIZ NOW

Armani Exchange Amazon Quiz Answers Valentines day quiz Win Watch

Amazon Business Extra Savings Quiz Answers Win – Rs.20000

Amazon Alexa on App Quiz Answers – Win All New Echo 4th Gen

Armani Exchange Amazon Quiz Answers Valentines day quiz Win Watch

Dairy The February Amazon Quiz Details:

Quiz Prize: Rs.20000
Total Prizes: 1 Prize
Available on: Amazon App Only
Based on: General Knowledge
Period:  12 February to 28 February 2021
Winner Announcement:   11th March 2021

WINNER ANNOUNCEMENT 

There are a total of 1 Prize that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 11th Feb 2021

TERMS AND CONDITIONS

1. This  Contest will commence on 12 February 2021 from 04:00:00 p.m. (IST) to 28 February 2021 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to Amazon Dairy The February Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the Dairy The February Quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 5 participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Dairy The February Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

I hope this Amazon Dairy The February Quiz will lucky for you will win. best luck.

Leave a Comment

error: