ALL FLIPKART QUIZ | ALL AMAZON QUIZ

Amazon Redmi Note 10 Pro Max Quiz Answers Win ₹10000

Amazon Redmi Note 10 Pro Max Quiz is rolled out from amazon & Xiaomi to promote the redmi note 10 series smartphones during the amazon great Indian festival sale 2021. Amazon Redmi Note 10 Pro Quiz Answers were added below to solve this quiz.

Amazon Redmi Note 10S Quiz Answers

Amazon is getting ready to start an upcoming great Indian festival sale for Indian users. to make this sale successful the company promoting smartphones & electronics gadgets using the amazon funzone section.

Amazon Quiz Answers

How to Play Amazon Redmi Note 10 Pro Quiz

1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.
2. Open & Sign in to the Amazon App.
3. Search “Funzone or Quiz Word in the app & Find the Quiz
4. There will be a total of 5 questions
5. Answer all the Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Amazon Redmi Note 10 Pro Quiz Answers Today Win ₹10000

  1. Answer: (B) 120Hz Super Amoled Display
  2. Answer: (D) 64MP+8MP+5MP+2MP
  3. Answer: (C) 2014
  4. Answer: (A) Qualcomm Snapdragon 732G
  5. Answer: (D) 33W Fast Charging

for Fast Answers updates: Follow us on Telegram

Quiz Page: Play Now

Amazon Redmi Note 10 Pro Max Quiz Answers Today Win ₹10000

  1. Answer: (A) Qualcomm Snapdragon 732G
  2. Answer: (D) 108MP+8MP+5MP+2MP
  3. Answer: (D) 33W Fast Charging
  4. Answer: (A) 4th March 2021
  5. Answer: (B) 120Hz Super Amoled Display

for Fast Answers updates: Follow us on Telegram

Quiz Page: Play Now

Amazon Redmi Note 10 Pro Max Quiz Answers & Questions

Q1: What is the processor in Redmi Note 10 Pro Max

Answer: (A) Qualcomm Snapdragon 732G

Q2: Redmi Note 10 Pro Max has which Quad camera?

Answer: (D) 108MP+8MP+5MP+2MP

Q3: Redmi Note 10 Pro Max has charging speed of?

Answer: (D) 33W Fast Charging

Q4: When was Redmi Note 10 Pro Max launched

Answer: (A) 4th March 2021

Q5:Redmi Note 10 Pro Max has which type of display?

Answer: (B) 120Hz Super Amoled Display

Amazon Redmi Note 10 Pro Quiz Answers & Questions

Q1: Redmi Note 10 Pro has which type of display?

Answer: (B) 120Hz Super Amoled Display

Q2: Redmi Note 10 Pro has which Quad camera?

Answer: (D) 64MP+8MP+5MP+2MP

Q3: When was the 1st Redmi Note Launched in India?

Answer: (C) 2014

Q4: What is the processor in Redmi Note 10 Pro?

Answer: (A) Qualcomm Snapdragon 732G

Q5: Redmi Note 10 Pro has charging speed of?

Answer: (D) 33W Fast Charging

Play Also:

Amazon OnePlus 9 Pro 5G Quiz

Amazon OnePlus 9 Series 5G Quiz

Amazon Great Indian Festival Quiz

Amazon OnePlus Nord CE 5G Quiz

Amazon OnePlus Nord 2 5G Quiz

Amazon BenQ Monitors Quiz

Amazon Maggi Chicken65 Quiz

Amazon Samsung Tablet Quiz

Amazon Alexa Built in Smartphones Quiz Answers

Amazon Zandu Ayurveda Quiz Answers

Amazon Dabur Honey Tasties Quiz Answers

Amazon Redmi Note 10 Pro Max Quiz Details, Timing & Prizes

Quiz Title Amazon Quiz Redmi Note 10 Pro Quiz
Quiz Prize: ₹10000
No. of Winners 10
Contest period: 15th September 2021 To 18th October 2021
Winner Announcement 1st November 2021
Note: Don’t Forget to Search Amazon Quiz Tophunt

About The Quiz:

This Contest will onset on 15th September 2021 from 12:00:00 AM to 18th October 2021 at 11:59:59 PM. During The Contest Period, anyone can play this quiz & enter Lucky Draw to Win 5000.

Total 10 Prizes will Provide under Amazon Quiz The Redmi Note 10 Pro Quiz. The Prizes will be sent to the Final Winners before 1st November 2021 by Amazon courier. after the quiz ends you can check Amazon FZ Contest Winners List.

Leave a Comment