AMAZON DAILY 8 -12 QUIZ ANSWERS: LIVE

Amazon Pay Insurance Premium on Amazon Quiz Answers Win – Rs.10,000 Pay Balance

Amazon Pay Insurance Premium on Amazon Quiz, Amazon Pay Insurance Quiz Answers win today – Hey Friends here are all correct 5 answers of The Quiz.

Amazon Rs.10,000 Pay Balance Quiz is Live Now. You can play the amazon fun zone quiz and win Rs.10,000 Pay Balance . If You are looking fast and right answers here are all 5 correct answers of The Quiz.

How to Play Pay Insurance Premium on Amazon Quiz – 2 September 2020

1.. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Search “Funzone or Quiz Word in the app & Find the Quiz

4. There will be a total of 5 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Amazon LG Xboom Quiz Answers – Win LG Home Audio System

Amazon Pay Insurance Premium on Amazon Quiz Answers – Win Rs.10,000 Pay Balance

Here is the Pay Insurance Quiz Amazon Answers:

Q1: Which of the following is not a private sector insurance company?

Answer 1: Oriental Insurance

Q2: Which of the following is the regulator of insurance in India?

Answer 2: IRDA

Q3: Number of full time members of IRDA

Answer 3: 5

Q4: In which city are the headquarters of the LIC situated?

Answer 4: Mumbai

Q5: Which entity legislates the Insurance in India?

Answer 5: Central government

Old Answers

Q1. You can now pay your insurance Premium on Amazon on Amazon. True or false?

Answer 1: True

Q2. Which of the following insurance Premium on Amazons can be paid on Amazon?

Answer 2: All of these

Q3. Which was the first insurance company of India?

Answer 3: Oriental Life Insurance Company

Q4. In context to insurance, what is the full form of LIC?

Answer 4: Life Insurance Corporation of India

Q5. Can you pay LIC Premium on Amazon on Amazon?

Answer 5: Yes

CLICK & PLAY AMAZON QUIZ NOW

Amazon Pay UPI Quiz Spin and Win Answers & Unlock Rewards

Amazon Extra Savings Quiz Answers Win – Rs.20000 Pay Balance

Amazon The August Quiz Answers Win – Rs.15000 Balance

Pay Insurance Amazon Quiz Details:

Quiz Prize:Rs.10,000 Pay Balance
Total Prizes:10 Prizes
Available on:Amazon App Only
Based on:General Knowledge
Period: 1 August to 21 September 2020
Winner Announcement: 30th Sep 2020

WINNER ANNOUNCEMENT 

There are a total of 10 (ten) Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 30th September, 2020

TERMS AND CONDITIONS

1. This  Contest will commence on 1st September, 2020 from 12:00:00 a.m. (IST) to 21st September, 2020 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to Amazon Pay Insurance Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all Pay Insurance Quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 5 participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Samsung Pay Insurance Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

I hope this Amazon Pay Insurance Premium on Amazon Quiz will lucky for you will win. best luck.

error: