FLIPKART QUIZ | AMAZON QUIZ

Amazon Friends Quiz Answers: Guess the dialogue

Amazon Friends Quiz, Amazon Friends Quiz Answers win today – Hey Friends here are all the correct 5 answers to The Quiz.

Amazon Exciting Prizes Quiz is Live Now. You can play the amazon fun zone quiz and win Exciting Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all 5 correct answers to The Quiz.

How to Play Friends Quiz Amazon Quiz – 25 May 2021

1.. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Search “Funzone or Quiz Word in the app & Find the Quiz

4. There will be a total of 5 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Amazon Buddha Jayanti Quiz Answers Win Rs.10000

Amazon Mini TV Quiz Answers TVF Aspirants Win 25000

Amazon Summer Edition Quiz Answers Funzone Jackpot Win 30000

Amazon Funzone Puzzle Quiz Answers Today Find the missing piece

Amazon Friends Quiz Answers – Win Exciting Prizes

Here is the Friends Amazon Quiz Answers:

Q1: Guess the dialogue

Answer: (B) I’m fine

Q2: Guess the dialogue

Answer: (D) How you doin’?

Q3: Who is joey’s bedtime pal?

Answer: (C) Hugsy

Q4: What does Ross shout when he moves his couch upstairs?

Answer: (D) Pivot

Q5: According to Ross what is Unagi?

Answer: (A) A state of total awareness

Q6: Rachel gave a letter to Ross, How many pages were there in the letter?

Answer: (C) 18 front and back

Q7: Why did Ross get divorced the 2nd time?

Answer: (B) He Said wrong Friends at the Altar

Q8: Who was the first to know about Monica and Chandler?

Answer: (C) Joey

CLICK & PLAY AMAZON QUIZ NOW

Amazon Pictionary Guess The Celebrities Quiz Answers Today

Amazon Oldest in the World Quiz Answers Did you Know

Amazon Pictionary Quiz Answers Guess Who Today

Amazon Road Safety Week Quiz Answers Win 20000

Amazon Business Quiz Answers Win – Rs.20000

Amazon May Quiz Answers For Today Win 50000

Amazon Rabindranath Tagore Jayanti Quiz Answers Win 30000

Amazon Panasonic Air Conditioner Quiz Answers AC Win 10000

Amazon Fire Boltt Quiz Answers Today win 10000 Pay

Amazon Oppo A74 5G Spin and Win Quiz Answers Win 10000

Amazon Samsung Galaxy M42 5G Quiz Answers Win Samsung M42 5G

Amazon Fit India Quiz Answers Today win Mountain Bike

Friends Amazon Quiz Details:

Quiz Prize: Exciting Prizes
Total Prizes: 5 Prize
Available on: Amazon App Only
Based on: General Knowledge
Period:  25 May to  30 May 2021
Winner Announcement:  30th June 2021

WINNER ANNOUNCEMENT 

There are a total of 5 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 30th June 2021

TERMS AND CONDITIONS

1. This  Contest will commence on 25 May 2021 from 04:00:00 p.m. (IST) to 30 May 2021 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to Amazon Friends Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the Friends Quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 5 participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Friends Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

I hope this Amazon Friends Quiz will lucky for you will win. best luck.

Leave a Comment

error: