Amazon Daily Quiz Answers | Amazon Quiz List

Amazon OnePlus Bullets Wireless Z2 Quiz Answers Today Win 10,000

Amazon OnePlus Bullets Wireless Z2 Quiz Answers Today – Hey Friends here are all the correct 5 answers for Amazon OnePlus Bullets Wireless Z2 Quiz.

Amazon & Oneplus are launching back-to-back quiz contests in the funzone section. Amazon OnePlus Bullets Wireless Z2 Quiz is the latest earphones-related contest After launching Smartphone related Amazon OnePlus 10 Pro 5G Quiz & TV Related Amazon OnePlus 43 Y1S Pro TV Quiz. this OnePlus Bullets Amazon Quiz started on 29th March 2022 & it will end on 29th April 2022 at 11:59 PM & winners will be declared before 16th May 2022. Total 5 contestants will be selected For 10000 Pay Balance.

About the OnePlus Bullets Wireless Z2:

OnePlus Bullets Wireless Z2 will Launch at 7:30 PM, 31st March 2022. upcoming bullet earphones will Charge as fast as you shuffle
Enjoy 20hrs of music with just 10 mins of charge, to Sharpen your bass-ic instincts Built with 12.4 mm large drivers. these wireless earphones will create hype on the market.

How to Play OnePlus Bullets Wireless Z2 Quiz Amazon 7 April 2022

OnePlus Bullets Wireless BWZ2 Quiz is very easy to play, you just need to open the Amazon app & then log in with your credentials then go to the mobile section or funzone section & scroll down the page to see banner to play the contest, you can also see the contest banner on the home page but sometimes not so it’s better to use 1st 2 options to play.

Amazon OnePlus Bullets Wireless Z2 Quiz Answers Today – Win 10000 Pay Balance

for Fast Answers updates: Follow us on Telegram

Q1 – OnePlus Bullets Wireless Z2 gives 20 hours of music playback time with just 10 minutes of charge.

Answer: (A) – True

Q2 – OnePlus Bullets Wireless Z2 delivers up to __ hours of non-stop music on a single charge.

Answer: (D) – 30

Q3 – What are the top features of OnePlus Bullets Wireless Z2?

Answer: (D) – All of the above

Q4 – What is the tagline for OnePlus Bullets Wireless Z2?

Answer: (D) – Beyond Bass-ic

Q5 – OnePlus Bullets Wireless Z2 features Anti-distortion audio technology which ensures your audio playtime stays silky-smooth.

Answer: (A) – TRUE

Oneplus Bullets Wireless Z2 Spin & Win Quiz

Instructions to win –

Step 1: Click on “Notify Me” button given below to be eligible to win, and stay updated.

Step 2: Spin the wheel and stand a chance to win up to ₹1,00,000*.

Step 3: Tweet the final page screenshot on Twitter tagging @amazonIN, @oneplus_india & use hashtags #OneplusBulletsWirelessZ2 #BeyondBassic

Oneplus Bullets Wireless Z2 Spin & Win Quiz Answers

Q1: OnePlus Bullets Wireless Z2 gives 20 hours of music playback time with just 10 minutes of charge.

Answer is True

OnePlus Official Site Quiz Answers

Q1- OnePlus BWZ2 is equipped with large_____ bass dynamic drivers that delivers uncompromisingly deep bass for powerful beats.

Answer: 2.4 mm

Q2 – The flagship-level battery life for the all-new OnePlus BWZ2 delivers up to ___of non-stop music on a single charge.

Answer: 38 HOURS

Q3 – _____ audio technology ensures your audio playtime stays silky-smooth. Thanks to the larger sound cavity and industry-leading algorithms, notes remain distortion-free.

Answer: Dolby Atmos

Q4 – What’s the primary tagline for the latest OnePlus BWZ2?

Answer: Beyond Bass-ic

Q5 – Enjoy Fast Charing in the latest Buds Z2. From 10mins of charging you get power of? (OK)

Answer: 20hours of playtime

Q6 – Water and sweat-resistant, the ____ rated internals and design ensure your OnePlus BWZ2 stay all weather ready.

Answer: IP55

Live Quizzes:

Amazon Guess And Win Quiz Answers Today (T20 Cricket Fever)

Amazon Honor MagicBook Quiz Answers Today Win Prizes

Amazon OnePlus 43 Y1S Pro TV Quiz Answers Today Win Television

Amazon OnePlus 10 Pro 5G Quiz Answers Today – Win Latest Smartphone

Amazon Emerging brand days Quiz Answers Mar’22 Win Rs.10000

Amazon Samsung Freestyle Quiz Answers Today Win 10000

Amazon Summer Edition Quiz Answers Spin And Win LG AC & More

Amazon Cricket Edition Quiz Answers Score & Win 75000

Amazon iQOO Z6 5G Quiz Answers Today Win Smartphone

Amazon Wow Vanish Quiz Answers Today ( ₹50 Cashback)

Amazon World Water Day Quiz Answers Today Win 20000

Amazon World Earth Hour Quiz Answers: Win 20000

Amazon Holi Edition Quiz Answers: Win ₹30000

OnePlus Bullets Wireless Z2 Amazon Quiz Details:

Quiz Prize: 10000 Pay Balance
Total Prizes: 10 Prizes
Available on: Amazon App Only
Based on: General Knowledge
Period:  29th March to 29th April 2022
Winner Announcement:  16th May 2022
WINNER ANNOUNCEMENT 

Amazon India will send the prize to eligible winners before 31st march 2022 but before that amazon will send you a confirmation email from the official id & also list the name on the funzone winner section. if you don’t know how to see the winners list then follow the steps given below.

  • Step 1: Open Amazon India’s official app.
  • Step 2: Search ‘ Funzone ‘ then tap on the 1st search result.
  • Step 3: Then tap on the result tab,
  • Step 4: Read Your Information. that’s it.

I hope this Amazon OnePlus Bullets Wireless Z2 Quiz will lucky for you will win. best luck.

by Ajinkya Sid
Hello, my name is Ajinkya Sidwadkar also known as Ajinkya Sid and I am a full-time writer on this blog. I write articles on technology-related news and information. I also interested to write articles on current affairs & Quiz questions & answers posts, Deals, Loot & Free Offers.

Leave a Comment