Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today Season 1

Episode No. 1 – Smart Home Gadgets

Table of Contents

Q1: Guess the MRP of Dyson V11 Absolute Pro Vacuum Cleaner?

Answer: 56690

Q2: 2. Is Google Home Mini’s MRP greater than or less than 3000

Answer: more than 3000

Q3: Fill in the MRP of MacBook Air M1 – 1179XX INR

Answer: 117900

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today All Episode Answers Season 1

Episode No. 1 – Batao Sahi Jeeto Sahi 

Q1: Apple mac book air core i5 5th gen with 8GB ddr3 ram and 128GB disc space ka market price kya hai?
Answer 1: 84900

Q2:  JBL Flip 3 splashpoof 16w portable blue tooth speaker ka price 9000 se kam hai ya zyada?

Answer 2: 9000 se zyada

Q3: LG 6.5 kg fully automatic top load silver washing machine ka price kya hai?

Answer 3: 18490

Episode No. 2 – Kitchen Appliances

Q1: What is the price of Butterfly Vegetable Chopper 900ml?

Answer 1: 1000 or more

Q2: What is the combined prices of Morphy Richards Eureka Espresso and pigeon duo pack nonstick cookware?

Answer 2: 6345

Q3:Which product budget be in the ₹8000?

Answer 3: Bajaj 20 liter Grill Microwave Oven

Episode No. 3 – Smartphone vs Camera

Q1: What am I ? Hint no. I can take pictures, 2. I am with Android or iOS operating system hint 3. The gift is from the?

Answer 1: Smartphone

Q2: Which product is in the budget in ₹3500?

Answer 2: Orient electric mixer grinder

Q3:What is the price of Tom ford UV protection Aviator Sunglasses?

Answer 3: 47082

Episode No. 4 – Hair Styling

Q1: What is the MRP of skybags checking luggage medium?

Answer 1: 9000 or more

Q2: What is combined price of hair dryer?

Answer 2: 2544

Q3: What is Borosil flask MRP?

Answer 3: 1015

Episode No. 5 -Beauty & Grooming

Q1:What is MRP of Dyson pure hot plus cool portable room air purifier?

Answer 1: More than 50000

Q2:What is combined price of Syska ht1150 trimmer and syska superglam hs6810 hair straightener?

Answer 2: 2749/-

Q3: What is MRP of Wildcraft continuum 40l laptop backpack?

Answer 3: 4799

Episode No. 6- Sunglass & headset 

Q1:What is the MRP of Oppo wi-fi 41 mm smartwatch?

Answer 1: More than 15000

Q2:What am i? Clue 1) I run on 2-ft 2)My daily use keeps u fit 3) I am a mode of transport?

Answer 2: Cycle

Q3:What is the MRP of Bose frames soprano – cat eye polarized and bluetooth sunglasses?

Answer 3: 21,900

Episode No. 7 – Electronics

Q1:What is the MRP of sony sa-d40 bluetooth home theatre speaker?

Answer 1: Less than 9000

Q2: Which product comes within rs.10000 budget?

Answer 2: Bajaj 20l grill microwave oven

Q3: What is the MRP of apple iphone max 512 gb 12 pro max?

Answer 3: 159990

Episode No. 8- Home Appliance & Accessories

Q1:Which product is in the budget of 5500?

Answer 1: Toshiba Canvio Basics

Q2: What is the combined MRP of prestige blender and Philips steam iron?

Answer 2: 2990

Q3: Price of Lakme enrich matte lipstick?

Answer 3: 295

Episode No.9 -Gadgets & Gaming

Q1: What is the MRP of Microsoft Xbox one s 1 TB with tom clanys?

Answer 1: 25000 or more

Q2: What is the combined price of Redmi 2000 mah power bank and boat stone 650?

Answer 2:6989

Q3: What is the MRP of Hugo watch analog men’s watch?

Answer 3: 39100

Episode No. 10 – 

Q1:What is the MRP of Infinix 43 inch X1 Smart TV?

Answer 1:  less than 22000

Q2: What processor does the Infinix TV run on?

Answer 2: Android

Q3: What is the MRP of Infinix 32inch TV?

Answer 3:12999

Episode No. 11 – Perfumes & Deodorants

Q1:What is MRP of Apple iPad 7th Gen 128GB ROM 10.2 inch variant?

Answer 1: less than 37000

Q2: What is the combined MRP of Philips HD2582 Pop-up Toaster & prestige grill?

Answer 2: 3300

Q3:What is the MRP of Jaguar Black EAU de toilette 40ml?

Answer 3:  2400

Episode No. 12 – Sports & Fitness

Q1:What is the MRP of RPM Fitness RPM600 Spinner exercise bike?

Answer 1: More than 40,000

Q2:What is the combined MRP of Adidas ultraboost 20 Running Shoes + Nike Travel Duffel bag?

Answer 2: 21294

Q3: Which product is in budget of 16000?

Answer 3: VU premium HD ready LED Smart Android Tv

Episode No. 13 – Audio Accessories

Q1:MRP of boat Rockerz 400 Bluetooth speaker?

Answer 1: More than 1500

Q2: Which product is in budget of 10k?

Answer 2: Flipkart Smartbuy Pronto Electric Kettle

Q3:Price of Vivo v19 128gb + 8gb ram?

Answer 3: 30990

Episode No. 14 – Furniture

Q1:What is the MRP of Godrej interio fold engineered table?

Answer 1: Less than 11500

Q2:What is the combined price of nescafe smart coffee maker?

Answer 2: 8498

Q3: What is the MRP of smasung galaxy s20?

Answer 3: 65999

Episode No. 15 -Bath & Body 

Q1: What is the MRP of Revlon Colorstay Shadow Pallete?

Answer 1: less than 1000

Q2: What is the combined price of Fastrack Gradient Clubmaster Sunglaases Green and Ray-Ban Polarized UV Protection?

Answer 2: 9489

Q3: What product is the budget of Rs.1200?

Answer 3: Bath and Body Works Mad About You Shower Gel

Episode No. 16 – Air Conditioner 

Q1: MRP of huami amazfit verge lite smartwatch?

Answer 1: More than 7000

Q2:Price of Bajaj 16l oven toaster grill?

Answer 2: 3899

Q3: MRP of blue star 1.2 tonn3star ac?

Answer 3: 50000

Episode No. 17 – Action Camera

Q1: What is the MRP of the go pro hero 9 sports and action camera?

Answer 1: less than 52000

Q2: What is the MRP of the lg 24 inch full hd led monitor?

Answer 2: 16500

Q3: What is the MRP of the product?

Answer 3: 23990

Episode No. 18 – Portable Appliances

Q1: What is the MRP of Dyson pure cool tower portable room air purifier

Answer 1: Less than 47500

Q2: What is the MRP of Egate I9 classic HD 720p portable projector?

Answer 2: 9990

Q3: What is the MRP of Fujifilm Instax mini 11 instant camera?

Answer 3: 5999

Episode No. 19 – Yoga Essentials 

Q1:What is the MRP of mrc executive gaming chair?

Answer 1:  less than 18000

Q2: What is the MRP of ant esports h707n hd rgb wired headset?

Answer 2: 29999

Q3: What is the MRP of erolite double coloured yoga mat?

Answer 3: 3099

Episode No. 20 – Smart & Clean Home 

Q1: What product is in the budget of 25000?

Answer 1: philips air prufier

Q2:What is the MRP of the status multicolour plyester area rug?

Answer 2: less than 3500

Q3: What is the MRP of googe home mini?

Answer 3: 4999

Episode No. 21 – Cooking Essentials

Q1:What is the MRP of the prestige omega deluxe granite set?

Answer 1: more than 3000

Q2: What is the MRP of the usha cpj 361s 200w juicer?

Answer 2: 20990 

Q3: What is the MRP of the butterfly rapid 3 burner glass stove?

Answer 3: 6495

Episode No. 22 – Home Furnishing 

Q1:MRP of springtek pocket sprung mattress?

Answer 1: Less than 23000

Q2: MRP of home full engineered wood TV entertainment unit?

Answer 2: 13399

Q3: MRP of Pigeon special 7.5l cooker?

Answer 3: 1895

Episode No. 23 – Home Theatre

Q1: MRP of sleepyhead orthopedics memory foam mattress?

Answer 1: Less than 17000

Q2: MRP of Philips Bluetooth home theatre?

Answer 2: 5990

Q3: MRP of Nescafe smart personal coffee maker?

Answer 3: 6499

Episode No. 24 – Fitness Essentials

Q1: What is the MRP Boat Airdopes 131 Bluetooth headset?

Answer 1: Less than 3000

Q2: What is the MRP of crystal classic series induction bottom cookware set?

Answer 2: 4900

Q3:Combined MRP of fitness mantra skid yoga mat & 750 Mi shaker?

Answer 3: 2398

Episode No. 25- Women’s Fashion 

Q1: What is the MRP of Adidas running shoes?

Answer 1: more than 2500

Q2: What is the MRP of boat rocket speakers?

Answer 2: 3990

Q3: What is the MRP of the product?

Answer 3: 3899

Episode No. 26 – Living Room Collection

Q1: MRP of painting mantra frame set of 23?

Answer 1: less than 4000

Q2: Combined price of Allen Solly men & Allen Solly women watch?

Answer 2: 3857

Q3: What is the MRP of Adorn homex atlanta leatherette 3+2 brown sofa set?

Answer 3:  56998

Episode No. 27 – Travel Essentials

Q1: MRP of aristocrat mojorucksack 45L?

Answer 1: 3400

Q2: MRP of Havells 25L storage water geyser?

Answer 2:  Less than 14500 

Q3: MRP of JBL flip Bluetooth speaker?

Answer 3: 8999

Episode No. 28 – Smart & Secure Home

Q1: What is the MRP of Samsung 192l door fridge?

Answer 1: less than 22000

Q2:What is the MRP of eufy robovac vacuum?

Answer 2: 21999

Q3: What is the MRP of wifi smart security camera?

Answer 3: 3999

Episode No. 29 -Men’s Fashion

Q1:MRP of Epson Color Printer?

Answer 1: 11899

Q2: MRP of Slip fit Formal Shirt?

Answer 2: 1999

Q3: MRP of Bosch Dishwasher?

Answer 3: Less than 47000

Episode No. 30 – Sound System

Q1: What is the MRP of A Game Of Thrones Leather Cloth Boxes Set?

Answer 1: Less Than 11500

Q2: What is the MRP of Flipkart Perfect Home Studio Metal Open Book Shelf?

Answer 2: 2759

Q3: What is the combined MRP of Sony UBP-X700 4K Ultra HD Dolby Atmos & DTS-X Blu-ray Player?

Answer 3:  34900

Episode No. 31- Home Inverter

Q1: MRP of Luminous Inverter Battery?

Answer 1:  16170

Q2: MRP of Dog/Cat Bed combo?

Answer 2: 4751

Q3: MRP of Bharat Lifestyle Sofa Set?

Answer 3: 49999

Episode No. 32 – Gaming Accessories 

Q1: MRP of rog phone?

Answer 1: less than 60000

Q2: MRP of LED gaming wired head set and dock 3?

Answer 2: 34499

Q3: MRP of optical gaming mouse?

Answer 3: 2895

Episode No. 33 -WFH Gadgets

Q1: MRP of Lenovo laptop?

Answer 1: 95090

Q2: MRP of JBL Bluetooth head set?

Answer 2: 3499

Q3: MRP of safari luggage bag?

Answer 3:  less than 15000

pisode No. 34 – Desktop Accessories

Q1: MRP of LogiTech Webcam C615?

Answer 1: 7495

Q2: What is the MRP of Boat Airpodes 402 Bluetooth Headset?

Answer 2: 5990

Q3: What is the MRP of Antiglare FullRim Computer Glass?

Answer 3:  Less than 3000

Episode No. 35 – Kitchen Essentials

Q1: What is the MRP of Voltas beko dt 8b freestanding 8 plus settings dishwashers?

Answer 1:  Less than 32000

Q2: Who am I?

Answer 2: Dining table

Q3: What is the MRP of Morphy Richard grill?

Answer 3: 2145

Episode No. 36 – Living Room Essentials

Q1: What is the MRP of SanDisk Pen Drive?

Answer 1: Less Than 10000

Q2: What is the MRP of Mi Ultra HD (4K) LED Smart Android TV?

Answer 2: 29999

Q3: What is the MRP of Couchette Bean Bag Chair With Bean Filling?

Answer 3: 6999

Episode No. 37 – Ethenic Wear

Q1: What is the MRP of SG Rajasaheb Men Sherwani and Churidar Set Raw Silk?

Answer 1: 17599

Q2: What is the MRP of Samsung 29L Slim Fry Convection Microwave Oven?

Answer 2: 14990

Q3: What is the MRP Aksa Printer Jacquard Saree?

Answer 3: Less Than 15000

Episode No. 38 – Fashion Accessories

Q1: What is the MRP of RPM Fitness RPM300 3.5 HP Peak Multi Function Motorised Treadmill ?

Answer 1: 50000 or More

Q2: What is the combined MRP of Forth Skinny Women Light Blue Jeans & Sketchers Women Flat Sandals?

Answer 2: 5574

Q3: What is the MRP Philips BHS386 Kerashine Protection Hair Straightener ?

Answer 3: 2395

Episode No. 39 – Home Entertainment

Q1:What is the MRP of MI Box 4K Media Streaming Device?

Answer 1: Less than 5500

Q2: What is the combined MRP of Boat Aavante Bar 1150 60W Bluetooth Soundbar & Sony SA-040 80W Bluetooth Home Theatre?

Answer 2: 19980

Q3: What is the MRP Nilkamal Beaumont Engineered Wood TV Enterainment Unit?

Answer 3: 9000

Episode No. 40 – Home Essentials

Q1: What is the MRP of MarQ by Flipkart 6kg 5-Star Rating Semi Automatic Top Load Washing Machine?

Answer 1: Less than 12000

Q2: What is the correct MRP of Panasonic SR-W19GH CMB Food Steamer-Rice Cooker?

Answer 2: 3695

Q3: What is the correct MRP of Nokia 139cm (55 inches) Ultra HD (4K) LED Smart Android TV with Sound by Onkyo?

Answer 3: 59999

Episode No. 41 -Trekking Essentials

Q1: What is the MRP of Redmi 9 Prime Mint Green 64 GB 4 GB RAM?

Answer 1: Less than 13000

Q2: What is the correct MRP of Urbancart Relax Bamboo Rocking Chair For Home?

Answer 2: 14999

Q3: What is the correct MRP of Style Homez XXXL Alexa Luxury Filled Lounger Bean Bag With Bean Filling?

Answer 3: 4990

Episode No. 42 – Living Room Range

Q1: What is the MRP of DJI OF100 3 Axis Gimbal (230)?

Answer 1: 15990

Q2: What is the correct MRP of Amarsariya 3 Piece Solid Men Suit?

Answer 2: 9999

Q3: What is the correct MRP of Poco X3 Cobalt Blue 129 GB 6 GB RAM?

Answer 3: Less Than 24000

Episode No. 43 – Men’s Grooming

Q1: Which racket will come within 5000?

Answer 1: Yonex Nanoray 68

Q2: What is the correct MRP of ADIDAS FitBounce + Trainer M Training & Gym Shoes For Men?

Answer 2: 7999

Q3: What is the correct MRP of Fitneck Printed Men Track Suit?

Answer 3: Less Than 6000

Episode No. 44 – Training Essentials

Q1: Which is the MRP of Lenovo Yoga Smart Tab with Google Assistant 4GB RAM 64GB ROM 10.1 inch with Wi-Fi+4G Tabl..

Answer 1: 35500

Q2: What is the correct MRP of Canon IXUS 295 HS (20.2MP 12x Optical Zoom 4X Digital Zoom Black)?

Answer 2: 13495

Q3: What is the correct MRP of PARI ENTERPRISES Men Solid Rayon Ethnic Dress (Yellow)?

Answer 3: Less Than 13000

Episode No. 45 – Electronic Accessories

Q1: 1. What is the correct MRP of Karcher WD3 EU – I Wet & Dry Vacuum Cleaner?

Answer 1: Less Than 10000

Q2: What is the correct MRP of Elrene 241 cm Blends Window Curtain (Pack of 2)?

Answer 2: 11358

Q3: What is the correct MRP of Flipkart Perfect Homes Julian Engineered Wood 2 Wood Wardrobe?

Answer 3: 10499

Episode No. 46 – Home Interiors

Q1: What is the correct MRP of Cotton Tale Design Cotton Bedding Set ?

Answer 1: Less Than 50000

Q2: Which mattress would come in the budget of 14000 ?

Answer 2: Duroflex Single Mattress

Q3: What is the correct MRP of Voltas Beko DF14W Free Standing 14 Place Settings Dishwasher ?

Answer 3: 29990

Episode No. 47 – Beds & Mattresses

Q1: What is the correct MRP of Urban Terrain UT1000 MTB 27.5 T Mountain Cycle ( 21 Gear Black ) ?

Answer 1: 49990

Q2: What is the correct MRP of Dji Osmo Pocket Sports & Action Camera ( Black 13 MP ) ?

Answer 2: 29995

Q3: What is the correct MRP of Sandisk 129 GB MicroSD Card Class 10 100 MB / s Memory Card ?

Answer 3: 1500 Or More

Episode No. 48 – Mountain Biking

Q1: What is the correct MRP of HUION Inspiroy H1171 2019 RELEASE 11 x 6.9 inch Graphics Tablet? Less than 12000

Answer 1: Less Than 12000

Q2: What is the correct MRP of TP-Link Archer C6 1200 Mbps Router (Black Dual Band)?

Answer 2: 4999

Q3: What is the MRP boAt 100 Wireless Neckband with BT 5.0 IPX4 Bluetooth Headset?

Answer 3: 2999

Episode No. 49 – Networking Essentials

Q1: What is the correct MRP of Furniture Kart Swing Jhula Hanging Red & Black Iron Hammock?

Answer 1: Less Than 20000 

Q2: What is the combined MRP of Sandiksha Hanging Hook Pot pack of 6 Plant Container Set & Shrih Set .

Answer 2: 8298

Q3: What is the correct MRP of Eureka Forbes Trendy Steel Dry Vacuum Cleaner?

Answer 3: 7899

Episode No. 50 -Cleaning Essentials

Q1: What is the correct MRP of Acer Aspire 7 Core i5 9th Gen Gaming laptop 4GB Graphics with NVIDIA..

Answer 1: 84999

Q2: What is the MRP of Amkette EvoFox Elite Pro Wireless USB Gamepad?

Answer 2: 2299

Q3: What is the MRP of GEL-ZARACA 5 B Running Shoes For Men?

Answer 3: Less Than 5500

Episode No. 51 -Gaming and Laptop

Q1: What is the correct MRP of Saregama Carvaan 2.0 (Emerald Green) 10 W Bluetooth Home Theatre?

Answer 1: 7990

Q2: What is the MRP of Sony WH-CH510 Google Assistant enabled Bluetooth Headset?

Answer 2: 4990

Q3:  What is the MRP of Realme 7 (Mist Blue 129 GB) (8 GB RAM)?

Answer 3: Less Than 22000

Episode No. 52 – Musical World

Q1: What is the correct MRP of Realme Watch S?

Answer 1: 7999

Q2: What is the MRP of Reebok ZIG Kinetica Horizon Running Shoes For Men?

Answer 2: 11999

Q3: What is the MRP of Philips MMS8085B/94 Convertible 80 W Bluetooth Home Theatre?

Answer 3: Less Than 10000

Episode No. 53 – Smart Wearables

Q1: What is the correct MRP of Puma Full Sleeve Self Design Women Jacket ?

Answer 1: 5999

Q2: What is the MRP of Fossil ME3105 Automatics Analog Watch For Men ?

Answer 2: Less Than 20000

Q3: What is the MRP of Puma RSX Reinvent Sneakers For Women ?

Answer 3: 8999

Episode No. 54 – Womens Sportwear

Q1: What is the MRP of Flipkart Perfect Homes Rosita Leatherette Manual Recliner sofa?

Answer 1: Less Than 25000

Q2: What is the combined MRP of Mi Q1 (55 inch) QLED Smart Android TV and Microsoft Xbox One S 1TB with Tom Clancy’s.

Answer 2: 90989

Q3: What is the MRP of Godrej 30 L Convection & Grill Microwave Oven?

Answer 3: 15000

1 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 55 – Gaming World

Q1: What is the MRP of Apple iPhone 12 Pro (Pacific Blue 128 GB)?

Answer 1: Less Than 125000

Q2: What is the combined MRP of Apple Watch Series 3 GPS and Apple MacBook Air Core i5 5th Gen?

Answer 2: 108800

Q3: What is the correct MRP of Westido Cyrus Leatherette Sofa Set?

Answer 3: 28000

2 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 56 – Apple Products

Q1: What is the MRP of VIBOTON USB Condenser Mic for professional podcast?

Answer 1: Less Than 9000

Q2: What is the MRP of HappyCraft 10 Inches Big LED Selfie Ring Light?

Answer 2: 2599

Q3: What is the correct MRP of Dell 23.8 inch Full HD LED Backlit IPS Panel Monitor?

Answer 3: 15775

3 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 57 – Monitors

1: What is the MRP of Kent Ace 8L RO Water Purifier?

Answer 1: 15000 Or More

Q2: What is the correct MRP of Livpure 1.5 Ton 5 Star Split Inverter Smart AC with Wi-f Connect?

Answer 2: 52990

Q3: What is the MRP of Antony Morato Solid Single Breasted Casual Men Blazer?

Answer 3: 1599

4 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 58 – Water Purifier

Q1: What is the MRP of Panasonic MJ-L500 150 W Juicer?

Answer 1: 24995

Q2: What is the correct MRP of LATHERO Full Sleeve Self Design Men Jacket?

Answer 2: 14995

Q3: What is the MRP of Fossil CH2647 Decker Analog Watch for Men?

Answer 3: Less Than 1000

5 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 59 – Men’s Fashion Accessories

Q1: What is the MRP of Sony WH-CH710N Active noise cancellation enabled Bluetooth Headset?

Answer 1: 14990

Q2: What is the MRP of Sony Bravia X7002G 108 cm (43 inch) Ultra HD (4K) LED Smart TV?

Answer 2: Less Than 70000

Q3: What is the MRP of Motorola One Fusion Plus (Twilight Blue 128 GB with 6 GB RAM)?

Answer 3: 19999

6 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 60 – Products From SONY

Q1: What is the MRP of Shrih Red Guitar Soprano Ukulele?

Answer 1: 9999

Q2: What is the correct MRP of Canon EF 300 mm f/4L IS USM Lens?

Answer 2: 99995

Q3: What is the correct MRP of Yonex T Rqts E Zone 100 Green Unstrung Tennis Racquet?

Answer 3: Less Than 25000

7 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 61 – Tennis Essentials

Q1: What is the MRP of Flipkart Perfect Homes Luzon Metal 6 Seater Dining Set?

Answer 1: Less Than 20000

Q2: What is the correct MRP of WovenDreams Multicolor Wool Area Rug?

Answer 2: 41500

Q3: What is the correct MRP of Philips BG 2024 Waterproof Trim & Shave?

Answer 3: 4995

8 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 62 – Dining Needs

Q1: What is the MRP of GoPro Hero 9 Sports and Action Camera?

Answer 1: 49500

Q2: What is the correct MRP of Salomon Waterproof Mid Ankle Hiking shoes?

Answer 2: 25999

Q3: What is the MRP of Samsung 253L Double Door Refrigerator?

Answer 3: Less Than 30000

9 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 63 – Light, Action, Camera

Q1: What is the correct MRP of Edwin Chrome Plated Double Edge Safety Razor?

Answer 1: 14830

Q2: What is the correct MRP of Swell Water Bottle?

Answer 2: 10105

Q3: What is the MRP of Art of Shaving After Shave Lotion?

Answer 3: 9000 or More

10 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 64 – Grooming Essentials

Q1: What is the correct MRP of Poco X3 128 GB?

Answer 1: Less Than 22000

Q2: What is the correct MRP of Power Smart Video Tripod PS090?

Answer 2: 13999

Q3: What is the MRP of Dr Trust Model 317 TPE Exercise Mat?

Answer 3: 4000

11 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 65 – Camera Accessories

Q1: What is the correct MRP of North Face Full Sleeve Color Block Women Jacket?

Answer 1: 18699

Q2: What is the correct MRP of Sony MDR-XB550AP Wired Headset?

Answer 2: 3290

Q3: What is the MRP of Steelbird Air Full Face Shield Motorbike Helmet?

Answer 3: Less Than 3000

12 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 66 – Driving Essentials

Q1: What is the correct MRP of POCO M2 Pro?

Answer 1: 17999

Q2: What is the correct MRP of LG 5 Star Inverter Fully Automatic Top Load Silver?

Answer 2: 18490

Q3: What is the correct MRP of Fastrack Analog Digital Watch For Men?

Answer 3: 3500 And More

13 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 67 – Analog Digital Watch

Q1: What is the MRP of Protisserie Charcoal Grill?

Answer 1: 20000 Or More

Q2: What is the MRP of Flying Machine Full Sleeve Solid Men Jacket?

Answer 2: 6999

Q3: What is the MRP of 5.1 Channel Bluetooth Home Theatre?

Answer 3: 9999

14 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 68 – Barbeque Needs

Q1:  What is the MRP of Flipkart Perfect Homes Opus Engineered Wood Queen Box Bed?

Answer 1: Less Than 20000

Q2: What is the MRP of myTVS 100 psi Tyre Air Pump for Car & Bike?

Answer 2: 2800

Q3: What is the MRP of Shell Helix Ultra 5W-40 API SN Full Synthetic Engine Oil?

Answer 3: 3799

15 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 69 – Car & Bike Needs

Q1: What is the MRP of Kapoor E Illuminations Glass Table Lamp?

Answer 1: Less Than 10000

Q2: What is the MRP of Bose Soundlink Revolve Charging Cradle Charging Pad?

Answer 2: 2700

Q3: What is the MRP of Adidas CRI Cup Cricket Shoes For Men?

Answer 3: 4299

16 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 70 – Cricket Special

Q1: What is the correct MRP of Advika Handicraft Antique Solid Wood Coffee Table?

Answer 1: 13998

Q2: What is the MRP of Park Avenue Men Regular Fit Solid Formal Shirt?

Answer 2: 5999

Q3: What is the correct MRP of The Decor Deal Mr & Mrs Cup Set Coffee Mug Pack of 2?

Answer 3: Less Than 3500

17 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 71 – Living Room Decor

Q1: What is the MRP of Ananya Furniture Solid Wood Coffee Table?

Answer 1: 179999

Q2: What is the MRP of REALBUY Rechargeable LED Lithium Battery & Remote Control Emergency Light?

Answer 2: 9500

Q3: What is the MRP of Tommy Hilfiger Blue Women Sling Bag?

Answer 3: Less Than 7000

18 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 72 – Premium Accessories

Q1: What is the MRP of Starbucks Etched Black Stainless Steel Tumbler?

Answer 1: 2400

Q2: What is the MRP of F&D 42W Portable Bluetooth Home Theatre?

Answer 2: 3990

Q3: What is the MRP of Google Chromecast 3 Media Streaming Device?

Answer 3: Less Than 4000

19 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 73 – Digital Living Room

Q1: What is the MRP of Philips HTL2060/94 60 W Bluetooth Soundbar?

Answer 1: 11990

Q2: What is the MRP of POCO C3 32GB?

Answer 2: 9999

Q3: What is the MRP of Philips BT3221/15 Runtime Trimmer For Men?

Answer 3: Less Than 2500

20 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 74 -Party Essentials

Q1: What is the MRP of Fujifilm Instax Mini 8 Instant Camera?

Answer 1: 2999

Q2: What is the MRP of Puma Full Sleeve Printed Women Jacket?

Answer 2: 10999

Q3: What is the MRP of Eske Women Gold Hand-held Bag?

Answer 3: Less Than 15000

21 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 75 -Instant Camera

Q1: What is the MRP of Nike Full Sleeve Solid Women Jacket?

Answer 1: 4495

Q2: What is the MRP of Kaizone Mini Fitness Cycle Pedal Exerciser Bike?

Answer 2: Less Than 6000

Q3: What is the MRP of Cameleon Professional Makeup Kit?

Answer 3: 3299

22 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 76 – Makeup Kit

Q1: What is the MRP of Nokia Purebook X14 Laptop?

Answer 1: 90000

Q2:What is the MRP of Zuzu High quality 6.5 ft Foldable Tripod?

Answer 2: 31000

Q3: What is the MRP of Zahuu Number Lock Book-size Diary?

Answer 3: Less Than 4000

23 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 77 – Secured Diary

Q1: Is the MRP of Bharat Lifestyle Nano Fabric 6 Seater Sofa Rs. 59999?

Answer 1: Yes

Q2: Who Am I?

Answer 2: Mattress

Q3: What product will fall within Rs. 11000 – 12000?

Answer 3: Easy Day Chair And Table set

24 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 78 – Home & Furniture

Q1: What is the MRP of Duluck Smart Screen Tablet With Alexa Smart Assistant Speaker?

Answer 1: 23000

Q2: What is the correct MRP of Asus Zenfone 4 Selfie Dual Camera?

Answer 2: 15999

Q3: What is the MRP of Dilgona Headphone?

Answer 3: Less Than 2000

25 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 79 – Smart Gadgets

Q1: Is the MRP of Lenovo Smart Display 7 with Google Assistant Rs. 14999?

Answer 1: Yes

Q2:  Who Am 1?

Answer 2: Bluewud Freddie Dressing Table

Q3: Which product comes in the range of 35000-40000?

Answer 3: Apple iPhone 64GB

26 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 80 -Premium Smartphone

Q1: Is the MRP of Flipkart Perfect Homes Crockery Cabinet Rs 35000?

Answer 1: No

Q2: Who Am 1?

Answer 2: Quilted Jacket

Q3: Which product comes in the range of 2000-3000?

Answer 3: GAP Women Shift Black Dress

27 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 80

Q1: What is the MRP of Lifelong Foot Calf and Leg Massager?

Answer 1: 34000

Q2: What is the correct MRP of Lenovo Smart Clock?

Answer 2: 9999

Q3: What is the MRP of Oppo Reno5 Pro 5G?

Answer 3: Less Than 40000

28 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 82

Q1: Is the MRP of Suncrown 4 Seater Dining Set 50000?

Answer 1: No

Q2: Who Am 1?

Answer 2: Hard Drive

Q3: Which product comes in the 60000 70000 range?

Answer 3: HermanMiller Arm Chair

1 March Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 83

Q1: Which product will fall in the range of 90000-100000?

Answer 1: Sony Cyber-shot DSC-RX10OM7

Q2: Who Am I?

Answer 2: Smart Glasees

Q3: Is the correct MRP of Samsung Galaxy Tab 10700?

Answer 3: Yes

2 March Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 83 –

Q1: What is the MRP of ORKA Combo Bean Bag Chair?

Answer 1: 8999

Q2:What is the correct MRP of Portronics Cooling Stand Wood Portable Laptop Table?

Answer 2: 2699

Q3: What is the correct MRP of Furn Central Collapsible Wardrobe?

Answer 3: Less than 5000

3 March Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 83 –

Q1: Is the correct MRP of Divine Arts Wooden Couch Rs 25000 ?

Answer 1: No

Q2:What is the correct MRP of Tanishkam Decor Solid Wood Ottoman ?

Answer 2: 8999

Q3: What is the correct MRP of Google Nest Mini Smart Bulb with Smart Speaker ?

Answer 3: Less than 5500

4 March Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 83 –

Q1: 1. Is the correct MRP of RealMe Electric Sonic Toothbrush Rs 2999 ?

Answer 1: YES

Q2: Who Am I ?

Answer 2: Hairdryer

Q3:3. Which product will fall in the range of 50000-60000 ?

Answer 3: MI QLED Smart TV

5 March Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 83 –

Q1: the correct MRP of Studio Kook Shoe Rack Rs 16695 ?

Answer 1: Yes

Q2: What is the correct MRP of Flipkart Perfect Homes Solid Wood Living Room Chair ?

Answer 2: 16500 RS

Q3:  What is the correct MRP of Moon Craft Natural Fibre Pouf ?

Answer 3: LESS THAN 3000

6 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the combined MRP of Adidas Trainer Gym & Fitness Kit ?

Answer 1: LESS THAN 16000

Q2: Which product will fall in the range of 2200-2500 ?

Answer 2: NIKE UNLIMITED FITNESS

Q3: What is the correct MRP of ROSARA Home Polyester Door Curtain ?

Answer 3: 5599

7 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: Is the correct MRP of Braun Cordless Epilator Rs 7525 ?

Answer 1: Yes

Q2: Who am I ?

Answer 2: Thermometer

Q3: What is the correct MRP of Epson Multifunctional Coloured Printer ?

Answer 3: LESS THAN 12000

8 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Casemate Black Cover For iPhone 12 Pro Max ?

Answer 1: Less Than 10000

Q2: Which product will come in the price range of 5000-10000 ?

Answer 2: EJAS Q7 SMART HEADPHONE

Q3: What is the correct MRP of Coolnut 60000 mah Powerbank ?

Answer 3: 19999

9 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP Acer Predator Helios Gaming Laptop ?

Answer 1: Less than 150000 

Q2: What is the correct MRP of IFB Convection Microwave Oven ?

Answer 2: 14990

Q3: What is the correct MRP of V – Guard Mini Crystal Supreme TV Voltage Stabilizer ?

Answer 3: 2290

10 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Hindware 3 L Instant Water Geyser ?

Answer 1: LESS THAN 4000 

Q2: Which product will come in the price range of 90000 – 100000 ?

Answer 2: ANEMOS SWISH CEILING

Q3: What is the correct MRP of Philips GC2996 Pack of 3 2400 W Steam Iron ?

Answer 3: 17979

11 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Rothco UV Protection Aviator Sunglasses ?

Answer 1: 38000

Q2: Who Am I ?

Answer 2: SAREE

Q3: Is the correct MRP of Richa Gupta Party Black Clutch 9990 ?

Answer 3: NO

12 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Bosch 9 kg Fully Automatic Washing Machine ?

Answer 1: 77999

Q2: What is the correct MRP of Wonder World Portable Disinfection Machine ?

Answer 2: 38199

Q3: What is the correct MRP of Bombay Dyeing Cotton Double King Floral Bedsheet ?

Answer 3: LESS THAN 6000

13 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Reebok Solid Men Tracksuit ?

Answer 1: LESS THAN 6000

Q2: What is the correct MRP of Britney Spears Curious Eau De Parfum ?

Answer 2: 8000

Q3:  Is the correct MRP of TRESemme Naturals Vibrantly Smooth Conditioner 739 ml 18660 ?

Answer 3: YES

14 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Thomson R9 (24 inch) HD Ready LED TV?

Answer 1: 10499

Q2: Who Am 1?

Answer 2: ELICA WALL MOUNTED CHIMNEY

Q3:Is the correct MRP of Healthgenie Electronic Digital Weighing Machine 1199?

Answer 3: YES

15 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Geek Smart Door Lock ?

Answer 1: 27999

Q2:  What is the MRP of Light decore Uplight Wall Lamp ?

Answer 2: 7700

Q3: What is the correct MRP of ODELEE XXL WALL STICKER ?

Answer 3: LESS THAN 20000

16 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Shiva Skepl – ZOTPC Induction Cooktop ?

Answer 1: MORE THAN 50000

Q2: Which product will come in the price range of 15000-20000 ?

Answer 2: DOLPHY RUBBER COATED DUMBELL

Q3: What is the correct MRP of PMR Ultimate Knee Support ?

Answer 3: 16990

17 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Microsoft Surface Pro 6 Core i7 8th Gen laptop ?

Answer 1: Less than 150000

Q2: Who am I ?

Answer 2: Air cooler

Q3: Is the correct MRP of Panasonic MK – MG1500 1500 W Hand Blender 20000

Answer 3: No

18 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Disney The Jungle Book Figures ?

Answer 1: 8498

Q2: Who am I ?

Answer 2: TEDDY

Q3: Is the correct MRP of The Childrens Place Full Sleeve Self Design Baby Girls Casual Jacket is 3799 ?

Answer 3: YES

19 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of KitchenAid Power Plus Juicer Mixer Grinder?

Answer 1: LESS THAN 50000

Q2: What is the correct MRP Preethi Iconic Wet Grinder?

Answer 2: 8999

Q3: What is the correct MRP of SHIVA Pizza Pan?

Answer 3: 25000

20 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of HP 315 Multi Function Color Printer ?

Answer 1: LESS THAN 15000

Q2: What is the correct MRP of Fossil Greenville Messenger Bag ?

Answer 2: 25495

Q3: Is the correct MRP of the realme band yellow strap 3500 ?

Answer 3: NO

21 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: Is the correct MRP of Fossil Women Brown Tote 16495 ?

Answer 1: YES

Q2: Who am I ?

Answer 2:SKYBAG STROLLY

Q3: Which product MRP will fall in the range of 3000 – 5000 ?

Answer 3: SONATA WATCH

22 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Voltas 5 Star Window AC ?

Answer 1: 36690

Q2: What is the correct MRP of iFFALCON by TCL LED Smart Android TV ?

Answer 2: LESS THAN 70000

Q3: What is the correct MRP of Dorothy Perkins Women Floral Print Flared White Skirt ?

Answer 3: 4590

23 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Asus GT – AX1100011000 Mbps Gaming Router ?

Answer 1: LESS THAN 50000

Q2: Is the correct MRP of Motorola Razr Black 128 GB 149999 ?

Answer 2: YES

Q3: What is the correct MRP HP Pavilion Core i3 21.45 inch Screen ?

Answer 3: 41661

25 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Hitachi 2 Ton 3 Star Split Inverter AC ?

Answer 1: LESS THAN 60000

Q2: Which product MRP will fall in the range of 15000-20000 ?

Answer 2: HAVELS TRAVEL LITE

Q3: What is the correct MRP of Honor 8 ?

Answer 3: 30577

25 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of KitchenAid Pop Up Toaster ?

Answer 1: LESS THAN 15000

Q2: What is the correct MRP of BOROSIL 60 – Litre B OTG – 60L Oven Toaster Grill ?

Answer 2: 15990

Q3:What is the correct MRP of Adidas Slippers ?

Answer 3: 3599

26 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Havells PROLIFE GRANDE Air Fryer ?

Answer 1: 10000 OR MORE 

Q2: What is the correct MRP of RARE ROOTS Women Printed Poly Chanderi A – Line Kurta ?

Answer 2: 2099

Q3: What is the correct MRP of Indistar Regular Fit Women Multicolor Velvet Trousers ?

Answer 3: 4798

27 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of iQOO 3 Quantum Silver 256 GB phone ?

Answer 1: MORE THAN 35000

Q2: What is the MRP of IFB 8.5kg Fully Automatic Front Load Washing Machine ?

Answer 2: 40990

Q3: What is the correct MRP of Singer FM 1409 Electric Sewing Machine ?

Answer 3: 10999

28 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Apple MacBook Air M1 13.3 inch ?

Answer 1: 117900

Q2: Who am I ?

Answer 2: ALDO WOMEN BLACK 

Q3: What is the correct MRP of Namaskar Men Solid Pure Cotton Straight Kurta ?

Answer 3: 2599

29 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Bosch Free Standing 12 Place Settings Dishwasher ?

Answer 1: LESS THAN 50000

Q2: What is the correct MRP of Nespresso Lattissima Touch White Personal Coffee Maker ?

Answer 2: 49999

Q3: What is the correct MRP of Lavazza Aulika Food Processor ?

Answer 3: 120000

30 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Vaio SE Series Core i5 8th Gen 14 inch Laptop ?

Answer 1: LESS THAN 90000

Q2: What is the correct MRP of Leef iBridge 3 Mobile Memory 128 GB OTG Drive ?

Answer 2: 13990

Q3: What is the correct MRP of Gadgets Wrap Laptop Decal 12 for Macbook 12 inch ?

Answer 3: 2000

31 March Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode No:-  114

Q1: What is the correct MRP of Chemistry Women Copper Heels Sandal ?

Answer 1: 1999

Q2: Is the correct MRP of PK Garments Men Sherwani 5999 ?

Answer 2: YES

Q3: What is the correct MRP of Karatcart Brass Silver Plated Ring Set ?

Answer 3: LESS THAN 5000

1 April Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode No:-  115

Q1:  What is the correct MRP Eureka Forbes Water Purifier ?

Answer 1: LESS THAN 5000

Q2: What is the correct MRP of InstaCuppa Milk Frother ?

Answer 2: 1499

Q3: What is the correct MRP of Usha CPJ Juicer ?

Answer 3: 20999

2 April Daam Sahi Hai Quiz Answers – Episode No:-  116

Q1: What is the correct MRP of Spigen Tempered Glass Guard For Apple iPhone 11 PRO ?

Answer 1: LESS THAN 45900

Q2: What is the correct MRP of Apple iPad 8th Gen 32 GB With Wi Fi ?

Answer 2: 29900

Q3: Who am I ?

Answer 3: SMARTWATCH

3 April Daam Sahi Hai Quiz Answers – Episode No:-  117

Q1: What is the correct MRP of Livpure Pep Pro Star Water Purifier ?

Answer 1: LESS THAN  20000

Q2: What is the correct MRP of Zahuu Egg Boiler Cooker ?

Answer 2: 2899

Q3: What is the correct MRP of W Women Self Design Embellished Cotton Blend Anarkali Kurta ?

Answer 3: 8999

4 April Daam Sahi Hai Quiz Answers – Episode No:-  118

Q1: Is the correct MRP of Skullcandy Crusher Evo Bluetooth Headset 24999 ?

Answer 1: YES

Q2: What is the correct MRP of Nillkin PHM – 063592FR Mobile Holder ?

Answer 2: LESS THAN 8000

Q3: What is the correct MRP of Apple Watch Series 3 GPS – 38mm Silver Aluminium Case With Fog Sport Band ?

Answer 3: 20900

5 April Daam Sahi Hai Quiz Answers – Episode No:-  119

Q1:  Is the correct MRP of Timesaver Pressure Cooker 80000 ?

Answer 1: no

Q2:  Who Am I ?

Answer 2: token icon bottle opener

Q3: Which product will fall in the range of 15000-20000 ?

Answer 3: Indian art villa casserole

6 April Daam Sahi Hai Quiz Answers – Episode No:-  120

Q1: What is the correct MRP of Woodland Men Cargos ?

Answer 1: LESS THAN 5000

Q2: What is the correct MRP of Pigeon Favourite Electric Kettle ?

Answer 2: 1195

Q3: What is the correct MRP of Waterford Decanter ?

Answer 3: 84677

Leave a Comment

error: