FLIPKART QUIZ | AMAZON QUIZ

Flipkart FYI Quiz Answers For Your Information All Answers & Episodes Season 1

Flipkart FYI Quiz Answers All Episodes – Today Flipkart For Your Information is a very trending topic & Peoples are searching for Correct Flipkart FYI Quiz Answers with All Episodes. Tophunt is a very famous blog to provide fast & correct answers. FYI also known as Flipkart GK Badhega Prize Jeetega Quiz.

Do want 1 to 100 Episodes FYI Quiz Answers & Details of Prizes? Let’s go. Quiz Answers Updated Now. You Can Submit The correct answers given below.

You can play the Flipkart FYI For Your Information quiz and win Assured Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all 5 correct answers to The Quiz.

How to Play Flipkart For Your Information Quiz All Answers Season 1

Table of Contents

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Search “Game Section in the app & Find FYI answers Quiz

5. There will be a total of 3 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to Win Gifts.

Details of Flipkart GK Badhega Prize Jeetega Quiz

  • Name:- FYI For Your Information GK Badhega Prize Jeetega
  • Season: 1
  • Episode No:- 1 to 100
  • Quiz Type:- Video
  • Prizes:- SuperCoins
  • Question-Based On:- General Knowledge
  • Conducted by:- Flipkart App
  • Date:- 16 January 2021 to 25 April 2021

Current Live Quizzes on Flipkart

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers  Today Win – Vouchers

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today Win – Gifts

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today Season 2

Flipkart Power Play Answers Today Win – Prizes

Flipkart Aage Kya Answers Today Atrangi Drams Win Realme 8 Pro

FLIPKART ALL QUIZ

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today khoj apradhi ki

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today (All Episodes Answers)

Flipkart The Ultimate Realme Quiz Answers & Win – Realme Soundbar

Flipkart The Grid Quiz win with the stars Answers

Flipkart Big Billion Muqabla Quiz Answers Today Win: Prizes

Flipkart Sabse Funny Kaun Answers Vote & Win Prizes

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today Win SuperCoins

Flipkart FYI Answers Today – Win Oppo reno5 Pro All Answers 

Updating Time: 12.01 AM (Note- If you Not See the answers: Get Answers)

Here are Flipkart FYI Answers Today Live: GK Badhega Prize Jeetega | Episode 1 to 100 Season 1

EP 1: Sab golmaal hain Answers

Q: Which of these following was the mascot of 2010 commonwealth games?

Answer: Shera

Q: Which politician coined the song go corona go during the beginning of the covid 19?

Answer: Ramdas Athawale

Q: How many films have been made in the golmaal series directed by Rohit Shetty?

Answer: 4

EP 2: Mahabharat Special Answers

Q: Which of these are not berries?

Answer: Blackberries

Q: Which of these folowing the correct representation of olympic rings?

Answer: Option 1

Q: How many pandava brothers are there in Mahabharata?

Answer: 5

EP 3: Bollywood’s Hot Couple  Answers

Q: What is the value of the coin Athaani?

Answer: 50 paisa

Q: Satellite images of which of these processions were released by ISRO?

Answer: Kumb Mela

Q: Which if the first Ranveer & Deepika film as a lead pair?

Answer: Ramleela

EP 4: Jakhaassss!!! Answers

Q: Who of these didn’t star in om shanti om title track?

Answer: Anil Kapoor

Q: Which of these is widely played sports in Finland?

Answer: Wife carrying

Q: Which of these serial aired by Balaji first?

Answer: Mano ya Na Mano

EP 5: Army Day Special Answers

Q: Which of the following is wrongly matched?

Answer: Buland Darwaza

Q: Which of the following is odd one out?

Answer: Bicycle

Q: Indian Army day is celebrated in which date?

Answer: 15 January

EP 6: Who’s the Bigg Boss? Answers

Q: Which of these is not a UNESCO World Heritage Site in India?

Answer: Mysore Palace

Q: Which of the following social media platform doesn’t use hashtags?

Answer: Snapchat

Q: Who was the winner of Bigg Boss season 13?

Answer: Sid Shukla

EP 7: Bhai ka Prem Answers

Q1: What is the maximum duration of an Instagram Reels?

Answer 1: 30  Seconds

Q2: In which of the following film Salman Khan’s name is not Prem?

Answer 2: Bodyguard

Q3: Break Banta Hai – is associated with which popular chocolate bar?

Answer 3: Kitkat

EP 8: The Kohli Era Answers

Q1: Where was French widely spoken in India ?

Answer 1: Puducherry

Q2: Which of the following creatures do not have external ears ?

Answer 2: Lizard

Q3: In which year did Virat Kohli make his ODI debut ?

Answer 3: 2008

EP 9: Khans of Bollywood Answers

Q1: Which is the odd one out?

Answer 1: Saif- Soha

Q2: Which popular digital sensation recreated ‘Rasode Mein Kaun Tha’?

Answer 2: Yashraj M

Q3: How many states are there in India?

Answer 3: 29

EP 10: Vocal for Local Answers

Q1: Which of the following is not an Indian brand?

Answer 1: Bata 

Q2: Which of the following creatures hibernates the longest?

Answer 2: Bat

Q3: In which year did Ranveer Singh make his debut with ‘Band Baaja Baaraat’?

Answer 3: 2010

EP 11: Soap Opera Answers

Q1: Soundarya Sabun is associated with which popular soap brand?

Answer 1: Nirma 

Q2: With how many countries India shares its land border?

Answer 2: 7

Q3: Who among the following is not Salman Khan’s sibling?

Answer 3: Seema Khan

EP 12: Bleed Blue Answers

Q1: Which of the following board games doesn’t have a card version?

Answer 1: Business 

Q2: Where was the finals of 2011 Cricket World Cup played?

Answer 2: Wankhede

Q3: How many chapters are there in the Bhagavad Gita?

Answer 3: 18 Eighteen 

EP 13: Master Blaster Answers

Q1: Which of the following actresses have not been a brand ambassador of Lux?

Answer 1: Anushka Sharma

Q2: How many runs has Sachin Tendulkar scored in his international career?

Answer 2: 34357

Q3: Which of these singers have not featured as a lead actor in an Indian film?

Answer 3: Armaan Malik

EP 14: YouTube vs TikTok Answers

Q1: Which of the following emoji is not an Akshay Kumar movie?

Answer 1: Image 3

Q2: CarryMinati is the name of which YouTuber?

Answer 2: Ajey Nagar

Q3: How many countries are members of the U.N.?

Answer 3: 193

EP 15: Badshah oh Badhshah! Answers

Q1: Which of these is a correct representation of the zodiac sign Cancer ?

Answer 1: Crab

Q2: Aditya Singh Sisodia is the real name of which of these celebrities ?

Answer 2: Badshah

Q3: What is the maximum gap between two sessions of the Parliament ?

Answer 3: 7 Months

EP 16: King Khan Speial Answers

Q1: Which of the following actor has won the most number of Filmfare Best Actor Award?

Answer 1: Shah Rukh Khan

Q2: Yeh Toh Bada Toing Hai was associated with which brand?

Answer 2: Amul Macho

Q3: On the bank of which river is the city of Jammu located?

Answer 3: Tawi

EP 17: Almighty Bachchan! Answers

Q1: Which of the following actors has a temple named after him?

Answer 1: Amitabh Bachchan

Q2: Which one of these dance forms is Kathak?

Answer 2: Image 4 (Kathak)

Q3: Which of the following is odd one out?

Answer 3: June

EP 18: Akki’s Words of Wisdom Answers

Q1: Jo Main Bolta Hun Woh Main Karta Hun Jo Main Nahi Bolta Woh Main Definitely Karta Hun – is a dial…

Answer 1: Akshay Kumar

Q2: Who is the Director-General of WHO?

Answer 2: Textos

Q3: How many Presidents have been elected in India since the introduction of the post in 1950?

Answer 3: 14 (Fourteen)

EP 19: Kangana: The ‘reel’ Amma Answers

Q1: On which of the following apps can you not go live?

Answer 1: Whatsapp

Q2: Which actress is playing politician J.Jayalalithaa in the upcoming biopic Thalaivi?

Answer 2: Kangana Ranaut

Q3: Which of the following is not a coffee type?

Answer 3: Matcha

EP 20: Fe-Male Comedians Answers

Q1:Which of the following comedians have not played woman on Television?

Answer 1: Rohan Joshi

Q2: What is the name of the Indian game endorsed by Bollywood actor Akshay Kumar?

Answer 2: FAU-G

Q3: Which cricketer is married to model Nataša Stanković?

Answer 3: Hardik P

EP 21: 280 Characters ‘fame’! Answers

Q1:Which of these is the chin of ranbir Kaoor?

Answer 1: Image 4

Q2: Which of these is a Hindi phrase for a person who belives everything they hear?

Answer 2: Kaan Ka Kacha

Q3: What is the maximum number of characters you can use in a tweet?

Answer 3: 280 Characters

EP 22: Hitman Special Answers

Q1: Jersey No. 45 belongs to which current Indian cricketer?

Answer 1: Rohit Sharma

Q2: Which of these is a symbol for the currency Euro?

Answer 2: Image 4

Q3: On which day in November 2017 did PM Narendra Modi announce demonetisation?

Answer 3: 8 Eight

EP 23: KL Rahul Special Answers

Q1: Which animal is seen on the logo of ‘Make In India’?

Answer 1: Lion

Q2: Who won the orange cap in IPL 2020?

Answer 2: KL Rahul

Q3: In which year was WhatsApp launched?

Answer 3: 2009

EP 24: Bollywood’s Insta Queens Answers

Q1:  Which of the following is not a bear-type?

Answer 1: Kaola

Q2: Which Bollywood actress is the most followed on Instagram?

