FLIPKART QUIZ | AMAZON QUIZ

Amazon Valentine’s Carnival Quiz Answer Valentines day Funzone Jackpot Win Samsung S21 5G

Amazon Valentine’s Day Carnival Quiz, Amazon Funzone Jackpot Promise day Quiz Answers win today – Hey Friends here are all the correct 5 answers to The Quiz.

Amazon Apple iPad Quiz is Live Now. You can play the amazon fun zone quiz and win Apple iPad. If You are looking for fast and right answers here are all 5 correct answers to The Quiz.

Valentine’s Day Carnival Quiz Amazon Details:

  • Quiz: Valentine’s Day Carnival Quiz
  • Quiz Prize: Apple iPad
  • Total Prizes: 5 Prizes
  • Available on: Amazon App Only
  • Based on: General Knowledge
  • Period: 7 February to 14 February 2021
  • Winner Announcement:  30th April 2021

How to Play Valentine’s Day Carnival Quiz Amazon Quiz – 14 February 2021

1.. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Search “Funzone or Quiz Word in the app & Find the Quiz

4. There will be a total of 5 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Live Quiz:

Armani Exchange Amazon Quiz Answers Valentines day quiz Win Watch

Amazon Alexa on App Quiz Answers – Win All New Echo 4th Gen

Amazon Valentine’s Special Edition Quiz Answers Win Rs.Apple iPad

Amazon Fossil Valentines day Quiz Answers Win Fossil Watch Quiz

Amazon Oppo Reno5 Pro 5G Quiz Answers Win Oppo Reno5 5G

Amazon Samsung Galaxy S21 Quiz Answers Win Galaxy S21 Ultra

Amazon Valentine’s Day Carnival Quiz Answers Funzone Jackpot Apple iPad

Here is all valentine quiz answers which is started from 7th February & it will end on 14th February 2021

amazon Valentines Day Special Quiz Answers

Q1: February 14th is celebrated as ________?

Options:

Hug Day
Valentine’s Day
Kiss Day
Promise Day

Answer 1: (B) Valentine’s Day

CLICK & PLAY AMAZON QUIZ NOW

Amazon Chocolate day Special Quiz Answer

Q1: World is celebrated on 7th July, to observe which of these events?

Answer 1: D- Introduction of chocolate to Europe

Q2: Which of these civilizations used cocoa beans as currency?

Answer 2: A- Mayan

Q3: The famous Cadbury ad campaign ‘Asli swaad zindagi ka’ which came to prominence in 1993-94 featured a jingle sung by whom?

Answer 3: B- Shankar Mahadevan

Q4: In 2013, which country issued over 5,00,000 postage stamps with the smell of cocoa and covered in a varnish to look like chocolate?

Answer 4: B- Belgium

Q5: In which country in Europe was chocolate introduced first?

Answer 5: C- Spain

Amazon Propose Day Special Quiz Answer

Q2: When is Propose Day celebrated?

Options:

  1. February 10th
  2. February 8th
  3. February 14th
  4. February 7th

Answer 2: (B) February 8th

Less Than 22000

Q3. Who is the First President of India?

Options:

  1. Jawaharlal Nehru
  2. Rajendra Prasad
  3. Sarvepalli Radhakrishnan
  4. Zakir Hussain

Answer 3: B. Rajendra Prasad

Amazon Pay Edition Quiz Answers Jackpot Rs.20000

Amazon Samsung Galaxy S21 Jackpot Quiz Answers – Galaxy Buds Live

Amazon Movie Mania Complete Dialogue Quiz

Amazon Pay eGift Cards Quiz Answers Win Rs.10000

Amazon FreeStyle Libre Quiz Answers Watch & Win Rs.10000

Amazon Redmi 9 Power Quiz Answers Win Redmi Smartphone

Amazon Cadbury Silk Mousse Quiz Answers – Win Rs.10000 Pay

Amazon Karigar Handicrafts Quiz Answers Win Rs.20000

Amazon Colgate Quiz Answers Watch & Win Rs.10000

Amazon Pay Later Quiz Answers Win Rs.20,000

Amazon Galaxy M02S Quiz Answers Win Samsung Galaxy M02s

Amazon Aquaguard Marvel Quiz Answers Win RO Water Purifier

Amazon Car & Bike Protection Quiz Answers Win Rs.20000

Amazon The Credit Card Quiz Answers Win – Rs.10000

Amazon Aquaguard Marvel Quiz Answers Win RO Water Purifier

WINNER ANNOUNCEMENT 

There are a total of 2 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 1 February 2021.

TERMS AND CONDITIONS

1. This  Contest will commence on 11th February 2021 from 12:00:00 a.m. to 11th February 2021 11:59:59 p.m. ( (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Amazon Valentine’s Day Carnival Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the Valentine’s Day Carnival Quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 5 participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Valentine’s Day Carnival Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

I hope this Amazon Valentine’s Day Carnival Quiz will lucky for you will win. best luck.

Leave a Comment

error: