FLIPKART QUIZ | AMAZON QUIZ

Amazon Festive Riddles Quiz Answers Win – Oneplus 8T

Amazon Riddles Quiz, Amazon Festive Riddles Quiz Answers, Amazon Festive Riddles Great Indian Festival Quiz Solve & win today  – Hey Friends here are all correct 5 answers to The Quiz.

Amazon Rs.75000 Pay Balance Quiz is Live Now. You can play the amazon fun zone quiz and win Rs.75000 Pay Balance. If You are looking for fast and right answers here are all 5 correct answers to The Quiz.

Special edition Festive Riddles Amazon Quiz Details:

  • Quiz Name: Amazon Festive riddles Quiz
  • Quiz Prize: Rs.75000, Rs.Pay balance
  • Total Prizes: 1 Prize
  • Available on: Amazon App Only
  • Based on: General Knowledge
  • Period: 11 November to 30 November 2020
  • Winner Announcement: 31st January  2020

How to Play Festive Riddles Quiz Amazon Quiz 16 November 2020

1.. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Search “Funzone or Quiz Word in the app & Find the Quiz

4. There will be a total of 5 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

 Amazon Womens Entrepreneurship Day Quiz Answers Win – Rs.20000

 Amazon Students Day Quiz Answers Win – Lenovo Thinkpad

 Amazon Childrens Day Quiz Answers Win Lego Classic Bricks

 Amazon Google Pay Recharge Code Quiz Answers Win – Rs.300 Cashback

Amazon Quiz 16 November 2020 Answers

Amazon Festive Riddles Quiz Answers is updated You can Play Amazon Oneplus 8T Quiz Under the amazon funzone section. read these answers & remind them.

Amazon Festive Riddles Quiz Answers – Amazon Oneplus 8T Quiz

Here is the Festive Riddles Quiz Amazon Answers:

Q1: I come at the…

Answer 1: The letter R

Q2: I come at the start of Rocket and at the end of cracker, what am I?

Answer 2: The letter R

Q3: If you arrange these occasions in alphabetical order in English- which one comes last – Diwali, Durga Ashtami, Dussehra, Dhanteras?

Answer 3: Dussehra

Q4: Which of these glasses will get filled first?

Answer 4: 3

Q5: All the letters in the first name of this cricketer are also there in which of these occasions/ festivals?

Answer 5: Navratri

Amazon Festive Riddles Quiz Answers – Win Rs.75000 Pay Balance

Q1: For Breakfast…

Answer 1: 20 minutes

Q2: I was right in the middle of February this year. I was at the end 5 years back and at the beginning 500 years ago. What am I?

Answer 2: The number 15

Q3: A doctor gave Sachin 3 pills after he ate too many sweets and told him to take one every half an hour. How long will the pills last?

Answer 3: 1 hour

Q4: Rahul went to a Diwali function and parked his car. What is the number of the parking space, where he parked his car?

Answer 4: 87

Q5: Put the two visuals together to get the name of a famous actor, many of whose films release around Diwali

Answer 5: Shahrukh

Amazon Boat Quiz Answers Win – Boat Nirvanaa ANC 1007

Amazon Ready to Pod Quiz Answers Win – Rs.10000 Pay

Amazon Michael Kors Diwali Quiz Answers Win -Michael Kors Watch

Amazon Loreal Quiz Answers Win – 10,000 Pay Balance

Amazon Michael Kors Diwali Quiz Answers Win -Michael Kors Watch

Amazon Pay With Alexa Quiz Answers – Win Rs.10000 Pay

Amazon Alexa on App Quiz Answers – Win Rs.1000 Pay

Amazon Maggi Range Quiz Answers Win – Rs.10000

Amazon Sony Bravia tv Quiz Answers Win – Sony Bravia TV

Amazon Upcoming Sale 2020 Date & Today Sale Offers October 2020

Amazon Festive Riddles Quiz Rs.15000 Pay Balance

Q1: What is the day…

Answer 1: Yesterday

Q2: It cracks, stays for a moment, and then vanishes before your eyes. What festive item is it?

Answer 2: Firecrackers

Q3: Brothers and sisters I have none, but that man’s father is my father’s son. Who is that man?

Answer 3: My Son

Q4: A ribbon is 30 inches long. If you cut it with a pair of scissors into 1 inch pieces, how many snips would it take?

Answer 4: 29

Q5: What will replace the question mark?

Answer 5: Option A

Amazon Festive Quiz Win Rs.250000 Pay Balance

Q1: A blue house ..

Answer 1: Glass

Q2: A grandfather, two fathers, and two sons went to a cinema hall together and bought one ticket each. How many tickets did they buy in total?

Answer 2: 3

Q3: Precious stones in a pack of cards. What?

Answer 3: Diamonds

Q4: I am where yesterday follows today and tomorrow is in the middle. What am I?

Answer 4: A Dictionary

Q5: I am second in the first one, and at the end of the second one, shown in the visuals. What am I?

Answer 5: The letter I

Amazon Festive Riddles Quiz Win Rs.50000 Pay Balance

Q1: Connect the two visuals to get the name of an actress

Answer 1: Dia Mirza

Q2: I come at the start of Rocket and at the end of cracker, what am I?

Answer 2: The letter R

Q3: Diwali is not complete without me, and I am in both of what you see on screen. What am I?

Answer 3: Light

Q4: If you take a number associated with the festival of Dussehra and raise it to the power of 100, you get the origin of what company’s name?

Answer 4: Google

Q5: If you have it you don’t share it. If you share it you don’t have it. What is it?

Answer 5: A Secret

Q1: What begins with T ends with T and has T in it?

Answer 1: A tea pot

Q2: What has a face and two hands but no arms or legs?

Answer 2: A clock

Q3: I turn everything but I do not move. What am I?

Answer 3: Mirror

Q4: I weigh nothing, but you can still see me. If you put me in a bucket, I make the bucket lighter. What am I?

Answer 4: A hole

Q5: I am black when you buy me, red when you use me and gray when you throw me away. What am I?

Answer 5: Charcoal

Q1: Scratch my head, see me turn from black to red. What am I?

Amazon Festive Riddles

Answer 1: A match stick

Q2: I can be cracked, made, told, and played. What am I?

Answer 2: A Joke

Q3: A box of diamonds that most love to eat. What am I?

Answer 3: Sugar

Q4: I have hearts but no other organs. What am I?

Answer 4: A deck of Cards

Q5: A carpet of rice, flour, sand or petals. What am I?

Answer 5: Rangoli

TERMS AND CONDITIONS – Amazon Rs.50000 Pay Balance Quiz Answers

1. This  Contest will commence on 4 November 2020 from 12:00:00 a.m. (IST) to 13 November 2020, 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Amazon Festive Riddles Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the Festive Riddles Quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 5 participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Festive Riddles Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

I hope this Amazon Great Indian Festival Quiz Festive Riddles Quiz will lucky for you will win. best luck.

1 thought on “Amazon Festive Riddles Quiz Answers Win – Oneplus 8T”

Leave a Comment

error: