Amazon Gupt Gyaan Mini TV Quiz Answers Win 20000

Amazon MiniTV Quiz Answers Added, Now read & Solve Amazon Mini tv Gupt Gyaan Quiz. The Gupt Gyaan Mini tv Quiz Contest Started today to promote amazon’s prime video special show.

Amazon Gupt Gyaan Quiz is Live Now. You can play the amazon fun zone quiz and win 10000 Pay Balance. If You are looking for fast and right answers here are all 5 correct answers to The Quiz.

Amazon Quiz Answers

How to Play Amazon MiniTV Gupt Gyaan Quiz – 26 November 2021

1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.
2. Open & Sign in to the Amazon App.
3. Search “Funzone or Quiz Word in the app & Find the Quiz
4. There will be a total of 5 questions
5. Answer all the Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Amazon Redmi Note 11T 5G Quiz Answers Today Win Smartphone

Amazon Nostalgia Edition Quiz Answers Win 20000

Amazon MiniTV Gupt Gyaan Quiz Answers Today Win 10000

  1. Answer: (A) Ashlesha Thakur
  2. Answer: (B) Teenagers
  3. Answer: (A) Anuj
  4. Answer: (C) Amazon miniTV
  5. Answer: (D) It is FREE

for Fast Answers updates: Follow us on Telegram

Q1: ‘Ritu’ is played by ___ in Gupt Gyaan.

Answer: (A) Ashlesha Thakur

Q2: Gupt Gyaan showcases insecurities and fear of uncertainty in love experienced by___?

Answer: (B) Teenagers

Q3: Vishesh Bansal appeared as______ in Gupt Gyaan.

Answer: (A) Anuj

Q4: Gupt Gyaan is available only on___.

Answer: (C) Amazon miniTV

Q5: How much do I have to pay to watch Gupt Gyaan on miniTV?

Answer: (D) It is FREE

Amazon Adulting MiniTV Quiz Answers & Questions

  1. Answer: (A) Yashaswini Dayama
  2. Answer: (B) Mumbai
  3. Answer: (C) Nikhat Rizvi
  4. Answer: (C) Amazon miniTV
  5. Answer: (D) It is FREE

Q1: Ray’ is played by ___ in ‘Gupt Gyaan S3’.

Answer: (A) Yashaswini Dayama

Q2: ‘Gupt Gyaan S3’ is a story about two…. their responsibilities in ___.

Answer: (B) Mumbai

Q3: Aisha Ahmed appeared as______ in ‘Gupt Gyaan S3’.

Answer: (C) Nikhat Rizvi

Q4: Gupt Gyaan S3′ is available only on___.

Answer: (C) Amazon miniTV

Q5: How much do I have to pay to watch ‘Gupt Gyaan S3’ on miniTV?

Answer: (D) It is FREE

Play Also:

Amazon Cricket Edition Pictionary Quiz

Amazon Funzone Puzzle Quiz Answers

Amazon OnePlus Nord 2 x PAC-Man 5G Quiz

Amazon Cadbury Quiz Answers

Amazon International Students Day Quiz

Amazon Children’s Day | Pictionary Quiz Answers

Children’s Day Quiz Answers

Festive Edition Pictionary Quiz Answers

Amazon Fun Riddles Solve And Win Quiz Answers

Amazon MiniTV Quiz Details, Timing & Prizes

Quiz Title Amazon Quiz MiniTV Quiz
No. of Winners 10
Contest period: 13th November 2021 To 4th December 2021
Winner Announcement 5th Dec 2021
Note: Don’t Forget to Search Amazon Quiz Tophunt

About The Quiz:

This Contest will onset on 13th November 2021 from 12:00:00 AM to 4th December 2021 at 11:59:59 PM. During The Contest Period, anyone can play this quiz & enter Lucky Draw to Win 10000.

Total 20 Prizes will Provide under Amazon Quiz The MiniTV Quiz. The Prizes will be sent to the Final Winners before 5th December 2021 by Amazon courier. after the quiz ends you can check Amazon FZ Contest Winners List.

2 thoughts on “Amazon Gupt Gyaan Mini TV Quiz Answers Win 20000”

Leave a Comment