FLIPKART DAILY TRIVIA QUIZ ANSWERS: LIVE | AMAZON 31 OCT QUIZ

Amazon Gandhi Jayanti Special Quiz Answers Spin & Win Prizes

Amazon Gandhi Jayanti Special Quiz Spin & Win, Prizes Quiz Answers win today – Hey Friends here is all 1 correct answers of The Quiz.

How to Play Amazon Gandhi Jayanti Special Quiz – Win Prizes

1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Sign in to the Amazon App. In case you are not signed in, you will be directed to a sign-in page

4. There will be a total of 1 questions

5. Answer all the questions correctly to enter the lucky draw.

Amazon Gandhi Jayanti Special Quiz Answers –  Win Prizes

Gandhi Jayanti Special Quiz Amazon 2 October 2020

Question – When do we celebrate Gandhi Jayanti?

Answer – October 2

Amazon LG Monitors Quiz Answers – Win Rs.10000 Pay

Amazon World Animal Day Quiz Answers – Win Rs.50000 Pay

Amazon OnePlus 8T 5G Quiz Answers Win – OnePlus 8T 5G

Handicrafts Mela Quiz Answers Win – Rs.20000 P

Guess Who Quiz Answers – Win Rs.20,000

OLD ANSWERS

Q1 – In which year was Mahatma Gandhi nominated for the Nobel Prize for the first time?

Ans – 1937

Q2 – On which day in history did Mahatma Gandhi embark on the famous Dandi March?

Ans – 12th March 1930

Q3 – Although they shared differing ideologies, Mahatma Gandhi called X as ‘The Prince among the patriots’. In 1944, in a radio broadcast, X was the first one to address Gandhi as the ‘Father of the nation’. Identify X?

Ans – Netaji Subhas Chandra Bose

Q4 – Gandhi was nominated for the Nobel Peace prize _____ times but never won. The Nobel committee publicly acknowledges the omission till date, expressing regret that Gandhi had never been awarded the prize.

Ans – 5

Q5 – Mahatma Gandhi shares his birthday with which Indian prime minister?

Ans – Lal Bahadur Shastri

Q6 – which of these books was NOT written by Mahatma Gandhi?

Ans – Long Walk to Freedom

Q7 – The book ‘Unto This Last’ greatly captivated and transformed Gandhiji. So much so that he translated it into Gujarati. Who was its author?

Ans – John Ruskin

WINNER ANNOUNCEMENT

Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page and on 30th November 2020.

PRIZES

There are a total of 20 (twenty) Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 30th November 2019.

TERMS AND CONDITIONS

This Quiz Time Contest (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge and agree that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using www.amazon.in and its mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs; these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

This Contest will be available from October 2, 2020 12:00:00 a.m. (IST) to October 6, 2020 11:59:59 p.m. (IST) only (“Contest Period”). 2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”). 3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 7 (Seven) questions will be posted during the entire Contest Period. 4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly. 5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots. 6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Rs. 1,50,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”). 7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.