AMAZON DAILY 8 TO 12 QUIZ ANSWERS

Flipkart Quiz Time 24 December 2019 Answers Win – Rewads

Flipkart Quiz Time 24 December, Flipkart Quiz Time 24th December,, Flipkart Quiz Time Answers 24 December 2019, Flipkart Casio Wrist Watch Quiz Answers: – Hey Guys Today I am going to share with you Flipkart Game Zone 24th December 2019 Answers today for winning Assured Gifts. Flipkart Sports Quiz Time gives you a chance to Play & win gifts like SmartPhone, Headphones, Gift Vouchers & many more.

Flipkart Quiz Time Answers – Casio Wrist Watch

Guys, we will provide all Flipkart Quiz Time answers fast than other websites. we also provide answers in our WhatsApp group & Telegram Group. If you want to Any Type of Quiz answers Fast then you have to like our Facebook page and subscribe to our blog by giving your email id at the right sidebar in the email subscription box.

How To Play Flipkart Quiz Time Answers Today 24th December –


1. Download Flip kart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the App.

3. Go to Home Page & Scroll Down then you will see “Flipkart Quiz” Banner, tap on it.

4. Now just tap on Start Tab to play the quiz.

5. 10 questions, 10 seconds each – Tap the answer you think is correct; no penalty for incorrect answers.

Flipkart Quiz Time Answers Today – Win Casio Wrist Watch

Q1 – Who among the following Cricketers is married to a Bollywood Actress?

Ans – Virat Kohli

Q2 – Who was elected Rashtriya Janta Dal’s chief for the 11th time recently?

Ans – Lalu Prasad Yadav

Q3 – Which of these mountains is located in Tibet Autonomous Region?

Ans – Mount Kailash

Q4 – Which popular film star’s philanthropic initiative is called ‘Being Human’?

Ans – Salman Khan

Q5 – Which trilogy of films consists of Pather Panchali, Aparajito and Apur Sansar?

Ans – The Apu Trilogy

Q6 – Which Maryan emperor’s role has Shah Rukh Khan played in a Bollywood Film?

Ans – Ashoka

Q7 – Which Indian language is also Canada’s third most common language?

Ans – Punjabi

Q8 – Which fort in Rajasthan, that now hosts the Jauhar mela, was the capital of Mewar kingdon?

Ans – Chittorgarh

Q9 – Which company became the first smartphone maker to cross $10billion revenues in india?

Ans – Samsung

Q10 – To which Rajasthani city are you traveling if you’re taking chetak Express from Delhi?

Ans – Udaipur

PLAY MORE QUIZZES –

GENERAL TERMS AND CONDITIONS

  • This Contest is valid only in India.
  • The Contest is open to only end consumers and not the resellers of the Products.
  • Prizes shall not be settled with cash in lieu and are not transferable.
  • Sellers and Flipkart reserve the right, at its sole discretion, to terminate, withdraw, suspend, amend, extend, modify, add or remove portions of this Contest, at any time without any prior written notice.
  • Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.

1 thought on “Flipkart Quiz Time 24 December 2019 Answers Win – Rewads”

Leave a Reply

error: