FLIPKART QUIZ | AMAZON QUIZ

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today 24 July 2021

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 24 July 2021 – Today Flipkart Fake or Not Fake is a very trending topic & People are searching for Correct Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers for the 24 July 2021 Date. Tophunt is a very famous blog to provide fast & correct answers.

Do want 24 July Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers & Details of Prizes? Let’s go. Quiz Answers Updated Now. You Can Submit The correct answers given below.

Fake or Not Fake Flipkart quiz is a fact-based game show where the host would put the viewers with 2 options to vote for, viewers can answer whether the Fake or Not Fake. The Flipkart Video Introduced Fake or Not Fake the Game of Truth & Win Lakhs Everyday Contest is Life Now.

You can play the Flipkart Fake or not a Fake quiz and win Assured Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all 5 correct answers to The Quiz.

How to Play Flipkart Fake or Not Fake Quiz

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Search “Game Section in the app & Find Fake or not fake answers Quiz

5. There will be a total of 3 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to Win Gifts.

Details of The Quiz

  • Name:- Fake or Not Fake
  • Episode No:– 224
  • Prizes:- SuperCoins
  • Question-Based On:- General Knowledge
  • Conducted by:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 am to 11.59 pm

Flipkart Fake or Not Fake Answers Today 24th July 2021 |

Episode 224 -Gavaskar: Stadium to Stage?

Q1: Raspberries are berris?

Answer 1: Fake

Q2: It takes approximately 50 hours or more for fdod to digest in human body?

Answer 2: Not Fake

Q3: Cricketer Sunil Gavaskar has acted in a movie?

Answer 3: Not Fake

Episode 223 -Space mein Aloo

Q1: Grasshoppers have ears in their bellies?

Answer 1: Not Fake

Q2: Potato was the first food that grew on space?

Answer 2: Not Fake

Q3: Camels store water in their humps?

Answer 3: Fake

Episode 222 – Olympics Special 

Q1: The computer mouse was earlier called the turtle?

Answer 1: Not Fake

Q2: Thumb is responsible for 50% of the strength in your hand?

Answer 2: Fake

Q3: Trampolining is an Olympic sport?

Answer 3: Not Fake

Episode 221 – Queen of Jhansi 

Q1: Manikarnika: The Queen of Thansi was directed by Kangana Ranaut?

Answer 1: Not Fake

Q2: Humans and Dinosaurs walked the earth at the same time?

Answer 2: Fake

Q3: Emoji is a Japanese word?

Answer 3: Not Fake

Current Live Quizzes on Flipkart

Flipkart Oppo Challenge with Ranbir Kapoor Quiz

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today Season 2

Flipkart Power Play Answers Today Win – Prizes

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers  Today Win – Vouchers

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today khoj apradhi ki

Flipkart FYI Quiz Answers Today For Your Information Quiz

Flipkart Aage Kya Answers Today Atrangi Drams Win Realme 8 Pro

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today (All Episodes Answers)

Flipkart The Ultimate Realme Quiz Answers & Win – Realme Soundbar

Flipkart The Grid Quiz win with the stars Answers

Flipkart Big Billion Muqabla Quiz Answers Today Win: Prizes

Flipkart Sabse Funny Kaun Answers Vote & Win Prizes

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today Win SuperCoins

Episode 220-Smiling pistachio 

Q1: The word pistachio means happy?

Answer 1: Not Fake

Q2:The official currency of bhutan is taka?

Answer 2: Fake

Q3: Human tight bones are stronger than metal?

Answer 3: Not fake

Episode 219 -Origins of Satyameva Jayate

1: Giant pandas are native to China?

Answer 1: NOT  FAKE

Q2: 3 idiots was the first film in which amir khan r madhavan and sharman joshi starred together?

Answer 2: FAKE

Q3: The words sataymev jayte seen in the national anthem is taken from rigveda?

Answer 3: FAKE

Episode 218 – Deep-Veer ki Kahani 

Q1: Manu bhaker will be representing india at 2020 tokyo olympics in shoooting?

Answer 1: NOT  FAKE

Q2: Ranveer Sing and Deepika Padukone will be directed by Karan Johar in the upcoming film rocky and rani ki prem kahani?

Answer 2: FAKE

Q3: The team of a member of the rajya sabha is six years?

Answer 3: NOT  FAKE

Episode 217 – Pepper: Black ya Gold?

Q1: Flamingo birds are not pink when they are born?

Answer 1: Not Fake

Q2: The opening Ceremony of the UEFA Euro cup 2020 took place in London?

Answer 2: Fake

Q3: Pepper is also known as ‘black gold’?

Answer 3: Not Fake

Episode 216 -Tarbooj: Phal ya Sabji?

Q1: A blue whale’s tongue alone weighs as much as an adult elephant?

Answer 1: Not Fake

Q2: The Ashes Test cricket series is played between England and South Africa?

Answer 2: Fake

Q3: WATERMELON IS ONE OF THE ONLY FOODS, WHICH IS BOTH FRUIT & A VEGETABLE?

Answer 3: Not Fake

Episode 215 – Kumble’s 10/10 record

Q1: Priyanka Chopra made her acting debut in a south Indian film?

Answer 1: Not Fake

Q2: Anil Kumble took his iconic 10-wicket haul in a match against Australia?

Answer 2: Fake

Q3: India’s First Private Airport was opened in Cochin?

Answer 3:Not Fake

Episode 214 – The First Khan 

Q1: Novak Djokovic won the 2021 french open?

Answer 1: NOT FAKE

Q2: Mohinattam dance form originated in Odisha?

Answer 2: FAKE

Q3: Dilip Kumar played the role of king akbar in the film Mughal e Azam?

Answer 3: FAKE

Episode 213-World’s First University?

Q1: Rabindra Nath Tagore was born in Shantiniketan – West Bengal?

Answer 1: FAKE

Q2: Parrots are better than ravens at mimicking human speech?

Answer 2: FAKE

Q3: The ancient University of taxila is located im present day Bihar?

Answer 3: FAKE

Episode 212- World’s Happiest Country 

Q1: The official currency of Bhutan is Taka?

Answer 1: FAKE

Q2: People with Alektorophobia are afraid of beards?

Answer 2: FAKE

Q3: Swimming is the only Olympic sport where no competitor can cross the finish line?

Answer 3: NOT FAKE

Episode 211- Pravasi Rojgar

Q1: Nana Patekar has recently launched an online platform pravasi rojgar to help migrant workers to find jobs?

Answer 1: Fake

Q2: Insulin is produced and synthesized in the pancreas?

Answer 2: Not Fake

Q3: Meghan markels first name is rachel?

Answer 3: Not Fake

 

Episode 210 – Mecca of Cricket

Q1:  The finals of the world test championship 2021 were played at the Lords cricket ground?

Answer 1: Fake

Q2: Sitars can be made from pumpkin?

Answer 2: Not Fake

Q3: Pigeons can recognise human face?

Answer 3: Not Fake

Episode 209 – Aamir’s Tennis Affair

Q1: The Word ‘Muscle’ originates from a Hindi word?

Answer 1: Fake

Q2: Aamir Khan is also a state level Tennis player?

Answer 2: Not Fake

Q3: The NASA Mars Mission 2020 created oxygen on Mars?

Answer 3: Not Fake

Episode 208 –

Q1: Match sticks were invented before lighter?

Answer 1: Fake

Q2: The earliest form of contraceptives was made from crocodile dung?

Answer 2: Not Fake

Q3:Match sticks were invented before lighter?

Answer 3: Not Fake

Episode 207 -IIT se CM?

Q1: Delhi is the most populated city in the world?

Answer 1: Fake

Q2: Majority of Earths air is made of oxygen?

Answer 2: Fake

Q3: Arvind kejriwal is an iit alumini?

Answer 3: Not Fake

Episode 206 -Katrina Londonwaley?

Q1: Silverfish is a type of fish?

Answer 1: Fake

Q2: Katrina Kaif was born in London?

Answer 2: Fake

Q3: Plants can communicate through their roots?

Answer 3: Not Fake

Episode 205 -Helicopter Shots!

Q1: MS Dhoni is the first indian wicketkeeper to score 4000 test runs?

Answer : Not Fake

Q2:  Mamata Banerjee is the first longest serving woman chief minister of India?

Answer : Fake

Q3: Mice can live upto 100 years?

Answer : Fake

Episode 204 -Art-athon at Olympics?

Q1: Art used to be an olympic event?

Answer : Not Fake

Q2: Woodpeckers have no vocal cords?

Answer : Not Fake

Q3: Trees are older than sharks?

Answer : Fake

Episode 203 – United States of U.P.?

Q1: Bhartiya janta party is the oldest political party in India?

Answer 1: Fake

Q2: The combined population of UP & MAHARASTRA is larger than that of US?

Answer 2: Not Fake

Q3: Novak Djokovic has won more of master titles than roger Federer?

Answer 3: Not Fake

Episode 202 – Shark Reproduction

Q1: Shark pregnancies can last upto 4 years?

Answer 1: Not Fake

Q2: Gorillas can catch human cold?

Answer 2: Not Fake

Q3: The film gully boy is an adaptation of novel titled calling sehmat?

Answer 3: Fake

Episode 201 – Dribble Milkha Dribble

Q1: Priyanka Chopra Jonas has released a hair care brand.

Answer 1: Not Fake

Q2: Thiruvalluvar whose statue stands off the coast

Answer 2: Fake

Q3: Milkha Singh’s wife Nirmal Saini

Answer 3: Fake

Episode 200 – Bollywood Atrangi

Q1: Lungs are the heaviest internal organ in the human body

Answer 1: Fake

Q2: ranveer singh worked worked as a copywriter before making his debut in bollywood

Answer 2: Not Fake

Q3: virender sehwag has captained two different IPL teams

Answer 3: Fake

Episode 199 – Nepal mein Ganga maa? 

Q1: Ganges flows through India and Nepal?

Answer 1: Fake

Q2: Elephants can swim up to 32 kms a day?

Answer 2: Not Fake

Q3: Saharanpur is the only district in India that shares its boundary with four states?

Answer 3: Fake

Episode 198 – Indians at NASA

Q1: Kalpana Chawla went to space in an Apollo space shuttle the first time?

Answer 1: Fake

Q2: A snake uses its tongue to smell?

Answer 2: Not Fake

Q3: Uddhav Thackeray is the first person from Thackeray family to become the Chief Minister of Maharashtra?

Answer 3: Not Fake

Episode 196 – 2 States, 1 CM

Q1: Andy jassy will take over as the ceo of google from July?

Answer 1: Fake

Q2: Rama and krishna are two species of tulsi plant?

Answer 2: Not Fake

Q3: The current chief ministers of punjab and harayana share the same surname?

Answer 3: Fake

Episode 195 – First Humans on Moon

Q1:Beriberi is a disorder caused by deficiency of vitamin b1?

Answer 1: Not Fake

Q2: Sonakshi sinha and shraddha kapoor both made their bollywood debut in the same year?

Answer 2: Not Fake

Q3: Six apollo missions have landed on the moon?

Answer 3: Not Fake

Episode 194 – Shuttle ki Superstar

Q1:Astronauts wear diapers in space?

Answer 1: Not Fake

Q2:Saina Nehwal is the first Indian woman to achieve the no.1 ranking in World Badminton?

Answer 2: Not Fake

Q3: The wettest places on India Mawsynram and Cherrapunji are located in Assam?

Answer 3: Fake

Episode 193 – Bhajji ka Doosra

Q1: Nimbus is a type of cloud?

Answer 1: Not Fake

Q2: Uneven bars and vaults are two types of events in womens Gymnastics?

Answer 2: Not Fake

Q3: Harbajans nickname Bhajji was given to him by Yuvaraj Singh?

Answer 3: Fake

Episode 192 –

Q1: 6 of Rajkumar Rao’s films have a name of places in their titles?

Answer 1: Not Fake

Q2: The youngest member of Parliament was 25 years old when elected?

Answer 2: Not Fake

Q3: Liquified Petroleum Gas (LPG) is mainly mixture of Ethane and Methane?

Answer 3: Fake

Episode 191 -Virat ya Sachin?

Q1: Virat Kohli s jersey number is the sum total of sachin Tendulkar and ms dhonis jersey number?

Answer 1: Fake

Q2: Leeches have 32 brains?

Answer 2: Not Fake

Q3: Samsung started in south korea?

Answer 3: Not Fake

Episode 190 – Savory Seafood

Q1: Shrimp and prawns are the same animals?

Answer 1: Fake

Q2: The 2022 women’s world cup will be held in new Zealand?

Answer 2: Not Fake

Q3: In india there are three state capitals that begin with the letter P?

Answer 3: Fake

Episode 189 – The Defiant Malala

Q1: Gul makai is benazir bhuttos autobiography?

Answer 1: Fake

Q2: Pistachios are actually fruits?

Answer 2: Not Fake

Q3: Puducherry was formed from former Portuguese colonies?

Answer 3: Fake

Episode 188 – History of Matchmaking

Q1: The widal test is used in cricket?

Answer 1: Fake

Q2: Playing cards originated in India?

Answer 2: Fake

Q3:Coolie no 1 is the first bollywood film to go plastic free?

Answer 3: Not Fake

Episode 187 – Mother India

Q1: The first woman to win a dadasaheb phalke award was nargis?

Answer 1: Fake

Q2: Traditionally, masur daal is used in the preparation of dal makhani?

Answer 2: Fake

Q3:Rohit sharma is the only Cricketer who won rajiv ghandi khel ratna award?

Answer 3: Not fake

Episode 186 – Return of the Rhinos?

Q1: No indian has ever won the nobel prize?

Answer 1: Fake

Q2: The sundarban rhinoceros will be reintroducred in india in nov 21?

Answer 2: Fake

Q3: Mangalayam was launched the same year that sachin retired from international cricket?

Answer 3: Not fake

Episode 185 -The Great Khali 

Q1: Me-dam-me-phi is a festival of Nagaland?

Answer 1: Fake

Q2: Wrestler the great Khali’s real name is Pankaj Singh?

Answer 2: Fake

Q3: If you mix all seven colors of the rainbow white color is formed?

Answer 3: Not fake

Episode 184 – Cricketer to Author

Q1: Maharashtra has the highest number of children engaged in child labour?

Answer 1: Fake

Q2: Shilpa Shetty and Anushka Shetty are first cousins?

Answer 2: Fake

Q3: Stargazing the players in my life is a book written by Ravi Shastri?

Answer 3: Not fake

Episode 183 – Java: Cofee ya Coding?

Q1: Java is a type of Coffee?

Answer 1: Not fake

Q2: An elephant’s trunk has 2 bones?

Answer 2: fake

Q3: Lockjaw is a symptom of Plague?

Answer 3: fake

Episode 182 -Tropical Paradise

Q1: Chaitra is the first month of the Indian national calendar?

Answer 1: Not fake

Q2: In the film black amitabh bacchan suffers from dyslexia?

Answer 2: Fake

Q3: Asia is the hottest continent?

Answer 3: Fake

Episode 181 – Jaanvar se Daalchini?

Q1: A female swan is called a pen?

Answer 1: Not fake

Q2: Japanese player Naomi Osaka won the 2021 us open?

Answer 2: Fake

Q3: Cinnamon is obtained from the flower of a plant?

Answer 3: Fake

Episode 180 -Google ne kiya Yahoo!

Q1: Red blood cells are producred in heart ?

Answer 1: fake

Q2: More than 90 percent of the giant pandas diet consists of banana?

Answer 2: fake

Q3: Google was the first internet search engine?

Answer 3: fake

Episode 180 -Google ne kiya Yahoo!

Q1: Red blood cells are producred in heart ?

Answer 1: fake

Q2: More than 90 percent of the giant pandas diet consists of banana?

Answer 2: fake

Q3: Google was the first internet search engine?

Answer 3: fake

Episode 180 -Google ne kiya Yahoo!

Q1: Red blood cells are producred in heart ?

Answer 1: fake

Q2: More than 90 percent of the giant pandas diet consists of banana?

Answer 2: fake

Q3: Google was the first internet search engine?

Answer 3: fake

Episode 179 – Untold story of Disha Patani

Q1: Chestnut and button are varieties of mushrooms?

Answer 1: Not fake

Q2: Oil can float in water?

Answer 2: Not fake

Q3: Disha Patani made her hindi film debut with msdhoni the untold story?

Answer 3: Not fake

Episode 178 -India’s Tennis Sensation 

Q1: The name of two capital cities in India ends with the word Nagar?

Answer 1: Fake 

Q2: The headquarters serum institue of India is located in Delhi?

Answer 2: Fake 

Q3: Parineeti Chopra played the role of Sania mirza in her biopic?

Answer 3: Fake 

Episode 177 -China on Mars?

Q1: Satyajit Ray was the second person in the world from the film fraternity to receive an honorary doctorate from Oxford University?

Answer 1: Not fake

Q2: Udupi is a type of cuisine native to Kerala?

Answer 2: fake

Q3: China’s 2020 Mars Mission was named Hope?

Answer 3: fake

Episode 176 – Legends of Badminton

Q1: PV Sindhu was the first indian woman to win a medal in badminton at the Olympics?

Answer 1: fake

Q2: Personal protective equipment or ppe kits are recyclable?

Answer 2: Not fake

Q3: In England people drive on the left side of the road?

Answer 3: Not fake

Episode 175 -The Flying Maharaja

Q1:Air India was founded by pandit Jawaharlal Nehru?

Answer 1: fake

Q2:Similar to the planet earth the sun rises in the east and sets in the west on planet venus?

Answer 2: fake

Q3:Delhi high court is the oldest high court in India ?

Answer 3: fake

Episode 174 -‘Made In China’ Tea?

Q1:Iced tea was invented in china?

Answer 1: fake

Q2:Sundar pichai was born and raised in kerela?

Answer 2: fake

Q3:Kangaroo cannot fart?

Answer 3: fake

Episode 173 -Shilpa ki Baazee

Q1: China’s sinopharm vaccine was given approval for emergency use from who is may 2021?

Answer 1: Not fake

Q2: Shilpa Shetty made her hindi film debut against Akshay Kumar?

Answer 2: fake

Q3:Human brain consists of 75% water?

Answer 3: Not fake

Episode 172 -Cow-id Cure

Q1: Applying cow dung on your body cures Covid-19?

Answer 1: Fake 

Q2: India got its independence before world war 2 ended

Answer 2: Fake 

Q3: Mary Kom has won a medal for India at the Olympics?

Answer 3: Not fake

Episode 171 -48 runs in 6 balls?

Q1: The census in India occurs after every 5 years.

Answer 1: Fake 

Q2:  Dogs are capable of smelling cancer.

Answer 2: Not fake

Q3:  In cricketing history the highest number of runs scored in an over is 48.

Answer 3: Fake 

Episode 170 -The Women Power

Q1: Kiran Bedi has served as the Governor of Chandigarh?

Answer 1: Fake 

Q2: ‘Tour De France’ is the most famous bicycle race in the world?

Answer 2: Not Fake

Q3: Aamir Khan’s 2021 Film Lal Singh Chaddha is an adaptation of the American film Forrest Gump?

Answer 3: Not Fake

Episode 169 -Phone mein Virus?

Q1: Mawa or khoya is made by adding lemon in the boiling milk?

Answer 1: Fake 

Q2: Mobile phones carry more bacteria than a toilet seat?

Answer 2: Not Fake

Q3: India has never invaded a single country throughout its history?

Answer 3: Not Fake

Episode 168 -The Wall of Indian Cricket 

Q1:Smokers are more likely to develop severe diseases with COVID-19?

Answer 1: Not Fake

Q2:The Hippopotamus is the world’s largest land mammal killer?

Answer 2: Not Fake

Q3:Rahul Dravid was the coach of the women’s cricket world cup team in 2017?

Answer 3: Fake 

Episode 167 -Rui Se Rupaiyaa

Q1: Indian currency notes are made of cotton.

Answer 1: Not Fake

Q2: The first cellular phone was produced in 1990.

Answer 2: Fake

Q3: Salman Khan has played a character named Radhe in 4 films.

Answer 3: Fake

Episode 166 – Ande ka Funda

Q1: The Brahmaputra River is known as Tsangpo in China

Answer 1: Not Fake

Q2: Major Dhyan Chand captained the Indian hockey team that won its first gold in Olympics.

Answer 2: Fake

Q3: Eating a ‘Deem Roll’ in Kolkata means eating an egg roll.

Answer 3: Not Fake

Ep 165 – Bakra ka Mozzarella

Q1: Mozzarella Cheese is traditionally made from goat milk.

Answer 1: Fake

Q2: Cold water freezes faster than hot water.

Answer 2: Fake

Q3: Eight of the ten tallest statues in the world are that of Buddha.

Answer 3: Not Fake

Ep 164 – Karan ka Rahu-Kaal

Q1: Karen johar stopped naming his films with the letter k after his film kaal failed?

Answer 1: Fake

Q2: cats cannot taste anything that is sweet?

Answer 2: Not Fake

Q3: Pain puri is also known as pakodi?

Answer 3: Not Fake

Ep 163 – Explosive Peanuts?

Q1: Peanuts are one of the ingredients in Dynamite.

Answer 1: Not Fake

Q2: Humans grow new skin every week.

Answer 2: Fake

Q3: A Pheran is a traditional outfit worn by Kashmiris

Answer 3: Not Fake

Ep 162 – Scottish kadhahi

Q1:  2021 marks fifty years to the first time man stepped foot on the moon.

Answer 1: Fake

Q2: Chicken Tikka Masala was invented in Scotland.

Answer 2: Not Fake

Q3: Maldives is an island nation located in the Atlantic ocean.

Answer 3: Fake

Ep 161 – Britain Se BMW?

Q1: The letter B in the acronym in BMW stands for Britain

Answer 1: Fake

Q2: The term ‘Do Pyaaza’ in the dish ‘Bhindi Do Pyaaza’ refers to onions cooked in two different ways.

Answer 2: fake

Q3: The 2022 Commonwealth Games will be held in England.

Answer 3: Not Fake

About Ajinkya Sid

Hello, my name is Ajinkya Sidwadkar also known as Ajinkya Sid and I am a full-time writer on this blog. I write articles on technology-related news and information. I also interested to write articles on current affairs & Quiz questions & answers posts, Deals, Loot & Free Offers.

31 thoughts on “Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today 24 July 2021”

  1. Worst website, giving wrong answer for flipkart fake not fake game….on 16th January.. i recommend friends not to visit your website..

    Reply
  2. Fake or not today 23-02-21 Question is wrong…. ans is correct… but question is wrong… i daily use your website. please provide 100% correct…

    Reply
  3. Thank you ❤️ so much bro you have helped me with 💯 % Right Answers.
    All your Answers is Correct. I come every day on this website.
    Thank you Sid

    Reply
  4. Yaa some episode answers not given dear, 🙄 159 ,158,157,156,155,154,153,152,so etc episodes to continue episodes answers not given y…?

    Reply

Leave a Comment

error: