FLIPKART QUIZ | AMAZON QUIZ

Amazon Cricket Basics Quiz Answers: Quiz Mania

Amazon Cricket Basics Quiz Answers today – Hey Friends here are all correct 10 answers of The Quiz.

Amazon GK Basics & Master Quiz Answers

Amazon Bollywood Basics & Master Quiz Answers

Amazon Cricket Master Quiz Answers: Quiz Mania

Amazon LG Monitor Quiz Answers & Win LG Monitor (3 Win)

Amazon Cricket Basics Quiz Answers

Q1: Shabaash Mithu is an upcoming biopic based on which famous cricketer?

Answer 1: Mithali Raj

Q2: Which of these cricketers has NOT led India in an ODI World Cup final?

Answer 2: Sunil Gavaskar

Q3: Sourav Ganguly made his Test match debut in the same match as which great cricketer?

Answer 3: Rahul Dravid

Q4: Which of these teams played for only one season in the Indian Premier League?

Answer 4: Kochi Tuskers Kerala

Q5: In which of these years has Mumbai Indians NOT won the Indian Premier League title?

Answer 5: 2011

Q6: In the 2019 ODI World Cup, which Indian batsman hit the maximum number of centuries?

Answer 6: Rohit Sharma

Q7: Off which bowler did Yuvraj Singh hit six sixes in an over in the 2007 ICC World T20?

Answer 7: Stuart Broad

Q8: Brian Lara made his record breaking 400 in a Test innings against which team?

Answer 8: England

Q9: The Dr Bhupen Hazarika Cricket Stadium is located in which Indian city?

Answer 9: Guwahati

Q10: Out of Sachin Tendulkar’s 100 international centuries how many came at the famous Lord’s ground?

Answer 10: 0

How to Play Amazon Cricket Basics Quiz

1.. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Search “Funzone or Quiz Word in the app & Find Cricket Basics Quiz

4. There will be a total of 10 questions

5. Answer all Cricket Basics Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Leave a Comment

error: