FLIPKART DAILY TRIVIA QUIZ ANSWERS: LIVE | AMAZON 27 OCT QUIZ

Amazon Philips Soundbar Quiz Answers Win – Dolby Atmos

Amazon Philips Soundbar Quiz, Amazon Philips Soundbar Quiz Answers win today – Hey Friends here are all correct 5 answers of The Quiz.

Amazon Dolby Atmos Soundbar Quiz is Live Now. You can play the amazon fun zone quiz and win Dolby Atmos Soundbar. If You are looking fast and right answers here are all 5 correct answers of The Quiz.

Philips Soundbar Amazon Quiz Details:

  • Quiz Prize: Dolby Atmos Soundbar
  • Total Prizes: 20 Prizes
  • Available on: Amazon App Only
  • Based on: General Knowledge
  • Period: 3 October to 30 October 2020
  • Winner Announcement: 20 December 2020

How to Play Philips Soundbar Quiz Amazon Quiz – 9 October 2020

1.. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Search “Funzone or Quiz Word in the app & Find the Quiz

4. There will be a total of 5 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Amazon Philips Soundbar Quiz Answers – Win Dolby Atmos Soundbar

Amazon 11 Oct Answers

Q1: Name India’s first multi-wavelength astronomical observatory, that recently completed five years of imaging celestial objects in space.

Answer 1: Astrosat

Q2: In September 2020, which former Indian bowler was appointed the chairperson of BCCI women’s selection committee?

Answer 2: Neetu David

Q3: Which Bollywood actor was recently awarded with SDG Special Humanitarian Action Award by the United Nations?

Answer 3: Sonu Sood

Q4: Which Indian footballer is the winner of the 2019-20 AIFF Men’s Footballer of the Year Award?

Answer 4: Gurpreet Singh Sandhu

Q5: Japan Airlines recently said that it would retire which phrase from their in-flight announcements made in English?

Answer 5: Ladies and gentlemen

Here is the Philips Soundbar Quiz Amazon Answers:

Q1: Which of these advanced audio technologies is integrated in the new Philips TAPB603 soundbar?

Answer 1: Dolby Atmos

Q2: The new Philips Dolby Atmos enabled soundbar, comes with a ____ channel set up. Fill in the blanks

Answer 2: 3.1

Q3: The output produced by the Philips Dolby Atmos enabled soundbar is 320W.

Answer 3: TRUE

Q4: Which of these connectivity features are available on the Philips Dolby Atmos enabled soundbar?

Answer 4: All of the above

Q5: Which of these connectivity features are available on the Philips Dolby Atmos enabled soundbar?

Answer 5: Wireless Sub- Woofer

CLICK & PLAY AMAZON QUIZ NOW

Amazon Fashion Quiz Answers Win – Rs.1000 Pay

Amazon Mirzapur Quiz Answers Win – Rs.10000 Pay

Amazon Dabur Quiz Answers Win – Rs.10000 Pay

Amazon BenQ Monitors Quiz Answers Win – BenQ Monitor

Amazon Mivi Duopods M80 Quiz Answers – Win Rs.2500 Pay

Amazon pTron Bassbuds Pro Quiz Answers – Win Rs.1000

Amazon Festive Riddles Quiz Answers Win – Sony Alpha Camera

Boat Nirvana Quiz Answers Win – Rs.10000 Pay

Guess Who Quiz Answers Great Indian Festival – Win Hp Laptop

Amazon LG Monitors Quiz Answers – Win Rs.10000 Pay

Amazon World Animal Day Quiz Answers – Win Rs.50000 Pay

OnePlus 8T 5G Quiz Answers Win – OnePlus 8T 5G

Handicrafts Mela Quiz Answers Win – Rs.20000 P

Pay Later Quiz Answers – Win Rs.20,000

Launchpad Quiz Answers Win – Rs.10000 Pay Balance

Great Indian Festival Quiz Answers – Rs.1 Lakh Quiz

Business Extra Savings Quiz Answers Win – Rs.20000 Pay Balance

Pay Quiz Answers Win – Rs.10000 Pay Balance

Tecno Quiz Answers Win – Rs.5000 Pay Balance

Nerf Quiz Answers Win – Rs.10000 Pay Balance

Funzone Jackpot Quiz Answers Today Win – OnePlus Nord

TCL Quiz Answers Win TCL 65 Inch QLED TV Rs.99,990

 

WINNER ANNOUNCEMENT 

There are a total of 10 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 20th December 2020

TERMS AND CONDITIONS

1. This  Contest will commence on 3rd October 2020 from 12:00:00 a.m. (IST) to 30th October 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to Amazon Philips Soundbar Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the Philips Soundbar Quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 5 participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Philips Soundbar Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

I hope this Amazon Philips Soundbar Quiz will lucky for you will win. best luck.