Amazon Guess The Specs Quiz Answers – OnePlus 7T & Oneplus TV

Amazon Guess The Specs Quiz, OnePlus TV Quiz Answers win today – Hey Friends here is all 5 correct answer of The Quiz.

Amazon Guess The Specs Quiz Answers Win - OnePlus TV

How to Play Amazon Guess The Specs Quiz – Win OnePlus TV & OnePlus 7T

1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Sign in to the Amazon App. In case you are not signed in, you will be directed to a sign-in page

4. Tap The Quiz Banner or Search Quiz in Search Bar.

5. There will be a total of 4 questions

6. Answer all the questions correctly to enter the lucky draw.

Amazon OnePlus 7T Quiz Answers –  Win OnePlus 7T

Amazon Quiz Answers Win

Q1 – _Hz refresh rate

Ans – 90 HZ

Q2 – _____+ ____+_____MP Cameras

Ans – 48 + 16 + 12

Q3 – Up to _____ RAM

Ans – 8GB

Q4 – Qualcomm Snapdragon ______

Ans –  855+SoC

Amazon OnePlus TV Quiz Answers –  Win OnePlus TV

Amazon Quiz Answers Win

Q1 – The price of OnePlus TV will be______?

Ans – Rs 1,49,900.

Q2 – The display on OnePlus TV is ____

Ans – 4K QLED

Q3 – OnePlus TV runs on __ OS

Ans – Android 9 Pie TV OS

Q4 – OnePlus TV remote has a __ port

Ans – USB TYPE – C

Join Our Whatsapp Group (Join Now)


Play More:

TERMS AND CONDITIONS

This Amazon Guess The Specs Quiz (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge and agree that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using www.amazon.in and its mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs; these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

1 thought on “Amazon Guess The Specs Quiz Answers – OnePlus 7T & Oneplus TV”

Leave a Reply