Answer 2: Priyanka Chopra

Q3: In which country is Grand Canyon located?

Answer 3: USA

EP 25: Papad Roll! Answers

Q1: Which of the following Chief Ministers tore up the copies of farm laws in the assembly in December 2020?

Answer 1: Arvind Kejriwal

Q2: Which of these is an upcoming film starring Ranbir Kapoor and Alia Bhatt?

Answer 2: Brahmastra

Q3: Which emoji denotes a Mexican dish?

Answer 3: Image 1

EP 26: Circuit bana Boss

Q1: Who hosted the first season of popular reality show Bigg Boss?

Answer 1: Arshad Warsi

Q2: Who was the first Indian male cricketer to take a hat-trick in T20 International matches?

Answer 2: Deepak Chahar

Q3: Which of these is not a mammal?

Answer 3: Snake

EP 27: Yeh kaali Kaali Ankhen! Answers

Q1: Who is the governor of the Reserve Bank of India (RBI)?

Answer 1: Shakti Kanta Das

Q2:Which of these are the eyes of Deepika Padukone?

Answer 2: Image 3

Q3: Which vaccine has been developed by the Oxford University in collaboration with AstraZeneca?

Answer 3: Covishield

EP 28: Life Jhingalala Answers

Q1: Isko Laga Dala Toh Life Jhingalala is associated with which brand?

Answer 1: Tata Sky

Q2: What is the minimum age required to become the Prime Minister of India?

Answer 2: 25 Years

Q3: Which of the following is considered the National Tree of India?

Answer 3: Banyan Tree

EP 29: WWE Special Answers

Q1: Which of Chetan Bhagat’s book hasn’t been made into a movie?

Answer 1: Rev 2020 (Image 3)

Q2: You Can’t See Me – is a popular phrase of which wrestler?

Answer 2: John Cena

Q3: Which of the following states has the most number of seats in Lok Sabha?

Answer 3: Uttar Pradesh

EP 30: The beginning of KBC Answers

Q1: Which of the following actors has not married more than once?

Answer 1: Farhan Akhtar

Q2: Which of the following is not a web browser?

Answer 2: Yahoo!

Q3: In which year did Kaun Banega Crorepati first telecast?

Answer 3: 2000

EP 31: Saanp – Seedhee ka Khel! Answers

Q1: Which of the following board games originated in India?

Answer 1: Snakes And Ladders

Q2:Which actor is called ‘Sasha’ by his family and close friends?

Answer 2: Shahid Kapoor

Q3:Which of these sports does not use a spherical ball?

Answer 3: Rugby

EP 32: RBI se PMO take! Answers

Q1: Which of these Prime Ministers has also served as the RBI governor?

Answer 1: Dr. Manmohan Singh

Q2: ‘Har Ghar Kucch Kehta Hai’ is a tagline of which paint brand?

Answer 2: Asian Paints (Image 4)

Q3:  How many seasons of the TV show Naagin have been aired?

Answer 3: 5 Seasons

EP 33: SRK – Kajol Debut Answers

Q1: Which was the first film in which Shahrukh Khan and Kajol acted together?

Answer 1: Baazigar

Q2: What is the value of million?

Answer 2: 10 Crores

Q3: Which of these gases is used to extinguish fire?

Answer 3: Carbon Di-Oxide

EP 34: Aankh Ki Haddi Answers

Q1: Which fruit is dried to make raisin or ‘kishmish’?

Answer 1: Grapes

Q2: Ustad Amjad Ali Khan is associated with which of the following musical instruments?

Answer 2: Sarod

Q3: Which of the following body parts has bone?

Answer 3: Eyes

EP 35: Ok Google Answers

Q1:Which of the following brands used the tagline ‘Eat Fresh’?

Answer 1: Subway

Q2:How many characters (letters and numbers) comprise a Permanent Account Number (PAN) in India?

Answer 2: 10 – Ten

Q3: Which is the correct logo of Google?

Answer 3: Image 2

EP 36: Kerala: Land of Spices Answers

Q1: Which of the following is not a Nestle product?

Answer 1: 5-Star Chocolate

Q2: Which Indian state is popularly known as ‘The Land of Spices’?

Answer 2: Kerala

Q3: What was the name of the eldest son of Mughal emperor Shah Jahan?

Answer 3: Dara Shikoh

EP 37: Ravan’s Private Jet Answers

Q1: Who is the original singer of the song ‘Tera Ghata’?

Answer 1: Gajendra V

Q2: Which of these films features the Battle of Saragarhi?

Answer 2: Kesari

Q3: What is the name of the vehicle of Ravana in which he could fly to any destination?

Answer 3: Pushpaka Vimana

EP 38: Sun – Kissed State Answers

Q1: Which of the following places in India is the first to see the sunrise?

Answer 1: Arunachal Pradesh

Q2: Which of the following personalities has not been awarded prestigious Bharat Ratna?

Answer 2: Amitabh Bachchan

Q3: In which of these cities could you spend an evening at a beach?

Answer 3: Chennai

EP 39: Gabba Fortress Breached Answers

Q1: Which of the following diseases is not caused by virus?

Answer 1: Tuberculosis

Q2:  At which India achieve a historic victory on January 19 2021 by defeating Australia?

Answer 2: The Gabba

Q3: How many times does the phrase ‘Jaya He’ appear in our national anthem?

Answer 3:

EP 40: Newlywed Celebs Answers

Q1: Which of the following is not a Public Sector Bank?

Answer 1: Induslnd Bank

Q2: Which of these couples have got married most recently?

Answer 2: Gauhar Khan- Zaid 

Q3: Which of the these fruits has more than one seed?

Answer 3: Image-1 (Kiwi)

EP 41: Naam Hai Sahenshah! Answers

Q1:Which is the first state to be mentioned in the Indian National Anthem?

Answer 1: Punjab

Q2: Which of these institutions is located on Dalal Street in Mumbai?

Answer 2: BSE

Q3: Which of these actors has played Amitabh Bachchan’s father in a film?

Answer 3: Abhishek Bachchan

EP 42: Mission Mangalyaan Answers

Q1: Which of these can be found on the reverse side of 2000 Rupees note?1. Which of these can be found on the reverse side of 2000 Rupees note?

Answer 1: Mangalyaan

Q2: The movie ‘Soorma’ starring Diljit Dosanjh is based on which sport?

Answer 2: Hockey

Q3: Which of these birds lays green eggs?

Answer 3: Emu

EP 43: India’s Strongest Women Answers

Q1: Which sport would you associate with Olympic medalist Karnam Malleswari?

Answer 1: Weight Lifting

Q2: Which of these car brands originated in Japan?

Answer 2: Toyota

Q3: In the Mahabharata who was known as ‘Parthasarathy?

Answer 3: Krishna

EP 44: Cricket’s Feb Four Answers

Q1: In which of these films was Karisma Kapoor the heroine opposite Govinda?

Answer 1: Raja Babu

Q2: Which Indian cricketer’s autobiography is ‘Playing It My Way’?

Answer 2: Sachin Tendulkar

Q3: ______ Aane Sach. Fill in the blank to complete the saying that means something is 100% true.

Answer 3: 16- Sixteen

EP 45: Preeti’s Punjab Answers

Q1: Who is acknowledged to have coined the name TEJAS’ for the Indian made Light Combat Aircraft?

Answer 1: Atal Bihari Vajpayee

Q2: Which of these teams has never won the IPL?

Answer 2: Kings Xl Punjab

Q3:  In which town or village does Chhota Bheem live in the popular TV cartoon series?

Answer 3: Dolakpur

EP 46: Bharat Ek, Biryani Anek Answers

Q1: Which of these places marks the birthplace of Guru Gobind Singh?

Answer 1: Patna

Q2: What are Dindigul Memoni – Thalassery and Ambur all types of?

Answer 2: Biryani

Q3: In which country did the first aeroplane fly?

Answer 3: USA

EP 47: Men in Blue! Answers

Q1: Who was the first Indian player to take a wicket in an international T20 match ?

Answer 1: Zaheer Khan

Q2: Which of these people was the first Deputy Prime Minister of India ?

Answer 2: Vallabhbhal Patel

Q3: Apart from West Bengal which state has been awarded GI Tag for the Rasagolla ?

Answer 3: Odisha

EP 48: Ek Macchar Answers

Q1: Which country has given Pizza and Pasta to the world ?

Answer 1:Italy

Q2: How many legs does a mosquito have ?

Answer 2:

Q3: Which is the first Indian 3D film ?

Answer 3: My Dear Kuttichathan

EP 49: Akhbar Ka Maqbara Answers

Q1: Which of these countries does not have a land border with India ?

Answer 1: Maldives

Q2: Which of these structures is not found in Delhi ?

Answer 2: Akbar’s Tomb

Q3: Who was the first Indian player to score a century in the IPL ?

Answer 3: Manish Pandey

EP 50: Haathi Mere Saathi Answers

Q1  Which of these letters is found between the letters ‘ U ‘ and ‘ O ‘ on a QWERTY keyboard ?

Answer 1: I

Q2: 2. Which of these is found in the full form of the USB used in computers

Answer 2: Bus

Q3: Which of these animals represents the Bahujan Samaj Party in India ?

Answer 3: Elephant

EP 51: Hello, Moto! Answers

Q1: Which of these fruits is normally used to make Chyavanprash ?

Answer 1: Amla

Q2: Which is the most common gas in the earthy’s atmosphere ?

Answer 2: Nitrogen

Q3: 3. Which company made the first ever mobile phone ?

Answer 3: Motorola

EP 52: Gayle Strom Answers

Q1: What was the name of the first Indian designed and made fighter jet aircraft of the Indian Air Force ?

Answer 1: MARUT

Q2: Which player has scored the most centuries in the IPL across all seasons ?

Answer 2: CHRIS GAYLE

Q3: Who makes the indelible ink that is used to mark a voter’s finger during elections in India ?

Answer 3: MYSORE PAINTS

EP 53: Khiladiyon ka Khiladi Answers

Q1: Which of these fruits will not float when placed in a tub of water ?

Answer 1: MANGO

Q2:What is the full form of the ‘ C ‘ button on a normal calculator ?

Answer 2: CLEAR

Q3: Who was the first host of the TV show Khatron ke Khiladi ?

Answer 3: AKSHAY KUMAR

EP 54: Atak Tunnel Answers

Q1: Which inventor was featured in the first logo of Apple Computer ?

Answer 1: NEWTON

Q2: Nokia js a brand from which country ?

Answer 2: FINLAND

Q3: How long is the Atal Tunnel ?

Answer 3: 9.02 KM

EP 55: Indians in Space Answers

Q1: Which of these people was the first Indian to go into space ?

Answer 1: RAKESH SHARMA

Q2: How many floors are there in the Burj Khalifa ?

Answer 2: 163

Q3: Which of these celebrities is the son of the famous film comedian Mehmood ?

Answer 3: LUCKY ALI

EP 56: Arjun in the Indian Army? Answers

Q1: What did the designer D Udaya Kumar create in 2010 ?

Answer 1: RUPEE SYMBOL

Q2: Which of these products is closely linked with a popular Indian quiz show for school students ?

Answer 2: BOURN VITA

Q3: On which character from the Mahabharata is the domestically built main battle tank of the Indian Army named ?

Answer 3: ARJUNA

EP 57: India in Tennis Answers

Q1: Who was the first Indian tennis player to win a Glam Slam title?

Answer 1: Mahesh Bhupathi

Q2: Which of these animals is said to be the vahana or vehicle of the river goddess Yamuna?

Answer 2: tortoise

Q3: Which state is located to the south of Goa?

Answer 3: Karnataka

EP 58: The Legacy of SRK Answers

Q1: Which of these is the shape of the medal awarded for the Bharat Ratna?

Answer 1: OPTION 1

Q2: In which of the following movies Shahrukh Khan does not die?

Answer 2: VEER-ZARA

Q3: For which of these animals was a wildlife sanctuary established in 1972 in the Little Rann of Kutch in Gujarat?

Answer 3: INDIAN WILD ASS

EP 59: Chacha Nehru Answers

Q1: Which of these did Kapil Dev and Sachin Tendulkar say was the secret of their energy in the Ad ?

Answer 1: BOOST OPTION 2

Q2: Which of these Indian actresses is youngest ?

Answer 2: ANUSHKA SHARMA

Q3: Which of these flowers was Jawaharlal Nehru often found wearing in the buttonhole of his achkan ?

Answer 3: ROSE

EP 60: Tom and Jerry Answers

Q1:  In which state would you find the tallest man – made structure in India ?

Answer 1: TAMILNADU

Q2: If Jerry the mouse is normally shown as brown – what colour is Tom the cat ?

Answer 2: GREY 

Q3: In the Ramayana – which of these birds told Rama about the kidnapping of Sita by Ravana ?

Answer 3: VULTURE

EP 61: King Vikramaditya Answers

Q1: What is the meaning of the letter C in CNG ?

Answer 1: COMPRESSED

Q2: Which Indian airline uses the short code UK for its flight numbers ?

Answer 2: VISTARA (OPTION 4)

Q3: For which ancient king is the Indian Navy’s only serving aircraft carrier named ?

Answer 3: VIKRAMADITYA

EP 62: The House of Sparrows Answers

Q1: Which of these is the state bird of Delhi ?

Answer 1: HOUSE SPARROW

Q2: What is the playing time of the full version of Indian National Anthem ?

Answer 2: 52 SECONDS

Q3: Bhanu Athaiya was the first Indian to receive an Oscar award . For which film did she win it ?

Answer 3: GANDHI

EP 63: Hamari Apni Maggie? Answers

Q1:Which multinational food giant gives us Maggi noodles?

Answer 1: NESTLE

Q2:Currently who is the richest man in the world?

Answer 2: JEFF BEZOS

Q3:Which city is home to the largest cricket stadium in the world?

Answer 3: AHMEDABAD

EP 64: Yamla Jaat! Answers

Q1: Which actor played the role of Major Kuldeep Singh Chandpuri in the film Border ?

Answer 1: SUNNY DEOL

Q2: Which team played against India in the first day – night test match played in India ?

Answer 2: BANGLADESH

Q3: Which company was originally named Cadabra ?

Answer 3: AMAZON

EP 65: Legendary Big-B Movies

Q1: Which brand of car did Shahrukh Khan promote as the Sunshine Car in advertisements ?

Answer 1: HYUNDAI

Q2: For which film did Amitabh Bachchan win his first Filmfare Award for Best Actor ?

Answer 2: AMAR AKBAR ANTHONY

Q3: Which Indian pioneer was responsible for the landmark Hotmail service ?

Answer 3: SABEER  BHATIA

EP 66: Iron Lady of India Answers

Q1: Which of these products was the earliest to be launched by Apple ?

Answer 1: I MAC

Q2: Who was the first woman to be awarded the Bharat Ratna – India’s highest civilian award ?

Answer 2: INDIRA GANDHI

Q3: Which of these metals is liquid at room temperature ?

Answer 3: MERCURY

EP 67: The Flying Sikh Answers

Q1: Which sportsperson was known as the Flying Sikh ?

Answer 1: MILKHA SINGH

Q2: Which of these is the main ingredient in the Japanese dish Sushi ?

Answer 2: RICE

Q3: Who was the first film personality to be honoured with the Bharat Ratna ?

Answer 3: M.G. RAMCHANDRAN

EP 68: LIC: 6 Decades of trust Answers

Q1: In which state would you find the monument that is shown on the new Rs 50 note ?

Answer 1: KARNATAKA

Q2: Which team is the current champions of the Indian Pro Kabaddi League ?

Answer 2:BENGAL WARRIORS

Q3: Which of these organizations claims that it is ‘ Zindagi Ke Saath Bhi – Zindagi Ke Baad Bhi ‘ ?

Answer 3: LIC (OPTION 4)

EP 69: Dadasaheb Phalke Award Answers

Q1: Who was the first woman to be awarded the prestigious Dadasaheb Phalke Award for cinema ?

Answer 1: DEVIKA RANI

Q2: Which company launched cellular telephone in India in 1995 ?

Answer 2: MODI TELSTRA

Q3: Kuttanad is the lowest place in India . In which state is it located ? Karnataka Check

Answer 3: KERALA

EP 70: Chak De India Answers

Q1: Which of the following films has been inspired by the lives of sisters Geeta and Babita Phogat ?

Answer 1: DANGAL

Q2:  How many digits are found in a cheque number ?

Answer 2: 6 (SIX)

Q3: Which city is going to host the 2021 Olympic Games postponed by a year from 2020 ?

Answer 3: TOKYO

EP 71: Jallianwala Bagh Answers

Q1: Which of the following cricketers shares his nickname with a cartoon rabbit in the Champak comic series ?

Answer 1: VIRAT KOHLI

Q2: Which important incident in the Indian struggle for independence took place on 1 27 April 1919 ?

Answer 2: JALLIANWALA BAGH MASSACRE 

Q3: What was the highest value currency note ever issued in India ?

Answer 3: 10000

EP 72: Olympic Star P V Sindhu Answers

Q1: Which of these sportspersons won a silver medal at the Olympic Games in 2016 ?

Answer 1: PV SINDHU

Q2: Which of these is a state animal of Rajasthan ?

Answer 2: CHINKARA

Q3: If the 25th Anniversary is called the Sliver Jubilee what is 75th anniversary called ?

Answer 3: PLATINIUM JUBILEE

EP 73: Yamaha – Nike ya Guitar? Answers

Q1: Which of the following automobile companies also produces musical instruments ?

Answer 1: YAMAHA

Q2: Of which Indian state is Imphal the capital ?

Answer 2: MANIPUR

Q3:  Who gave his voice to the caller tune highlighting the precautions to take during the Covid – 19 pandemic ?

Answer 3: AMITABH BACHHAN

EP 74: Wonders of the world Answers

Q1: Who was the first person to win the top prize of Rs 1 crore on Kaun Banega Crorepati ?

Answer 1: Harshvardhan Nawathe

Q2: Which is the only one of the Ancient Wonders of the World that still exists ?

Answer 2: Great Pyramid of Giza

Q3: Which leader’s birthday is remembered on National Youth Day on 12 January every year ?

Answer 3: Swami Vivekananda

EP 75: Taj: The Pride of the Tatas Answers

Q1: What kind of animal is Bombay Duck ?

Answer 1: FISH

Q2: What was the name of the first bungalow that Amitabh Bachchan bought in Mumbai ?

Answer 2: PRATIKSHA

Q3: Which business group owns the Taj Hotels chain ?

Answer 3: TATA

EP 76: Legacy of Master Blaster Answers

Q1: Which team bought Arjun Tendulkar at the IPL 2021 player auctions ?

Answer 1: MUMBAI INDIANS

Q2: What is the profession of the father of Manya Singh who was recently chosen as Miss India up ?

Answer 2: AUTO RIKSHAW DRIVER

Q3: which of these films did Shah Rukh Khan not play a double role ?

Answer 3: CHENNAI EXPRESS

EP 77: Indigo: Connecting India Answers

Q1: Which of these animals gives birth to live young and doesn’t lay eggs

Answer 1: Koala

Q2: On a telephone keyboard what is found between the * and # button

Answer 2: 0

Q3: In December 2019 which airline became the first in india to have a fleet of over 250 aircraft

Answer 3: Indigo

EP 78: Mozard of Madras Answers

Q1: Which fast food company would you associate with advertising tagline ‘ Finger Lickin ‘ Good ‘ ?

Answer 1: KFC

Q2: A S Dileep Kumar was the name of which legendary music composer ?

Answer 2 A R RAHMAN

Q3: For whom is the National Rural Employment Guarantee Act of 2005 named ?

Answer 3: MAHATMA GANDHI

EP 79: India in Olympics Answers

Q1: Which of these car companies has a chain of sales outlets called Nexa ?

Answer 1: MARUTI SUZUKI

Q2: In which sport has India won the most medals at the Olympic Games ?

Answer 2: HOCKEY

Q3:  What food item made by his Tuntun Mausi is the secret of Chhota Bheem’s strength ?

Answer 3: LADDU

EP 80: Capital City Calcutta? Answers

Q1: Before New Delhi was declared to be the capital of India in 1911 which city served this purpose?

Answer 1: Calcutta

Q2: Who was the most expensive player at the 2021 IPL auctions?

Answer 2: Chris morris

Q3: Which of these states has a capital that begins and ends with the same letter of the alphabet?

Answer 3: Chhattisgarh

EP 81: Mere Karan Arjun Aayenge Answers

Q1: Which actress played the role of Karan and Arjun’s mother in the 1995 film Karan Arjun ?

Answer 1: RAKHEE

Q2: Which country’s satellite was carried into space by the Indian PSLV – C51 rocket in February 2021 ?

Answer 2: BRAZIL

Q3: Which town in Uttar Pradesh actually famous for its carpets was brought into the limelight by a web series ?

Answer 3: MIRZAPUR

EP 82: Sonu Ga Ma Pa Answers

Q1: Who was the first host of the singing reality show Sa Re Ga Ma Pa ?

Answer 1: SONU NIGAM

Q2: Which company’s first ever SUV is named Cullinan ?

Answer 2: ROLLS ROYCE

Q3: Which of these companies has developed a single shot vaccine for Covid ?

Answer 3: JONHSON & JONHSON

 EP 83: India’s Glory at CWG Answers

Q1: Which of these popstars is of Indian origin?

Answer 1: Nicki Minaj

Q2: In 2014, who became the first Indian female gymnast to win a medal in the history of Common Wealth Games?

Answer 2: Dipa Karmaker

Q3: In which city in Central India would you find the ‘zero-marker stone’ that marks the geopolitical centre of India?

Answer 3: Nagpur

EP 84: Lightning Bolt Answers

Q1: Who is playing the title role of India’s ace badminton player Saina Nehwal in the upcoming film Saina?

Answer 1: Parineeti Chopra

Q2: Usian Bolt holds the record for the fastest 100 meters in how many seconds did he complete the race?

Answer 2:  9.58 Sec

Q3:  Which country is going to play the first ever World Test Championship finals against India?

Answer 3:  New Zealand

EP 85: Cricket Ka Gabbar Answers

Q1: Which Indian cricketer shares his nickname with the iconic villain Gabbar Singh from the film Sholay ?

Answer 1: SHIKHAR DHAWAN

Q2:  In the Order of Precedence in India if the highest ranked person is the President who is the second highest ranked plerson ?

Answer 2: VICE PRESIDENT

Q3: Totapuri – Kesar – Himsagar and Neelam are well known varieties of which edible item ?

Answer 3: MANGO

EP 86: Steve Jobs, Wozniak? Answers

Q1: Which of these people did Aamir Khan portray on screen in the hit film Dangal?

Answer 1: Mahavir Singh Phogat

Q2:Which company sold its paint using the tagline ‘Jab Ghar Ki Raunak Badhaani Ho…’?

Answer 2: Nerolac

Q3:Which of these people co-founded Apple computers along with Steve Jobs?

Answer 3: Steve Wozniak

EP 87: Indian’s in Silicon Valley Answers

Q1: Which of the fællowing tech giants has Indian – born Satya Nadella as its CEO ?

Answer 1: MICROSOFT

Q2: On which sports is the upcoming Farhan Akhtar starrer Toofan based ?

Answer 2: BOXING

Q3: Which TV anchor interviewed Meghan Markle and Prince Harry recently in a much – publicized

Answer 3: OPRAH WINFREY

EP 88: Birth of Bigg Boss Answers

Q1:1. Which Dutch – British show was the original of the famous Bigg Boss in India ?

Answer 1: BIG BROTHER

Q2: 2. Who was the first woman to submit the Union Budget of India to Parliament ? Indira Gandhi

Answer 2: INDIRA GANDHI

Q3: 3. Which Indian city has shown its intent to host the 2048 Summer Olympic Games ?

Answer 3: NEW DELHI

EP 89: Chef Priyanka Chopra? Answers

Q1: What is the name of the Indian restaurant that Priyanka Chopra has just launched in New York?

Answer 1: SONA

Q2:Which FM radio channel has the tagline ‘Bajaate Raho!’?

Answer 2: RED FM

Q3:Which auto company is the owner of the Royal Enfield brand in India?

Answer 3: EICHER

EP 90: The Flipkart Story Answers

Q1: 1. Who replaced Narendra Modi as the Chief Minister of Gujarat in 2014 when he became the PM of India?

Answer 1: ANANDIBEN PATEL

Q2: 2. What is the colour of the cricket ball which is used for a Day/Night Test match?

Answer 2: PINK

Q3: 3. Which online shopping platform was founded by Sachin Bansal and Binny Bansal?

Answer 3: FLIPKART

Ep 91: Sprite: Born to Refresh

Q1: 1.Which cold drink brand has the tagline ‘bujhaaye pyaas baaki sab bakwaas!’?

Answer 1: SPRITE

Q2: 2.Which couple did Union Bank feature on the Rs 100 note in an advertisement for joint accounts?

Answer 2: MAHATMA GANDHI AND KASTRUBA

Q3: 3.Which animal is shown on the packet of Boroline antiseptic cream?

Answer 3: 3 – ELEPHANT

EP 92 Bahu se Neta Answers

Q1: Which company has announced the creation of the world’s largest electric scooter factory in Tamil Nadu?

Answer 1: ola

Q2: Which actor played the lead role of Tulsi Virani in the TV serial Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi?

Answer 2: smriti irani

Q3:  Which of these players made his debut in all the 3 formats of Test ODI and T20 on the Australia tour in 202o?

Answer 3: T Natrajan

EP 93 India-Aus “Ashes! Answers

Q1: Jai Hemant is the official name of which of these actors?

Answer 1: TIGER SHROFF 

Q2: According to government record released in Feb 2021 which is the most used social media app in India?

Answer 2: WHATSAPP

Q3: Who was declared the man of the series in the India-England series in 2021?

Answer 3: R ASHWIN

EP 94: Biryani Theory Answers

Q1: The animated series ‘Super V’ is based on which real life celebrity?

Answer 1: VIRAT KOHLI

Q2: For which brand did the advertising agency Ogilvy & Mather create the characters named ZooZoos?

Answer 2: VODAFONE

Q3: Which of these dishes got its name because it was traditionally eaten in the morning?

Answer 3: NIHARI

EP 95: The Human Computer Answers

Q1: Who in the Kapoor family has been given the nickname ‘Chintu’?

Answer 1: RISHI KAPOOR

Q2: Which famous mathematics genius did Vidya Balan portray on screen?

Answer 2: SHAKUNTALA DEVI

Q3: Which celebrity is associated with 100 MB mobile app?

Answer 3: SACHIN TENDULKAR

EP 96: The Milkman of India Answers

Q1:Which player broke Pele’s record of the most goals scored in official matches?

Answer 1: CRISTIANO RONALDO

Q2: Which cricketer’s father acted in the film Bhaag Milkha Bhaag?

Answer 2: YUVRAJ SINGH

Q3: What nickname has been given to Padma Vibhushan Verghese Kurien in recognition of his efforts in the field?

Answer 3: MILKMAN OF INDIA

EP 97: Cricketer se Movie Star? 

Q1: Which Indian cricketer is set to make his film debut with the Tamil film Cobra?

Answer 1: IRFAN PATHAN

Q2:  Aimed at providing basic health facilities to everyone which state’s government has created the network of Mohalla Clinics?

Answer 2: DELHI

Q3: Which of these company owns the online video sharing platform YouTube?

Answer 3: GOOGLE

EP 98: Gun Master Mithun

Q1: Which film hero is famously known as Gun Master G9?

Answer 1: Mithun Chakraborty

Q2:How many hearts does an octopus have?

Answer 2:  3 three

Q3: Which 2021 film starring Priyanka Chopra-Jonas has been nominated for the Oscar Award?

Answer 3: the white tiger

EP 99: Pepsi se Pizza Answers

Q1: Which Indian bank uses the tagline: The Bank that begins with

Answer 1: UBI

Q2: Pizza Hut – Taco Bell and KFC?

Answer 2: PEPSICO

Q3:  What is the state bird of Andhra Pradesh – Telangana and Karnataka?

Answer 3: INDIAN ROLLER

EP 100: Cricketer Tapsee? Answers

Q1: Who did Indian cricketer Jasprit Bumrah just got married to?

Answer 1: SANJANA GANESHAN

Q2: Which Indian cricketer is Tapsee Pannu playing on screen in an upcoming movie?

Answer 2: MITHALI RAJ 

Q3: When was Netflix founded?

Answer 3: 1997

I Hope These all Episodes of FYI Will helps you to win super coins. If you like this post then don’t forget to join our telegram channel.

3 thoughts on “Flipkart FYI Quiz Answers For Your Information All Answers & Episodes Season 1”

Leave a Comment

error: