Amazon OnePlus Nord CE 2 Lite 5G Quiz Answers Today Win Free Phone

Read Amazon OnePlus Nord CE 2 Lite 5G Quiz Answers Today & then play the Oneplus contest to get a chance to participate in the amazon funzone lucky draw to win the upcoming OnePlus Nord CE 2 Lite 5G smartphone free of cost at your doorstep.

Hey, Friends here are all the correct 5 answers for Amazon OnePlus Nord CE 2 Lite 5G Quiz.

Oneplus & amazon launching back-to-back new contests in amazon’s mobile section as well funzone section. OnePlus Nord CE 2 Lite 5G launch date is confirmed in India & the phone will unveil on 28th April 2022 at 12 pm with a launch event. On the same day two smartphone models will launch by oneplus company, first is the 10R flagship model & second is OnePlus Nord CE 2 Lite 5G mid-range budget phone.

How to Submit OnePlus Nord CE 2 Lite 5G Amazon Quiz Answers – 

Playing funzone games is quite easy, you need to follow the below steps to reach the contest banner to play & get a free smartphone.

  1. Open the Amazon app & go to the mobile section which is available in the left top corner.
  2. after that scroll vertically to find the launch section where the smartphone will launch.
  3. scroll horizontally & tap the OnePlus Nord CE 2 Lite 5G launch banner.
  4. tap on notify button & then tap on the amazon quiz banner to play.
  5. Play & submit correct answers to eligible.
  6. that’s it…

Amazon OnePlus Nord CE 2 Lite 5G Quiz Answers Today – Win Free OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

If you find it difficult to read the answers, refresh this page.

Q1: The Nord CE 2 Lite has a __ AI Triple Camera setup.

Answer: 64MP

Q2: What is the battery capacity of the Nord CE 2 Lite?

Answer: 5000 mAh

Q3: What is the signature colour of the OnePlus Nord CE 2 Lite 5G?

Answer: Blue Tide

Q4: The feature that allows the Nord CE 2 Lite to shoot crisp images at night is

Answer: Nightscape

Q5: What is the launch date for the next OnePlus Nord smartphone?

Answer: April 28

OnePlus nord ce lite amazon quiz Answers old

Q1- What is the name of the OnePlus smartphone set to be launched on Apr 28?

Answer – OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

Q2 – Which Operating System does the Nord CE 2 Lite run on?

Answer – OxygenOS

Q3 – Like all OnePlus Nord smartphones, the Nord CE 2 Lite is also

Answer – 5G-ready

Q4 – How many cameras does the OnePlus Nord CE 2 5G have?

Answer – Three

Q5 – What is the battery capacity of the Nord CE 2 Lite?

Answer – 5000 mAh

Live Quizzes:

Amazon Xiaomi Pad 5 Quiz Answers Today Win Mi Tab 5

Amazon World Book Day 2022 Quiz Answers Today

Amazon Oneplus 10R 5G Quiz Answers

Amazon iQOO Z6 Pro 5G Quiz Answers

Amazon Redmi 10A Quiz Answers Today

Amazon Xiaomi 12 Pro Quiz Answers Today

Amazon HP Chromebook Quiz Answers Today

Amazon Mini TV Quiz Answers

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G Amazon Quiz Details:

Quiz Prize: Free OnePlus Nord CE 2 Lite 5G
Total Prizes: 5 Prizes
Available on: Amazon App Only
Based on: General Knowledge
Period:  14th April to 30th April 2022
Winner Announcement:  21st June 2022

OnePlus Nord CE 2 Lite Quiz started on 14th April 2022 at 12 pm & it will run for 18 days till 30th April 2022 at 11.59 pm. after the game ended 5 winners will get a free smartphone before 21st June 2022.

I hope this Amazon OnePlus Nord CE 2 Lite 5G Quiz will lucky for you will win. best luck.

1 thought on “Amazon OnePlus Nord CE 2 Lite 5G Quiz Answers Today Win Free Phone”

Leave a Comment

error: