FLIPKART QUIZ | AMAZON QUIZ

Amazon OnePlus Nord 2 5G Quiz Answers Win ₹10000

Amazon Nord 2 Quiz is launched With Fresh Five Questions under the Amazon Funzone QuizTime Section & We Updated This Page with Amazon OnePlus Nord 2 5G Answers for Today. You have to choose the right option within 5 seconds.

Do you know all the correct answers to Oneplus Nord 2 5G Quiz Amazon?

No? Don’t Worry TopHunt is here to help you to solve Amazon Oneplus Nord 2 5G Quiz with Correct Answers. We have provided correct and fast Amazon Quiz answers for our users for the last five years.

Oneplus Nord 2 5G Quiz Amazon Details, Timing & Prizes (Oneplus Nord 2 5G QuizTime)

Quiz Title Amazon Quiz Oneplus Nord 2 5G
Quiz Prize: Smartphone
No. of Winners 20 (TWENTY)
Contest period: 8th July 2021 To 6th August 2021
Winner Announcement 14th August 2021
Note: Don’t Forget to Search Amazon Quiz Tophunt

Amazon Oneplus Nord 2 5G Quiz Answers Today – Win Smartphone

Q1: Which OnePlus Nord smartphone is coming soon in India?

Answer: (C) OnePlus Nord 2 5G

Q2: Which technology has been an important part of the OnePlus Nord smartphone launch?

Answer: (C) Augmented Reality (AR)

Q3: OnePlus Nord 2 5G will run on which Android-based Operating System?

Answer: (A) OxygenOS

Q4: The most recent OnePlus Nord smartphone – Nord CE – was launched in which month?

Answer: (A) June’21

Q5: OnePlus Nord smartphones are known for their _______ display.

Answer: (D) 90Hz AMOLED

Open Amazon Oneplus Nord 2 5G Quiz Page

Amazon Take The Nord 2 Quiz Answers For Today – Win Smartphone

Q1: OnePlus Nord 2 5G has a ____ Primary Camera

Answer: 50 MP

Q2: The OnePlus Nord 2 5G camera is enabled with OIS. What does OIS stand for?

Answer: Optical Image Stabilization

Q3: How many OnePlus Nord smartphones have launched in India before OnePlus Nord 2 5G?

Answer: One

Open Amazon Oneplus Nord 2 5G Quiz Page

You Can Also Play:

Amazon boAt 501 ANC Quiz Answers For Today Win 10000

Amazon Lenovo Monitors Quiz Answers Win Legion Monitor

Amazon ZANDU IMMUNITY BOOSTER Quiz Answers Win ₹10000

Amazon Prime Day special Quiz Answers For Today Win ₹100000

Amazon Amazon Basics Quiz Answers Win ₹20000

Amazon Huawei Band 6 Quiz Answers Win ₹20000

Amazon OPPO F19 Series Quiz Answers For Today Win ₹20000

Amazon OPPO A74 Spin and Win Quiz Answers Win 1 Lakh

Amazon LG Monitors Quiz Answers Spin and Win Monitor or Pay Balance

Amazon FCUK Series 2 Smartwatch Quiz Answers Win 50% Cashback

Amazon Pictionary Guess These Celebrities Quiz Answers Today

Amazon Funzone Sudoku Quiz Answers Solve These Sudoku Win 50000

Amazon Mivi Collar Flash Quiz Answers For Today Win 10000

Amazon Tecno Spark Go 2021 Quiz Answers For Today Win 1000

Amazon Fire Boltt Ring Quiz Answers

Amazon Grocery Quiz Answers Today

About The Quiz:

This Contest will onset on 8th July 2021 from 12:00:00 AM to 6th August 2021 at 11:59:59 PM. During The Contest Period, anyone can play this quiz & enter Lucky Draw to Win Smartphone .

Total 5 Prizes will Provide under Amazon Quiz Oneplus Nord 2 5G. The Prizes will be sent to the Final Winners before 14th August 2021 by Amazon courier. after the quiz ends you can check Amazon FZ Contest Winners List.

 

About Ajinkya Sid

Hello, my name is Ajinkya Sidwadkar also known as Ajinkya Sid and I am a full-time writer on this blog. I write articles on technology-related news and information. I also interested to write articles on current affairs & Quiz questions & answers posts, Deals, Loot & Free Offers.

Leave a Comment

error: