FLIPKART DAILY TRIVIA QUIZ ANSWERS: LIVE | AMAZON 30 OCT QUIZ

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers Win – Aquaguard Marvel Water Purifier

Amazon Eureka Forbes Quiz, Amazon Eureka Forbes Quiz Answers win today – Hey Friends here are all correct 5 answers of The Quiz.

Amazon Aquaguard Marvel Water Purifier Quiz is Live Now. You can play the amazon fun zone quiz and win Aquaguard Marvel Water Purifier. If You are looking fast and right answers here are all 5 correct answers of The Quiz.

How to Play Eureka Forbes Quiz Amazon Quiz 4 August 2020

1.. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Search “Funzone or Quiz Word in the app & Find the Quiz

4. There will be a total of 5 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers – Win Aquaguard Marvel Water Purifier

Amazon Aquaguard Marvel Water Purifier Quiz

Q1: Which of these does the RO technology in the Aquaguard Marvel (RO+UV+UF+MTDS) water purifier remove?

Answer 1: All of these

Q2: The Aquaguard Marvel (RO+UV+UF+MTDS) has an active ________ cartridge- a patented technology. Fill in the blanks

Answer 2: Copper

Q3: The Aquaguard Marvel (RO+UV+UF+MTDS) is suitable for which of these water sources?

Answer 3: All of these

Q4: At which of these places can the Aquaguard Marvel (RO+UV+UF+MTDS) water purifier be installed?

Answer 4: Both on kitchen wall and table top

Q5: The Advanced Mineral Guard Technology in the Aquaguard Marvel (RO+UV+UF+MTDS) water purifier help in retaining which nutrient in the water?

Answer 5: All of these

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers – Win Rs. 20,000 Pay Balance

Here is the Eureka Forbes Quiz Amazon Answers:

Q1: What can you not buy using a credit card?

Answer 1: Time machine

Q2: Which Bank does not issue a credit card?

Answer 2: World Bank

Q3: Credit cards are most commonly made up of which of these materials?

Answer 3: Plastics

Q4: Amazon Pay launched a credit card in association with which bank?

Answer 4: ICICI Bank

Q5: What are the annual charges for the Amazon Pay ICICI Bank credit card?

Answer 5: Zero Rupees! Its Life Time Fee Credit Card

CLICK & PLAY AMAZON QUIZ NOW

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers – Win Rs. 20,000 Pay Balance

(New) Amazon OnePlus Nord Quiz Answers Win – OnePlus Nord 5G

Amazon Big Muscles Quiz Answers Win – Rs.10000

Amazon Philips Quiz Answers Win – Rs.10000

Amazon Prime Day Quiz Answers Today Win – Rs.100000

Amazon Intel Quiz Answers – Win Rs.10000 Pay Balance

Eureka Forbes Amazon Quiz Details:

Quiz Prize:Aquaguard Marvel Water Purifier
Total Prizes:12 Prizes
Available on:Amazon App Only
Based on:General Knowledge
Period: 24 July to 7 August 2020
Winner Announcement: 30th August 2020

WINNER ANNOUNCEMENT 

There are a total of 12 (twelve) Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 30th August 2020

TERMS AND CONDITIONS

1. This  Contest will commence on 24th July 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 7th August 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to Amazon Eureka Forbes Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all Eureka Forbes Quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 5 participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Samsung Eureka Forbes Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

I hope this Amazon Eureka Forbes Quiz will lucky for you will win. best luck.