FLIPKART QUIZ | AMAZON QUIZ

Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz Answers Win Samsung M12

Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz, Amazon Samsung M12 Quiz Answers win today – Hey Friends here are all the correct 5 answers to The Samsung galaxy amazon quiz answers.

Amazon Galaxy M12 Smartphone Quiz is Live Now. You can play the amazon fun zone quiz and win Galaxy M12 Smartphone. If You are looking for fast and right answers here are all 5 correct answers to The Quiz.

How to Play Samsung M12 Quiz Amazon Quiz

1.. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Search “Funzone or Quiz Word in the app & Find the Quiz

4. There will be a total of 5 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Amazon Mi Neckband Pro Quiz Answers Win 10000

Amazon World Sleep Day Quiz Answers Win 50000 Pay

Amazon Vivo X60 Series Quiz Answers Win Vivo X60 Pro

Amazon Kids Carnival Quiz Answers Family Win 10,000

Amazon World Maths Day Quiz Answers Today Win 20000

Amazon Redmi TV Quiz Answers Today Win Redmi TV

Amazon Coupon Carnival Quiz Answers Win – Rs.2000 Pay

Amazon Business Extra Savings Quiz Answers Win – Rs.20000

Amazon Oppo Band Quiz Answers Win Rs.20000 (5 Win)

Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz Answers – Win Galaxy M12 Smartphone

Here is the Samsung M12 Amazon Quiz Answers:

Q1: What is resolution of the selfie camera for the Galaxy M12?

Answer 1: (D) 8MP

Q2: Which of the following color options is the Galaxy M12 available in?

Answer 2: (D) All of the above

Q3: Which of the features are available in the upcoming Galaxy M12?

Answer 3: (D) All of the above

Q4: Does the Samsung Galaxy M12 support Adaptive Fast charging?

Answer 4: (A) Yes

Q5: The Galaxy M12 is Style Reloaded because of the ——-

Answer 5: (A) New Haze and Matt Design

CLICK & PLAY AMAZON QUIZ NOW

Samsung Galaxy M12 Quiz Amazon Quiz Answers

Q1: What is the Highest Resolution (Mega Pixel) of the main Camera ?

Answer 1: (D) 48MP

Q2: How many Rear Camera are present in Galaxy M12?

Answer 2: (D) 4

Q3: What nanometer processor powers Galaxy M12?

Answer 3: (A) 8nm

Q4: What is the battery Capacity of Galaxy M12?

Answer 4: (A) 6000mAh

Q5: What is the screen refresh rate of the Samsung Galaxy M12?

Answer 5: (D) 90Hz

Amazon Samsung Galaxy M12 Spin and Win Quiz Answers – 

Q. What makes M12 the Monster Reloaded?

Answer: (D) All of the above

CLICK & PLAY AMAZON QUIZ NOW

Amazon Pay Gas Cylinder Quiz Answers Today Win Flat 100 Back

Amazon World Storytelling Edition Quiz Answers Spin and Win Oneplus Nord 5G

Amazon Happiness Edition Quiz Answers Spin and Win Oneplus Nord 5G

Amazon Car & Bike Protection Quiz Answers Win Rs.20000

Amazon Oppo F19 Pro Series Quiz Answers Win Rs.5000

Amazon OnePlus Hasselblad Quiz Answers Win OnePlus 9 Series Device Quiz

Amazon Grocery Quiz Answers Today Win 20000

Amazon Women’s Day Quiz Answers Win – OPPO Reno5 Pro 5G

Amazon Lava Quiz Answers Spin and Win Lava Z6 & Rs.3000

Amazon National Safety Week Quiz Answers Win Rs.1000

Amazon International Women’s Day Quiz Answers (IWD Quiz) Win – OPPO Reno5 Pro 5G

Amazon Women’s Day Edition Quiz Spin and Win Fossil Watch

Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz Answers Win Samsung M12

Amazon March Edition Quiz Answers Win Sony LED

Amazon World Wildlife Day Quiz Answers Win Canon EOS 80D

Amazon March Quiz Answers Win 15000 Pay Balance

Amazon World Wildlife Day Photography Edition Quiz

Samsung Galaxy M12 Amazon Quiz Details: samsung galaxy amazon quiz answers

Quiz Prize: Galaxy M12 Smartphone
Total Prizes: 9 Prizes
Available on: Amazon App Only
Based on: General Knowledge
Period:  16 March to  13 April 2021
Winner Announcement:   13th May 2021

WINNER ANNOUNCEMENT 

There are a total of 9 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 13th May 2021

TERMS AND CONDITIONS

1. This  Contest will commence on 3 March 2021 from 04:00:00 p.m. (IST) to 30 March 2021 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the Samsung Galaxy M12 Quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 5 participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Samsung Galaxy M12 Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

I hope this Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz will lucky for you will win. best luck.

1 thought on “Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz Answers Win Samsung M12”

Leave a Comment

error: