FLIPKART DAILY TRIVIA QUIZ ANSWERS: LIVE

Flipkart Super Fan 11 October Contest Answers – Play And Win Gift

Flipkart Super Fan Quiz, Flipkart Super Fan Quiz Answers 10 Ocmtober 2020 win Assured Prizes today – Hey Friends here are all correct Flipkart Ananya Pandey answers today of The Quiz.

SUPER FAN is a quiz show featuring various Bollywood celebrities across multiple episodes. Celebrities will ask various questions pertaining to their personal life and the participants will be required to answer these questions The episode will be aired on every Friday at 00:00 hrs and users will be able to answer questions until 23:59 hrs of the following Thursday.

The Flipkart Video Introduced Super Fan the Game of Truth & Win Lakhs Everyday Contest is Live Now. You can play the Flipkart Super Fan a quiz and win Assured Gifts. If You are looking fast and right answers here are all 5 correct answers of The Quiz.

How to Play Super Fan Quiz Flipkart Quiz 11th October 2020

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Search “Game Section in the app & Find Super Fan Quiz

4. There will be a total of 5 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to Win Voucher Gifts.

Flipkart Super Fan Quiz Answers (Flipkart Ananya Pandey Quiz):

Q1: What is my secret talent?

Answer: Touching my tongue to my nose

Q2: What is my favorite team sport?

Answer: Cricket

Q3: What is my favourite ice cream flavour?

Answer: Cookies and cream

Q4:  My favorite family trip was to which place?

Answer: Africa

Q5: I am allergic to cheese

Answer: False

Q6: One emoji that I use the most is eye roll

Answer: False

Q7: The first thing I do in the morning is check my phone

Answer: True

Q8: If this was remade today I would love to be a part of it. the film is -————

Answer: Kuch Kuch Hota hai

Q9: I regularly use this movie dialogue . The dialogue is -——-

Answer: Main apni favorite hoon

Q10: If my life had a hindi theme song then it would be -———-

Answer 10: Ankhiyon se goli maare

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Win – Vouchers

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 11 October 2020 Win – Gifts

Flipkart The Ultimate Realme Quiz Answers & Win – Realme Soundbar

Flipkart Power Play Answers 11 Oct PNB vs KOL Predict And Win Prizes

Flipkart The Grid Quiz win with the stars Answers 9 October 2020

Flipkart Big Billion Muqabla Quiz Answers Today 9 October 2020 Win: Prizes

Flipkart Sabse Funny Kaun Answers 11 Oct 2020 Vote & Win Prizes

I hope this Flipkart Super Fan Quiz will lucky for you will win. best luck.

Leave a Comment