Amazon Cricket Master Quiz Answers: Quiz Mania

Amazon Cricket Master Quiz Answers today – Hey Friends here are all correct 10 answers of The Quiz.

Amazon GK Basics & Master Quiz Answers

Amazon Bollywood Basics & Master Quiz Answers

Amazon Cricket Basics Quiz Answers: Quiz Mania

Amazon LG Monitor Quiz Answers & Win LG Monitor (3 Win)

Amazon Cricket Master Quiz Answers

Q1: Who among them has NOT been a coach of the Indian cricket team?

Answer 1: Justin Langer

Q2: Which of these grounds hosted the first ever final of an ICC World T20 won by India?

Answer 2: Wanderers

Q3: Which famous left hander holds the record for the highest score made in an ODI World Cup final?

Answer 3: Adam Gilchrist

Q4: WThe first ever Indian Premier League final was played in which of these stadiums?

Answer 4: DY Patil Stadium

Q5: In the memorable 2002 Natwest Trophy final featuring India and England, who hit the winning runs?

Answer 5: Zaheer Khan

Q6: In which year did India feature in its first Women’s T20 World Cup final?

Answer 6: 2020

Q7: The first ever Test match played with a pink ball was played on which Australian ground?

Answer 7: Adelaide Oval

Q8: In 1999, Anil Kumble became the second bowler after whom to take 10 wickets in a Test innings?

Answer 8: Jim Laker

Q9: Who among these batsmen scored 546 runs in a Harris Shield match in 2013?

Answer 9: Prithvi Shaw

Q10: Among Indian players who has recorded the highest ever individual score in the Indian Premier League?

Answer 10: Rishabh Pant

How to Play Amazon Cricket Master Quiz

1.. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Search “Funzone or Quiz Word in the app & Find Cricket Master Quiz

4. There will be a total of 10 questions

5. Answer all Cricket Master Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

by Ajinkya Sid
Hello, my name is Ajinkya Sidwadkar also known as Ajinkya Sid and I am a full-time writer on this blog. I write articles on technology-related news and information. I also interested to write articles on current affairs & Quiz questions & answers posts, Deals, Loot & Free Offers.

Leave a Comment