FLIPKART QUIZ | AMAZON QUIZ

Amazon January Edition Quiz Answers Win Rs.20000 Pay

Amazon January Edition Quiz, Amazon The January Edition Quiz Answers win today – Hey Friends here are all the correct 5 answers to The January Edition Quiz.

How to Play the January Edition Quiz Amazon Quiz – 23 January 2021

1.. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Search “Funzone or Quiz Word in the app & Find the Quiz

4. There will be a total of 5 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Amazon Colgate Dazzle White Quiz Answers Watch & Win Rs.10000

Amazon Aquaguard Marvel Quiz Answers Win RO Water Purifier

Amazon Car & Bike Protection Quiz Answers Win Rs.20000

Amazon Great Republic Day Sale Quiz Answers – Win Rs.100000

Amazon Funzone Carnival Jackpot Quiz Answers Win -50 Lakhs

Amazon Guess The Song Quiz Answers Win Rs.1000

Amazon Pongal Edition Quiz Answers Today Spin & Win Prizes

Amazon January Edition Quiz Answers – Win Rs.20000 Pay Balance

Q1: On January 1st, 1502 Portuguese explorers landed at Guanabara Bay, on the coast of South America and named the city what?

Answer 1: Rio De Janeiro

Q2: On January 3rd, 1959 what state having a landmass of about 1/5th of the other states put together, became the 49th US state?

Answer 2: Alaska

Q3:15th January is observed as the Indian Army Day, as this was the day when ___________ took over as Commander in Chief. Fill in the blanks

Answer 3: KM Cariappa

Q4:  National Voter’s Day is observed on 25th January to celebrate the foundation day of which organisation?

Answer 4: Election Commission of India

Q5: In 2019 , in a Test match played in January, which Indian spinner took a five wicket haul as India made Australia follow on at the SCG?

Answer 5: Kuldeep Yadav

Q6: Detectives Marcus Burnett and Michael Lowrey are the central characters in which movie released in January 2020?

Answer 6: Bad Boys for Life

Q7: The original name of which famous figure from the music industry having his birthday on January 8th, was David Robert Jones?

Answer 7: David Bowie

Q8: The Pattadakal dance festival, usually held in January is held in a UNESCO World Heritage site in which Indian state?

Answer 8: Karnataka

CLICK & PLAY AMAZON QUIZ NOW

Amazon LG Monitors Quiz Answers – Win Rs.10000 Pay

Amazon Festive Quiz Answers Win – Rs.15000 Pay

Amazon Makar Sankranti Edition Quiz Answers Spin and Win – Prizes

Amazon Festival Edition Funzone Jackpot Quiz Answers Win – Rs.50000

Amazon January Edition Spin and Win Quiz Answers – Bose Speakers

Amazon Mi 10i Quiz Answers Spin And Win Smartphone

Amazon Special Edition Quiz Answers Spin & Win Amazon Pay Balance

Amazon Mi 10i Quiz Answers Spin And Win Smartphone

Xbox Game Pass For PC Quiz Answers Win – Rs.10000

Nescafe Quiz Answers Win – Rs.10000 Pay

Shopping Trends 2020 Quiz Answers – Win Rs.25000 Pay

Readers Choice 2020 Quiz Answers Win – Rs.20000 Pay

General Knowledge 2020 Quiz Answers Win – Rs.15000

Mi 10T Series Quiz Answers Win – M10T Smartphone

Looking Back at 2020 Quiz Answers Win -10000

Trends 2021 Quiz Answers Win – Rs.20000

LG Soundbar SN4 Quiz Answers – Win Rs.5000 Pay

Health Essentials Quiz Answers Win – Rs.10000 Pay

Credit Card Bill Quiz Answers Win Rs.50 (50 Lakh Winners)

Amazfit GTS 2 Mini Quiz Answers Win – Amazfit Smart Watch

Wonder Woman Quiz Answers Win – Rs.1000 Pay

Google Play Recharge Code Quiz Answers Win – Rs.300 Cashback

Pay Amazon Se Quiz Answers – Win Rs.1000

Car & Bike Protection Quiz Answers – Win Rs.20000 Pay

New Year New You Quiz Answers Spin & win Prizes

TERMS AND CONDITIONS

1. This  Contest will commence on 7 Jan 2021 00:00:00 (IST) to Jan 31 2021 23:59:59 (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Amazon  Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the Quiz Contest questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 5 participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning January Edition Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

I hope this Amazon January Edition Quiz will lucky for you will win. best luck.

1 thought on “Amazon January Edition Quiz Answers Win Rs.20000 Pay”

Leave a Comment

error: