Amazon Daily Quiz Answers | Amazon Quiz List

KBC Marathi offline Quiz Answers Today KHC 24 7 – 9th June 2022

kon honaar crorepati 24*7 Offline Quiz Answers 9 June 2022 – After reading KBC Question Answer Looking for correct Marathi KBC kon honaar crorepati Quiz Answers? this page will help you definitely, you have to just read the answers given below & then remind before submitting in sonyliv app. submit answers in sonylive KHC offline quiz & get a chance to win ₹1000 daily cash.

KHC offline Quiz” is a skill-based online quiz game that is being hosted by Sachin khedekar and can be played on the Sony Liv app which is owned by Culver Max Entertainment Private Limited formerly known as Sony Pictures Networks India Private Limited.

KBC Marathi offline play-along quiz season 3 answers are added in the next paragraph read carefully & then submit in sonyliv app.

How to Play KHC kon honar crorepati Offline Quiz

To play the KHC quiz you need to invest your 1 or 2 Minutes only. if you don’t know how to play the KBC Marathi contest then read the steps.

1. Download Sonyliv App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Sonyliv App.

3. Find the Kon Honaar Crorepati Marathi banner & click on it.

4. There will be a total of 10 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to win daily cash prizes from KBC.

KBC Marathi offline Quiz Answers Today KHC 24 7 – 9th June 2022

Q1 – In which year was Project Crocodile started?

Answer: 1975

Q2 – In which year did Vasco da Gama arrive in India?

Answer: 1498

Q3 – Who was the first President of United States of America?

Answer: George Washington

Q4 – In which state was the world’s first thermal battery plant inaugrated?

Answer: Andhra Pradesh

Q5 – Who wrote the book “Wealth of Nations”?

Answer: Adam Smith

Q6 – When was the first National Population Policy started?

Answer: 1976

Q7 – Where is Shalimar garden situated?

Answer: Jammu & Kashmir

Q8 – Who was the first Jain Tirthankara?

Answer: Rishabhanatha

Q9 – Which channel seperates Andaman & Nicobar Islands from each other?

Answer: 10 Degree Channel

Q10 – Which city is also known as Pink city in India?

Answer: Jaipur

KHC Quiz Details:

  • Quiz: KBC Marathi Offline Quiz
  • Quiz Prize: ₹1000 daily cash
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Available on: Sonyliv App Only
  • Based on: General Knowledge

I hope you like this KBC Marathi offline quiz Answers post. thank you & best of luck.

by Ajinkya Sid
Hello, my name is Ajinkya Sidwadkar also known as Ajinkya Sid and I am a full-time writer on this blog. I write articles on technology-related news and information. I also interested to write articles on current affairs & Quiz questions & answers posts, Deals, Loot & Free Offers.

1 thought on “KBC Marathi offline Quiz Answers Today KHC 24 7 – 9th June 2022”

Leave a Comment