ALL FLIPKART QUIZ | ALL AMAZON QUIZ

Amazon Small Business Day Quiz Answers – Win Rs.10000 Pay

Amazon Small Business Day Quiz, Amazon Small Business Day Quiz Answers win today – Hey Friends here are all the correct 5 answers to The Small Business Day Quiz.

How to Play Small Business Day Quiz Amazon Quiz – 21 December 2020

1.. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Search “Funzone or Quiz Word in the app & Find the Quiz

4. There will be a total of 5 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Amazon Wonder Woman Quiz Answers Win – Rs.1000 Pay

Amazon Amazfit GTS 2 Mini Quiz Answers Win – Amazfit Smart Watch

Amazon Michael Kors Christmas Quiz Answers Win – Michael Kors Watch

Amazon Wardrobe Refresh Sale Quiz Answers Win – Rs.5000 Pay

Amazon Launchpad Quiz Answers – Win Rs.10000 Pay

Amazon Pay Amazon Se Quiz Answers – Win Rs.1000

Amazon The Tea Lovers Quiz Answers – Win Rs.10000 Pay

Amazon Coupon Carnival Quiz Answers Win – Rs.2000 Pay

Amazon Car & Bike Protection Quiz Answers – Win Rs.20000 Pay

Amazon The December Quiz Answers Win – Rs.15000

Amazon Boat Enigma Quiz Answers Win – Rs.10000 Pay

Amazon Small Business Day Quiz Answers – Win Rs.10000 Pay Balance

Q1: On Small Business Day (12th of December 2020), small businesses across India will offer exciting deals and discounts of up to __ off on 4 crore+ unique and hard-to-find products on Amazon.

Answer 1: 70%

Q2: Which of the following is an Amazon program that features unique and innovative products from emerging Indian businesses and start-ups?

Answer 2: Amazon Launchpad

Q3: On Small Business Day 2020, customers will receive 10% Amazon Pay cashback on pre-paid transactions on 4 crore+ products offered by small businesses.

Answer 3: True

Q4: Which of the following statement is true about Amazon Karigar?

Answer 4: All of the above

Q5: During the Small Business Day sale (12 December 2020), which of the following options will you NOT find deals and offers on?

Answer 5: Jet engines

CLICK & PLAY AMAZON QUIZ NOW

Amazon Boat Enigma Quiz Answers Win – Rs.10000 Pay

Amazon December Quiz Answers Win – Rs.15000

Amazon Movie Mania Quiz Answers Win – Rs.1,000

Amazon December Edition Quiz Answers Spin & Win Rewards

Rewind 2020 Spin and Win Quiz Answers Win Small Business Day & More

Rewind 2020 Quiz Answers Today Win ₹20,000

Credit Card Bill Quiz Answers Win – Rs.10000 Balance

Google Pay Recharge Code Quiz Answers Win – Rs.300 Cashback

Expired Small Business QuizAnswers

Q1: There are more than 6.5 lakh Indian small businesses that sell on Amazon.

Answer 1: True

Q2: __ is a program run by Amazon to give prominence to India’s rich handicrafts heritage. Featuring over 50,000+ products, including unique arts & crafts from 20 states in India, it enables weavers & artisans to showcase products handcrafted in India.

Answer 2: Amazon Karigar 

Q3: Which of the following is an Amazon program that features innovative products from emerging Indian businesses and start-ups?

Answer 3: Amazon Launchpad 

Q4: During the Great Indian Festival, small businesses across India will offer exciting deals and discounts of up to __% on 4 crore+ unique and hard-to-find products on Amazon.

Answer 4: 70%

Q5: You can listen to an inspiring seller story by tap

Answer 5: True

TERMS AND CONDITIONS

1. This  Contest will commence on Dec 7 2020 00:00:00 (IST) to Dec 25 2020 23:59:59 (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Amazon  Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the Quiz Contest questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 5 participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Small Business Day Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

I hope this Amazon Small Business Day Quiz will lucky for you will win. best luck.

Leave a Comment