FLIPKART QUIZ | AMAZON QUIZ

Amazon Prime Day special Quiz Answers (All) Win ₹75000

Amazon Prime Day Quiz is launched With Fresh Five Questions under the Amazon Funzone QuizTime Section & We Updated This Page with Amazon Prime Day Quiz Answers for Today. You have to choose the right option within 5 seconds.

Do you know all the correct answers to Prime Day special Quiz Amazon?

No? Don’t Worry TopHunt is here to help you to solve Amazon Prime Day Quiz with Correct Answers. We have provided correct and fast Amazon Quiz answers for our users for the last five years.

Prime Day Quiz Amazon Details, Timing & Prizes (Prime Day QuizTime)

Quiz Title Amazon Quiz Prime Day
Quiz Prize: ₹100000
No. of Winners 5 (Five)
Contest period: 6th July 2021 To 30th July 2021
Winner Announcement 30th August 2021
Note: Don’t Forget to Search Amazon Quiz Tophunt

Amazon Prime Day special Quiz Answers For Today – Win ₹75000

Q1: Which of these is NOT an Amazon Original series?

Answer: (D) Karodo Mein Ek

Q2: When is Prime Day 2021?

Answer: (C) 26 – 27 July

Q3: How much does a one-year Prime membership cost?

Answer: (A) ₹999

Q4: Which of these movies is releasing in July 2021 on Amazon Prime Video and will be free for Prime members to watch?

Answer: (C) Toofaan

Q5: Only Prime members can avail Prime day offers making it the best time to sign-up for Prime

Answer: (A) TRUE

Amazon Prime Day special Quiz Answers For Today – Win ₹100000

Q1: Which of the following benefits do Prime members get on their orders?

Answer: (D) All of the above

Q2: What is the benefit of buying an annual Prime membership between 8th-24th July?

Answer: (D) Get 15% cashback upto Rs. 150 on Prime day shopping

Q3: Which of these can Prime members enjoy as part of Prime Day celebrations ?

Answer: (D) All of the above

Q4: New product launches across categories on Prime day are exclusive to buy only for Prime members.

Answer: (A) TRUE

Q5: When is Prime Day 2021?

Answer: (C) 26 – 27 July

Open Amazon Prime Day Quiz Page

Amazon Prime Day Special Funzone Jackpot quiz Win ₹75000

Q5: Which of these phrases can you use on Alexa to take you to the games page?

Answer: (D) all of these

Open Amazon Prime Day Quiz Page

Amazon Prime Day Special Spin and Win quiz Win ₹20 Lakhs

Q5: When is Amazon Prime Day 2021?

Answer: (B) 26th-27th July

Open Amazon Prime Day Quiz Page

You Can Also Play:

Amazon boAt 501 ANC Quiz Answers For Today Win 10000

Amazon Lenovo Monitors Quiz Answers Win Legion Monitor

Amazon FCUK Series 2 Smartwatch Quiz Answers Win 50% Cashback

Amazon Pictionary Guess These Celebrities Quiz Answers Today

Amazon Funzone Sudoku Quiz Answers Solve These Sudoku Win 50000

Amazon Mivi Collar Flash Quiz Answers For Today Win 10000

Amazon Tecno Spark Go 2021 Quiz Answers For Today Win 1000

Amazon Fire Boltt Ring Quiz Answers

Amazon Grocery Quiz Answers Today

Amazon Realme Buds Q2 Quiz Answers

Amazon Pay Balance Quiz Answers Today

Amazon Zandu Immunity Quiz Answers

Amazon HEALTH & HYGIENE Quiz Answers

Amazon Samsung Daily Quiz Time Galaxy M321

Mini TV Quiz Amazon

Amazon Quiz about your vehicle

Amazon Mi Watch Active Quiz

Amazon Samsung Tablets Quiz Answers

About The Quiz:

This Contest will onset on 6th July 2021 from 12:00:00 AM to 30th July 2021 at 11:59:59 PM. During The Contest Period, anyone can play this quiz & enter Lucky Draw to Win ₹100000.

Total 5 Prizes will Provide under Amazon Quiz Prime Day . The Prizes will be sent to the Final Winners before 30th august 2021 by Amazon courier. after the quiz ends you can check Amazon FZ Contest Winners List.

 

About Ajinkya Sid

Hello, my name is Ajinkya Sidwadkar also known as Ajinkya Sid and I am a full-time writer on this blog. I write articles on technology-related news and information. I also interested to write articles on current affairs & Quiz questions & answers posts, Deals, Loot & Free Offers.

Leave a Comment

error: