FLIPKART QUIZ | AMAZON QUIZ

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 11 May 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 11 May 2021 – Today Flipkart Daam Sahi Hai is a very trending topic & Peoples are searching for Correct Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for 11 May 2021 Date. Tophunt is a very famous blog to provide fast & correct answers.

Do want 1th March Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers & Details of Prizes? Let’s go. Quiz Answers Updated Now. You Can Submit The correct answers given below.

You can play the Flipkart Daam Sahi Hai quiz and win Assured Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all 5 correct answers to The Quiz.

How to Play Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

Table of Contents

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Search “Game Section in the app & Find Daam Sahi Hai answers Quiz

5. There will be a total of 3 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to Win Gifts.

Details of The Dam Sahi Hai Quiz – Flipkart Redmi 9 Prime Smartphone Quiz

  • Name:- Daam Sahi Hai
  • Season:- 2
  • Episode No:-  05
  • Quiz Type:- Video
  • Prizes:- SuperCoins
  • Question-Based On:- General Knowledge
  • Conducted by:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 am to 11.59 pm

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 11 May 2021

Q1: What is the correct MRP of Dr. Trust 3-in-1 Electric steamer/Air purifier and humidifier?

Answer 1: 3000

Q2: The MRP of Go Klean Digital Pulse & Heart Rate Oximeter is 24000 True or False?

Answer 2: False

Q3: Fill in the missing digits. The MRP of Bose Soundlink 2 is 190 _ _

Answer 3: 19000

Current Live Quizzes on Flipkart

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today 27 April 2021 Season 2

Flipkart Power Play Answers Today Win – Prizes

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers  Today Win – Vouchers

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today Win – Gifts

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today khoj apradhi ki

Flipkart FYI Quiz Answers Today For Your Information Quiz

Flipkart Aage Kya Answers Today Atrangi Drams Win Realme 8 Pro

Flipkart The Ultimate Realme Quiz Answers & Win – Realme Soundbar

Flipkart The Grid Quiz win with the stars Answers

Flipkart Big Billion Muqabla Quiz Answers Today Win: Prizes

Flipkart Sabse Funny Kaun Answers Vote & Win Prizes

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today Win SuperCoins

Episode No. 4 – Name will be updated soon

Q1: Is OnePlus Band’s MRP greater or less than 5000?

Answer 1: less than 5000

Q2: The MRP of Powermax Multifunctional Treadmill is 35000 – True or False?

Answer 2: false

Q3: What is the correct MRP of Wonderchef Nutri-blend Juicer Mixer Grinder?

Answer 3: 5500

Episode No. 3 – Name will be updated soon

Q1:  is saregama carvaan bluetooth home theatre greater than or less than 7000

Answer 1: Less Than 7000

Q2:  what product am i ?

Answer 2: instant mini camera option A

Q3: what is the combined price of skinn by titan women celeste and men extreme porfume

Answer 3: 4490

Episode No. 2 – Name will be updated soon

Q1: which tv is priced under rs 30000?

Answer 1: MI 4A PRO

Q2: choose the correct MRP of flipkart manual recliner

Answer 2: 24999

Q3:  the combined MRP OF THE PRODUCT IS 2340 true or false

Answer 3: TRUE

Episode No. 1 – Name will be updated soon

Q1: Guess the MRP of Dyson V11 Absolute Pro Vacuum Cleaner?

Answer: 56690

Q2: 2. Is Google Home Mini’s MRP greater than or less than 3000

Answer: more than 3000

Q3: Fill in the MRP of MacBook Air M1 – 1179XX INR

Answer: 117900

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today All Episode Answers Season 1

 Episode No. 1 – Batao Sahi Jeeto Sahi 

Q1: Apple mac book air core i5 5th gen with 8GB ddr3 ram and 128GB disc space ka market price kya hai?
Answer 1: 84900 

Q2:  JBL Flip 3 splashpoof 16w portable blue tooth speaker ka price 9000 se kam hai ya zyada?

Answer 2: 9000 se zyada

Q3: LG 6.5 kg fully automatic top load silver washing machine ka price kya hai?

Answer 3: 18490

Episode No. 2 – Kitchen Appliances

Q1: What is the price of Butterfly Vegetable Chopper 900ml?

Answer 1: 1000 or more

Q2: What is the combined prices of Morphy Richards Eureka Espresso and pigeon duo pack nonstick cookware?

Answer 2: 6345

Q3:Which product budget be in the ₹8000?

Answer 3: Bajaj 20 liter Grill Microwave Oven

Episode No. 3 – Smartphone vs Camera

Q1: What am I ? Hint no. I can take pictures, 2. I am with Android or iOS operating system hint 3. The gift is from the?

Answer 1: Smartphone

Q2: Which product is in the budget in ₹3500?

Answer 2: Orient electric mixer grinder

Q3:What is the price of Tom ford UV protection Aviator Sunglasses?

Answer 3: 47082

Episode No. 4 – Hair Styling

Q1: What is the MRP of skybags checking luggage medium?

Answer 1: 9000 or more

Q2: What is combined price of hair dryer?

Answer 2: 2544

Q3: What is Borosil flask mrp?

Answer 3: 1015

Episode No. 5 -Beauty & Grooming

Q1:What is MRP of Dyson pure hot plus cool portable room air purifier?

Answer 1: More than 50000

Q2:What is combined price of Syska ht1150 trimmer and syska superglam hs6810 hair straightener?

Answer 2: 2749/-

Q3: What is MRP of Wildcraft continuum 40l laptop backpack?

Answer 3: 4799

Episode No. 6- Sunglass & headset 

Q1:What is the MRP of Oppo wi-fi 41 mm smartwatch?

Answer 1: More than 15000

Q2:What am i? Clue 1) I run on 2-ft 2)My daily use keeps u fit 3) I am a mode of transport?

Answer 2: Cycle

Q3:What is the MRP of Bose frames soprano – cat eye polarized and bluetooth sunglasses?

Answer 3: 21,900

Episode No. 7 – Electronics

Q1:What is the mrp of sony sa-d40 bluetooth home theatre speaker?

Answer 1: Less than 9000

Q2: Which product comes within rs.10000 budget?

Answer 2: Bajaj 20l grill microwave oven

Q3: What is the mrp of apple iphone max 512 gb 12 pro max?

Answer 3: 159990

Episode No. 8- Home Appliance & Accessories

Q1:Which product is in the budget of 5500?

Answer 1: Toshiba Canvio Basics

Q2: What is the combined MRP of prestige blender and Philips steam iron?

Answer 2: 2990

Q3: Price of Lakme enrich matte lipstick?

Answer 3: 295

Episode No.9 -Gadgets & Gaming

Q1: What is the MRP of Microsoft Xbox one s 1 TB with tom clanys?

Answer 1: 25000 or more

Q2: What is the combined price of Redmi 2000 mah power bank and boat stone 650?

Answer 2:6989

Q3: What is the MRP of Hugo watch analog men’s watch?

Answer 3: 39100

Episode No. 10 – 

Q1:What is the MRP of Infinix 43 inch X1 Smart TV?

Answer 1:  less than 22000

Q2: What processor does the Infinix TV run on?

Answer 2: Android

Q3: What is the MRP of Infinix 32inch TV?

Answer 3:12999

Episode No. 11 – Perfumes & Deodorants

Q1:What is MRP of Apple iPad 7th Gen 128GB ROM 10.2 inch variant?

Answer 1: less than 37000

Q2: What is the combined MRP of Philips HD2582 Pop-up Toaster & prestige grill?

Answer 2: 3300

Q3:What is the MRP of Jaguar Black EAU de toilette 40ml?

Answer 3:  2400

Episode No. 12 – Sports & Fitness

Q1:What is the MRP of RPM Fitness RPM600 Spinner exercise bike?

Answer 1: More than 40,000

Q2:What is the combined MRP of Adidas ultraboost 20 Running Shoes + Nike Travel Duffel bag?

Answer 2: 21294

Q3: Which product is in budget of 16000?

Answer 3: VU premium HD ready LED Smart Android Tv

Episode No. 13 – Audio Accessories

Q1:Mrp of boat Rockerz 400 Bluetooth speaker?

Answer 1: More than 1500

Q2: Which product is in budget of 10k?

Answer 2: Flipkart Smartbuy Pronto Electric Kettle

Q3:Price of Vivo v19 128gb + 8gb ram?

Answer 3: 30990

Episode No. 14 – Furniture

Q1:What is the mrp of Godrej interio fold engineered table?

Answer 1: Less than 11500

Q2:What is the combined price of nescafe smart coffee maker?

Answer 2: 8498

Q3: What is the mrp of smasung galaxy s20?

Answer 3: 65999

Episode No. 15 -Bath & Body 

Q1: What is the MRP of Revlon Colorstay Shadow Pallete?

Answer 1: less than 1000

Q2: What is the combined price of Fastrack Gradient Clubmaster Sunglaases Green and Ray-Ban Polarized UV Protection?

Answer 2: 9489

Q3: What product is the budget of Rs.1200?

Answer 3: Bath and Body Works Mad About You Shower Gel

Episode No. 16 – Air Conditioner 

Q1: Mrp of huami amazfit verge lite smartwatch?

Answer 1: More than 7000

Q2:Price of Bajaj 16l oven toaster grill?

Answer 2: 3899

Q3: Mrp of blue star 1.2 tonn3star ac?

Answer 3: 50000

Episode No. 17 – Action Camera

Q1: What is the mrp of the go pro hero 9 sports and action camera?

Answer 1: less than 52000

Q2: What is the mrp of the lg 24 inch full hd led monitor?

Answer 2: 16500

Q3: What is the mrp of the product?

Answer 3: 23990

Episode No. 18 – Portable Appliances

Q1: What is the MRP of Dyson pure cool tower portable room air purifier

Answer 1: Less than 47500

Q2: What is the MRP of Egate I9 classic HD 720p portable projector?

Answer 2: 9990

Q3: What is the MRP of Fujifilm Instax mini 11 instant camera?

Answer 3: 5999

Episode No. 19 – Yoga Essentials 

Q1:What is the mrp of mrc executive gaming chair?

Answer 1:  less than 18000

Q2: What is the mrp of ant esports h707n hd rgb wired headset?

Answer 2: 29999

Q3: What is the mrp of erolite double coloured yoga mat?

Answer 3: 3099

Episode No. 20 – Smart & Clean Home 

Q1: What product is in the budget of 25000?

Answer 1: philips air prufier

Q2:What is the mrp of the status multicolour plyester area rug?

Answer 2: less than 3500

Q3: What is the mrp of googe home mini?

Answer 3: 4999

Episode No. 21 – Cooking Essentials

Q1:What is the mrp of the prestige omega deluxe granite set?

Answer 1: more than 3000

Q2: What is the mrp of the usha cpj 361s 200w juicer?

Answer 2: 20990 

Q3: What is the mrp of the butterfly rapid 3 burner glass stove?

Answer 3: 6495

Episode No. 22 – Home Furnishing 

Q1:MRP of springtek pocket sprung mattress?

Answer 1: Less than 23000

Q2: MRP of home full engineered wood TV entertainment unit?

Answer 2: 13399

Q3: MRP of Pigeon special 7.5l cooker?

Answer 3: 1895

Episode No. 23 – Home Theatre

Q1: Mrp of sleepyhead orthopedics memory foam mattress?

Answer 1: Less than 17000

Q2: MRP of Philips Bluetooth home theatre?

Answer 2: 5990

Q3: MRP of Nescafe smart personal coffee maker?

Answer 3: 6499

Episode No. 24 – Fitness Essentials

Q1: What is the MRP Boat Airdopes 131 Bluetooth headset?

Answer 1: Less than 3000

Q2: What is the MRP of crystal classic series induction bottom cookware set?

Answer 2: 4900

Q3:Combined MRP of fitness mantra skid yoga mat & 750 Mi shaker?

Answer 3: 2398

Episode No. 25- Women’s Fashion 

Q1: What is the MRP of Adidas running shoes?

Answer 1: more than 2500

Q2: What is the MRP of boat rocket speakers?

Answer 2: 3990

Q3: What is the MRP of the product?

Answer 3: 3899

Episode No. 26 – Living Room Collection

Q1: MRP of painting mantra frame set of 23?

Answer 1: less than 4000

Q2: Combined price of Allen Solly men & Allen Solly women watch?

Answer 2: 3857

Q3: What is the MRP of Adorn homex atlanta leatherette 3+2 brown sofa set?

Answer 3:  56998

Episode No. 27 – Travel Essentials

Q1: Mrp of aristocrat mojorucksack 45L?

Answer 1: 3400

Q2: Mrp of Havells 25L storage water geyser?

Answer 2:  Less than 14500 

Q3: Mrp of JBL flip Bluetooth speaker?

Answer 3: 8999

Episode No. 28 – Smart & Secure Home

Q1: What is the MRP of Samsung 192l door fridge?

Answer 1: less than 22000

Q2:What is the MRP of eufy robovac vacuum?

Answer 2: 21999

Q3: What is the MRP of wifi smart security camera?

Answer 3: 3999

Episode No. 29 -Men’s Fashion

Q1:MRP of Epson Color Printer?

Answer 1: 11899

Q2: MRP of Slip fit Formal Shirt?

Answer 2: 1999

Q3: MRP of Bosch Dishwasher?

Answer 3: Less than 47000

Episode No. 30 – Sound System

Q1: What is the MRP of A Game Of Thrones Leather Cloth Boxes Set?

Answer 1: Less Than 11500

Q2: What is the MRP of Flipkart Perfect Home Studio Metal Open Book Shelf?

Answer 2: 2759

Q3: What is the combined MRP of Sony UBP-X700 4K Ultra HD Dolby Atmos & DTS-X Blu-ray Player?

Answer 3:  34900

Episode No. 31- Home Inverter

Q1: MRP of Luminous Inverter Battery?

Answer 1:  16170

Q2: MRP of Dog/Cat Bed combo?

Answer 2: 4751

Q3: MRP of Bharat Lifestyle Sofa Set?

Answer 3: 49999

Episode No. 32 – Gaming Accessories 

Q1: Mrp of rog phone?

Answer 1: less than 60000

Q2: MRP of LED gaming wired head set and dock 3?

Answer 2: 34499

Q3: MRP of optical gaming mouse?

Answer 3: 2895

Episode No. 33 -WFH Gadgets

Q1: MRP of Lenovo laptop?

Answer 1: 95090

Q2: MRP of JBL Bluetooth head set?

Answer 2: 3499

Q3: MRP of safari luggage bag?

Answer 3:  less than 15000

pisode No. 34 – Desktop Accessories

Q1: MRP of LogiTech Webcam C615?

Answer 1: 7495

Q2: What is the MRP of Boat Airpodes 402 Bluetooth Headset?

Answer 2: 5990

Q3: What is the MRP of Antiglare FullRim Computer Glass?

Answer 3:  Less than 3000

Episode No. 35 – Kitchen Essentials

Q1: What is the mrp of Voltas beko dt 8b freestanding 8 plus settings dishwashers?

Answer 1:  Less than 32000

Q2: Who am I?

Answer 2: Dining table

Q3: What is the mrp of Morphy Richard grill?

Answer 3: 2145

Episode No. 36 – Living Room Essentials

Q1: What is the MRP of SanDisk Pen Drive?

Answer 1: Less Than 10000

Q2: What is the MRP of Mi Ultra HD (4K) LED Smart Android TV?

Answer 2: 29999

Q3: What is the MRP of Couchette Bean Bag Chair With Bean Filling?

Answer 3: 6999

Episode No. 37 – Ethenic Wear

Q1: What is the MRP of SG Rajasaheb Men Sherwani and Churidar Set Raw Silk?

Answer 1: 17599

Q2: What is the MRP of Samsung 29L Slim Fry Convection Microwave Oven?

Answer 2: 14990

Q3: What is the MRP Aksa Printer Jacquard Saree?

Answer 3: Less Than 15000

Episode No. 38 – Fashion Accessories

Q1: What is the MRP of RPM Fitness RPM300 3.5 HP Peak Multi Function Motorised Treadmill ?

Answer 1: 50000 or More

Q2: What is the combined MRP of Forth Skinny Women Light Blue Jeans & Sketchers Women Flat Sandals?

Answer 2: 5574

Q3: What is the MRP Philips BHS386 Kerashine Protection Hair Straightener ?

Answer 3: 2395

Episode No. 39 – Home Entertainment

Q1:What is the MRP of MI Box 4K Media Streaming Device?

Answer 1: Less than 5500

Q2: What is the combined MRP of Boat Aavante Bar 1150 60W Bluetooth Soundbar & Sony SA-040 80W Bluetooth Home Theatre?

Answer 2: 19980

Q3: What is the MRP Nilkamal Beaumont Engineered Wood TV Enterainment Unit?

Answer 3: 9000

Episode No. 40 – Home Essentials

Q1: What is the MRP of MarQ by Flipkart 6kg 5-Star Rating Semi Automatic Top Load Washing Machine?

Answer 1: Less than 12000

Q2: What is the correct MRP of Panasonic SR-W19GH CMB Food Steamer-Rice Cooker?

Answer 2: 3695

Q3: What is the correct MRP of Nokia 139cm (55 inches) Ultra HD (4K) LED Smart Android TV with Sound by Onkyo?

Answer 3: 59999

Episode No. 41 -Trekking Essentials

Q1: What is the MRP of Redmi 9 Prime Mint Green 64 GB 4 GB RAM?

Answer 1: Less than 13000

Q2: What is the correct MRP of Urbancart Relax Bamboo Rocking Chair For Home?

Answer 2: 14999

Q3: What is the correct MRP of Style Homez XXXL Alexa Luxury Filled Lounger Bean Bag With Bean Filling?

Answer 3: 4990

Episode No. 42 – Living Room Range

Q1: What is the MRP of DJI OF100 3 Axis Gimbal (230)?

Answer 1: 15990

Q2: What is the correct MRP of Amarsariya 3 Piece Solid Men Suit?

Answer 2: 9999

Q3: What is the correct MRP of Poco X3 Cobalt Blue 129 GB 6 GB RAM?

Answer 3: Less Than 24000

Episode No. 43 – Men’s Grooming

Q1: Which racket will come within 5000?

Answer 1: Yonex Nanoray 68

Q2: What is the correct MRP of ADIDAS FitBounce + Trainer M Training & Gym Shoes For Men?

Answer 2: 7999

Q3: What is the correct MRP of Fitneck Printed Men Track Suit?

Answer 3: Less Than 6000

Episode No. 44 – Training Essentials

Q1: Which is the MRP of Lenovo Yoga Smart Tab with Google Assistant 4GB RAM 64GB ROM 10.1 inch with Wi-Fi+4G Tabl..

Answer 1: 35500

Q2: What is the correct MRP of Canon IXUS 295 HS (20.2MP 12x Optical Zoom 4X Digital Zoom Black)?

Answer 2: 13495

Q3: What is the correct MRP of PARI ENTERPRISES Men Solid Rayon Ethnic Dress (Yellow)?

Answer 3: Less Than 13000

Episode No. 45 – Electronic Accessories

Q1: 1. What is the correct MRP of Karcher WD3 EU – I Wet & Dry Vacuum Cleaner?

Answer 1: Less Than 10000

Q2: What is the correct MRP of Elrene 241 cm Blends Window Curtain (Pack of 2)?

Answer 2: 11358

Q3: What is the correct MRP of Flipkart Perfect Homes Julian Engineered Wood 2 Wood Wardrobe?

Answer 3: 10499

Episode No. 46 – Home Interiors

Q1: What is the correct MRP of Cotton Tale Design Cotton Bedding Set ?

Answer 1: Less Than 50000

Q2: Which mattress would come in the budget of 14000 ?

Answer 2: Duroflex Single Mattress

Q3: What is the correct MRP of Voltas Beko DF14W Free Standing 14 Place Settings Dishwasher ?

Answer 3: 29990

Episode No. 47 – Beds & Mattresses

Q1: What is the correct MRP of Urban Terrain UT1000 MTB 27.5 T Mountain Cycle ( 21 Gear Black ) ?

Answer 1: 49990

Q2: What is the correct MRP of Dji Osmo Pocket Sports & Action Camera ( Black 13 MP ) ?

Answer 2: 29995

Q3: What is the correct MRP of Sandisk 129 GB MicroSD Card Class 10 100 MB / s Memory Card ?

Answer 3: 1500 Or More

Episode No. 48 – Mountain Biking

Q1: What is the correct MRP of HUION Inspiroy H1171 2019 RELEASE 11 x 6.9 inch Graphics Tablet? Less than 12000

Answer 1: Less Than 12000

Q2: What is the correct MRP of TP-Link Archer C6 1200 Mbps Router (Black Dual Band)?

Answer 2: 4999

Q3: What is the MRP boAt 100 Wireless Neckband with BT 5.0 IPX4 Bluetooth Headset?

Answer 3: 2999

Episode No. 49 – Networking Essentials

Q1: What is the correct MRP of Furniture Kart Swing Jhula Hanging Red & Black Iron Hammock?

Answer 1: Less Than 20000 

Q2: What is the combined MRP of Sandiksha Hanging Hook Pot pack of 6 Plant Container Set & Shrih Set .

Answer 2: 8298

Q3: What is the correct MRP of Eureka Forbes Trendy Steel Dry Vacuum Cleaner?

Answer 3: 7899

Episode No. 50 -Cleaning Essentials

Q1: What is the correct MRP of Acer Aspire 7 Core i5 9th Gen Gaming laptop 4GB Graphics with NVIDIA..

Answer 1: 84999

Q2: What is the MRP of Amkette EvoFox Elite Pro Wireless USB Gamepad?

Answer 2: 2299

Q3: What is the MRP of GEL-ZARACA 5 B Running Shoes For Men?

Answer 3: Less Than 5500

Episode No. 51 -Gaming and Laptop

Q1: What is the correct MRP of Saregama Carvaan 2.0 (Emerald Green) 10 W Bluetooth Home Theatre?

Answer 1: 7990

Q2: What is the MRP of Sony WH-CH510 Google Assistant enabled Bluetooth Headset?

Answer 2: 4990

Q3:  What is the MRP of Realme 7 (Mist Blue 129 GB) (8 GB RAM)?

Answer 3: Less Than 22000

Episode No. 52 – Musical World

Q1: What is the correct MRP of Realme Watch S?

Answer 1: 7999

Q2: What is the MRP of Reebok ZIG Kinetica Horizon Running Shoes For Men?

Answer 2: 11999

Q3: What is the MRP of Philips MMS8085B/94 Convertible 80 W Bluetooth Home Theatre?

Answer 3: Less Than 10000

Episode No. 53 – Smart Wearables

Q1: What is the correct MRP of Puma Full Sleeve Self Design Women Jacket ?

Answer 1: 5999

Q2: What is the MRP of Fossil ME3105 Automatics Analog Watch For Men ?

Answer 2: Less Than 20000

Q3: What is the MRP of Puma RSX Reinvent Sneakers For Women ?

Answer 3: 8999

Episode No. 54 – Womens Sportwear

Q1: What is the MRP of Flipkart Perfect Homes Rosita Leatherette Manual Recliner sofa?

Answer 1: Less Than 25000

Q2: What is the combined MRP of Mi Q1 (55 inch) QLED Smart Android TV and Microsoft Xbox One S 1TB with Tom Clancy’s.

Answer 2: 90989

Q3: What is the MRP of Godrej 30 L Convection & Grill Microwave Oven?

Answer 3: 15000

1 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 55 – Gaming World

Q1: What is the MRP of Apple iPhone 12 Pro (Pacific Blue 128 GB)?

Answer 1: Less Than 125000

Q2: What is the combined MRP of Apple Watch Series 3 GPS and Apple MacBook Air Core i5 5th Gen?

Answer 2: 108800

Q3: What is the correct MRP of Westido Cyrus Leatherette Sofa Set?

Answer 3: 28000

2 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 56 – Apple Products

Q1: What is the MRP of VIBOTON USB Condenser Mic for professional podcast?

Answer 1: Less Than 9000

Q2: What is the MRP of HappyCraft 10 Inches Big LED Selfie Ring Light?

Answer 2: 2599

Q3: What is the correct MRP of Dell 23.8 inch Full HD LED Backlit IPS Panel Monitor?

Answer 3: 15775

3 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 57 – Monitors

1: What is the MRP of Kent Ace 8L RO Water Purifier?

Answer 1: 15000 Or More

Q2: What is the correct MRP of Livpure 1.5 Ton 5 Star Split Inverter Smart AC with Wi-f Connect?

Answer 2: 52990

Q3: What is the MRP of Antony Morato Solid Single Breasted Casual Men Blazer?

Answer 3: 1599

4 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 58 – Water Purifier

Q1: What is the MRP of Panasonic MJ-L500 150 W Juicer?

Answer 1: 24995

Q2: What is the correct MRP of LATHERO Full Sleeve Self Design Men Jacket?

Answer 2: 14995

Q3: What is the MRP of Fossil CH2647 Decker Analog Watch for Men?

Answer 3: Less Than 1000

5 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 59 – Men’s Fashion Accessories

Q1: What is the MRP of Sony WH-CH710N Active noise cancellation enabled Bluetooth Headset?

Answer 1: 14990

Q2: What is the MRP of Sony Bravia X7002G 108 cm (43 inch) Ultra HD (4K) LED Smart TV?

Answer 2: Less Than 70000

Q3: What is the MRP of Motorola One Fusion Plus (Twilight Blue 128 GB with 6 GB RAM)?

Answer 3: 19999

6 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 60 – Products From SONY

Q1: What is the MRP of Shrih Red Guitar Soprano Ukulele?

Answer 1: 9999

Q2: What is the correct MRP of Canon EF 300 mm f/4L IS USM Lens?

Answer 2: 99995

Q3: What is the correct MRP of Yonex T Rqts E Zone 100 Green Unstrung Tennis Racquet?

Answer 3: Less Than 25000

7 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 61 – Tennis Essentials

Q1: What is the MRP of Flipkart Perfect Homes Luzon Metal 6 Seater Dining Set?

Answer 1: Less Than 20000

Q2: What is the correct MRP of WovenDreams Multicolor Wool Area Rug?

Answer 2: 41500

Q3: What is the correct MRP of Philips BG 2024 Waterproof Trim & Shave?

Answer 3: 4995

8 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 62 – Dining Needs

Q1: What is the MRP of GoPro Hero 9 Sports and Action Camera?

Answer 1: 49500

Q2: What is the correct MRP of Salomon Waterproof Mid Ankle Hiking shoes?

Answer 2: 25999

Q3: What is the MRP of Samsung 253L Double Door Refrigerator?

Answer 3: Less Than 30000

9 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 63 – Light, Action, Camera

Q1: What is the correct MRP of Edwin Chrome Plated Double Edge Safety Razor?

Answer 1: 14830

Q2: What is the correct MRP of Swell Water Bottle?

Answer 2: 10105

Q3: What is the MRP of Art of Shaving After Shave Lotion?

Answer 3: 9000 or More

10 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 64 – Grooming Essentials

Q1: What is the correct MRP of Poco X3 128 GB?

Answer 1: Less Than 22000

Q2: What is the correct MRP of Power Smart Video Tripod PS090?

Answer 2: 13999

Q3: What is the MRP of Dr Trust Model 317 TPE Exercise Mat?

Answer 3: 4000

11 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 65 – Camera Accessories

Q1: What is the correct MRP of North Face Full Sleeve Color Block Women Jacket?

Answer 1: 18699

Q2: What is the correct MRP of Sony MDR-XB550AP Wired Headset?

Answer 2: 3290

Q3: What is the MRP of Steelbird Air Full Face Shield Motorbike Helmet?

Answer 3: Less Than 3000

12 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 66 – Driving Essentials

Q1: What is the correct MRP of POCO M2 Pro?

Answer 1: 17999

Q2: What is the correct MRP of LG 5 Star Inverter Fully Automatic Top Load Silver?

Answer 2: 18490

Q3: What is the correct MRP of Fastrack Analog Digital Watch For Men?

Answer 3: 3500 And More

13 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 67 – Analog Digital Watch

Q1: What is the MRP of Protisserie Charcoal Grill?

Answer 1: 20000 Or More

Q2: What is the MRP of Flying Machine Full Sleeve Solid Men Jacket?

Answer 2: 6999

Q3: What is the MRP of 5.1 Channel Bluetooth Home Theatre?

Answer 3: 9999

14 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 68 – Barbeque Needs

Q1:  What is the MRP of Flipkart Perfect Homes Opus Engineered Wood Queen Box Bed?

Answer 1: Less Than 20000

Q2: What is the MRP of myTVS 100 psi Tyre Air Pump for Car & Bike?

Answer 2: 2800

Q3: What is the MRP of Shell Helix Ultra 5W-40 API SN Full Synthetic Engine Oil?

Answer 3: 3799

15 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 69 – Car & Bike Needs

Q1: What is the MRP of Kapoor E Illuminations Glass Table Lamp?

Answer 1: Less Than 10000

Q2: What is the MRP of Bose Soundlink Revolve Charging Cradle Charging Pad?

Answer 2: 2700

Q3: What is the MRP of Adidas CRI Cup Cricket Shoes For Men?

Answer 3: 4299

16 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 70 – Cricket Special

Q1: What is the correct MRP of Advika Handicraft Antique Solid Wood Coffee Table?

Answer 1: 13998

Q2: What is the MRP of Park Avenue Men Regular Fit Solid Formal Shirt?

Answer 2: 5999

Q3: What is the correct MRP of The Decor Deal Mr & Mrs Cup Set Coffee Mug Pack of 2?

Answer 3: Less Than 3500

17 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 71 – Living Room Decor

Q1: What is the MRP of Ananya Furniture Solid Wood Coffee Table?

Answer 1: 179999

Q2: What is the MRP of REALBUY Rechargeable LED Lithium Battery & Remote Control Emergency Light?

Answer 2: 9500

Q3: What is the MRP of Tommy Hilfiger Blue Women Sling Bag?

Answer 3: Less Than 7000

18 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 72 – Premium Accessories

Q1: What is the MRP of Starbucks Etched Black Stainless Steel Tumbler?

Answer 1: 2400

Q2: What is the MRP of F&D 42W Portable Bluetooth Home Theatre?

Answer 2: 3990

Q3: What is the MRP of Google Chromecast 3 Media Streaming Device?

Answer 3: Less Than 4000

19 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 73 – Digital Living Room 

Q1: What is the MRP of Philips HTL2060/94 60 W Bluetooth Soundbar?

Answer 1: 11990

Q2: What is the MRP of POCO C3 32GB?

Answer 2: 9999

Q3: What is the MRP of Philips BT3221/15 Runtime Trimmer For Men?

Answer 3: Less Than 2500

20 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 74 -Party Essentials

Q1: What is the MRP of Fujifilm Instax Mini 8 Instant Camera?

Answer 1: 2999

Q2: What is the MRP of Puma Full Sleeve Printed Women Jacket?

Answer 2: 10999

Q3: What is the MRP of Eske Women Gold Hand-held Bag?

Answer 3: Less Than 15000

21 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 75 -Instant Camera

Q1: What is the MRP of Nike Full Sleeve Solid Women Jacket?

Answer 1: 4495

Q2: What is the MRP of Kaizone Mini Fitness Cycle Pedal Exerciser Bike?

Answer 2: Less Than 6000

Q3: What is the MRP of Cameleon Professional Makeup Kit?

Answer 3: 3299

22 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 76 – Makeup Kit

Q1: What is the MRP of Nokia Purebook X14 Laptop?

Answer 1: 90000

Q2:What is the MRP of Zuzu High quality 6.5 ft Foldable Tripod?

Answer 2: 31000

Q3: What is the MRP of Zahuu Number Lock Book-size Diary?

Answer 3: Less Than 4000

23 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 77 – Secured Diary

Q1: Is the MRP of Bharat Lifestyle Nano Fabric 6 Seater Sofa Rs. 59999?

Answer 1: Yes

Q2: Who Am I?

Answer 2: Mattress

Q3: What product will fall within Rs. 11000 – 12000?

Answer 3: Easy Day Chair And Table set

24 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 78 – Home & Furniture

Q1: What is the MRP of Duluck Smart Screen Tablet With Alexa Smart Assistant Speaker?

Answer 1: 23000

Q2: What is the correct MRP of Asus Zenfone 4 Selfie Dual Camera?

Answer 2: 15999

Q3: What is the MRP of Dilgona Headphone?

Answer 3: Less Than 2000

25 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 79 – Smart Gadgets

Q1: Is the MRP of Lenovo Smart Display 7 with Google Assistant Rs. 14999?

Answer 1: Yes

Q2:  Who Am 1?

Answer 2: Bluewud Freddie Dressing Table

Q3: Which product comes in the range of 35000-40000?

Answer 3: Apple iPhone 64GB

26 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 80 -Premium Smartphone

Q1: Is the MRP of Flipkart Perfect Homes Crockery Cabinet Rs 35000?

Answer 1: No

Q2: Who Am 1?

Answer 2: Quilted Jacket

Q3: Which product comes in the range of 2000-3000?

Answer 3: GAP Women Shift Black Dress

27 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 80

Q1: What is the MRP of Lifelong Foot Calf and Leg Massager?

Answer 1: 34000

Q2: What is the correct MRP of Lenovo Smart Clock?

Answer 2: 9999

Q3: What is the MRP of Oppo Reno5 Pro 5G?

Answer 3: Less Than 40000

28 February Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 82 

Q1: Is the MRP of Suncrown 4 Seater Dining Set 50000?

Answer 1: No

Q2: Who Am 1?

Answer 2: Hard Drive

Q3: Which product comes in the 60000 70000 range?

Answer 3: HermanMiller Arm Chair

1 March Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 83 

Q1: Which product will fall in the range of 90000-100000?

Answer 1: Sony Cyber-shot DSC-RX10OM7

Q2: Who Am I?

Answer 2: Smart Glasees

Q3: Is the correct MRP of Samsung Galaxy Tab 10700?

Answer 3: Yes

2 March Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 83 –

Q1: What is the MRP of ORKA Combo Bean Bag Chair?

Answer 1: 8999

Q2:What is the correct MRP of Portronics Cooling Stand Wood Portable Laptop Table?

Answer 2: 2699

Q3: What is the correct MRP of Furn Central Collapsible Wardrobe?

Answer 3: Less than 5000

3 March Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 83 –

Q1: Is the correct MRP of Divine Arts Wooden Couch Rs 25000 ?

Answer 1: No

Q2:What is the correct MRP of Tanishkam Decor Solid Wood Ottoman ?

Answer 2: 8999

Q3: What is the correct MRP of Google Nest Mini Smart Bulb with Smart Speaker ?

Answer 3: Less than 5500

4 March Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 83 –

Q1: 1. Is the correct MRP of RealMe Electric Sonic Toothbrush Rs 2999 ?

Answer 1: YES

Q2: Who Am I ?

Answer 2: Hairdryer

Q3:3. Which product will fall in the range of 50000-60000 ?

Answer 3: MI QLED Smart TV

5 March Daam Sahi Hai Quiz Answers: Episode No. 83 –

Q1: the correct MRP of Studio Kook Shoe Rack Rs 16695 ?

Answer 1: Yes

Q2: What is the correct MRP of Flipkart Perfect Homes Solid Wood Living Room Chair ?

Answer 2: 16500 RS

Q3:  What is the correct MRP of Moon Craft Natural Fibre Pouf ?

Answer 3: LESS THAN 3000

6 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the combined MRP of Adidas Trainer Gym & Fitness Kit ?

Answer 1: LESS THAN 16000

Q2: Which product will fall in the range of 2200-2500 ?

Answer 2: NIKE UNLIMITED FITNESS

Q3: What is the correct MRP of ROSARA Home Polyester Door Curtain ?

Answer 3: 5599

7 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: Is the correct MRP of Braun Cordless Epilator Rs 7525 ?

Answer 1: Yes

Q2: Who am I ?

Answer 2: Thermometer

Q3: What is the correct MRP of Epson Multifunctional Coloured Printer ?

Answer 3: LESS THAN 12000

8 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Casemate Black Cover For iPhone 12 Pro Max ?

Answer 1: Less Than 10000

Q2: Which product will come in the price range of 5000-10000 ?

Answer 2: EJAS Q7 SMART HEADPHONE

Q3: What is the correct MRP of Coolnut 60000 mah Powerbank ?

Answer 3: 19999

9 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP Acer Predator Helios Gaming Laptop ?

Answer 1: Less than 150000 

Q2: What is the correct MRP of IFB Convection Microwave Oven ?

Answer 2: 14990

Q3: What is the correct MRP of V – Guard Mini Crystal Supreme TV Voltage Stabilizer ?

Answer 3: 2290

10 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Hindware 3 L Instant Water Geyser ?

Answer 1: LESS THAN 4000 

Q2: Which product will come in the price range of 90000 – 100000 ?

Answer 2: ANEMOS SWISH CEILING

Q3: What is the correct MRP of Philips GC2996 Pack of 3 2400 W Steam Iron ?

Answer 3: 17979

11 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Rothco UV Protection Aviator Sunglasses ?

Answer 1: 38000

Q2: Who Am I ?

Answer 2: SAREE

Q3: Is the correct MRP of Richa Gupta Party Black Clutch 9990 ?

Answer 3: NO

12 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Bosch 9 kg Fully Automatic Washing Machine ?

Answer 1: 77999

Q2: What is the correct MRP of Wonder World Portable Disinfection Machine ?

Answer 2: 38199

Q3: What is the correct MRP of Bombay Dyeing Cotton Double King Floral Bedsheet ?

Answer 3: LESS THAN 6000

13 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Reebok Solid Men Tracksuit ?

Answer 1: LESS THAN 6000

Q2: What is the correct MRP of Britney Spears Curious Eau De Parfum ?

Answer 2: 8000

Q3:  Is the correct MRP of TRESemme Naturals Vibrantly Smooth Conditioner 739 ml 18660 ?

Answer 3: YES

14 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Thomson R9 (24 inch) HD Ready LED TV?

Answer 1: 10499

Q2: Who Am 1?

Answer 2: ELICA WALL MOUNTED CHIMNEY

Q3:Is the correct MRP of Healthgenie Electronic Digital Weighing Machine 1199?

Answer 3: YES

15 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Geek Smart Door Lock ?

Answer 1: 27999

Q2:  What is the MRP of Light decore Uplight Wall Lamp ?

Answer 2: 7700

Q3: What is the correct MRP of ODELEE XXL WALL STICKER ?

Answer 3: LESS THAN 20000

16 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Shiva Skepl – ZOTPC Induction Cooktop ?

Answer 1: MORE THAN 50000

Q2: Which product will come in the price range of 15000-20000 ?

Answer 2: DOLPHY RUBBER COATED DUMBELL

Q3: What is the correct MRP of PMR Ultimate Knee Support ?

Answer 3: 16990

17 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Microsoft Surface Pro 6 Core i7 8th Gen laptop ?

Answer 1: Less than 150000

Q2: Who am I ?

Answer 2: Air cooler

Q3: Is the correct MRP of Panasonic MK – MG1500 1500 W Hand Blender 20000

Answer 3: No

18 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Disney The Jungle Book Figures ?

Answer 1: 8498

Q2: Who am I ?

Answer 2: TEDDY

Q3: Is the correct MRP of The Childrens Place Full Sleeve Self Design Baby Girls Casual Jacket is 3799 ?

Answer 3: YES

19 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of KitchenAid Power Plus Juicer Mixer Grinder?

Answer 1: LESS THAN 50000

Q2: What is the correct MRP Preethi Iconic Wet Grinder?

Answer 2: 8999

Q3: What is the correct MRP of SHIVA Pizza Pan?

Answer 3: 25000

20 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of HP 315 Multi Function Color Printer ?

Answer 1: LESS THAN 15000

Q2: What is the correct MRP of Fossil Greenville Messenger Bag ?

Answer 2: 25495

Q3: Is the correct MRP of the realme band yellow strap 3500 ?

Answer 3: NO

21 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: Is the correct MRP of Fossil Women Brown Tote 16495 ?

Answer 1: YES

Q2: Who am I ?

Answer 2:SKYBAG STROLLY

Q3: Which product MRP will fall in the range of 3000 – 5000 ?

Answer 3: SONATA WATCH

22 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Voltas 5 Star Window AC ?

Answer 1: 36690

Q2: What is the correct MRP of iFFALCON by TCL LED Smart Android TV ?

Answer 2: LESS THAN 70000

Q3: What is the correct MRP of Dorothy Perkins Women Floral Print Flared White Skirt ?

Answer 3: 4590

23 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Asus GT – AX1100011000 Mbps Gaming Router ?

Answer 1: LESS THAN 50000

Q2: Is the correct MRP of Motorola Razr Black 128 GB 149999 ?

Answer 2: YES

Q3: What is the correct MRP HP Pavilion Core i3 21.45 inch Screen ?

Answer 3: 41661

24 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Hitachi 2 Ton 3 Star Split Inverter AC ?

Answer 1: LESS THAN 60000

Q2: Which product MRP will fall in the range of 15000-20000 ?

Answer 2: HAVELS TRAVEL LITE

Q3: What is the correct MRP of Honor 8 ?

Answer 3: 30577

25 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of KitchenAid Pop Up Toaster ?

Answer 1: LESS THAN 15000

Q2: What is the correct MRP of BOROSIL 60 – Litre B OTG – 60L Oven Toaster Grill ?

Answer 2: 15990

Q3:What is the correct MRP of Adidas Slippers ?

Answer 3: 3599

26 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Havells PROLIFE GRANDE Air Fryer ?

Answer 1: 10000 OR MORE 

Q2: What is the correct MRP of RARE ROOTS Women Printed Poly Chanderi A – Line Kurta ?

Answer 2: 2099

Q3: What is the correct MRP of Indistar Regular Fit Women Multicolor Velvet Trousers ?

Answer 3: 4798

27 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of iQOO 3 Quantum Silver 256 GB phone ?

Answer 1: MORE THAN 35000

Q2: What is the MRP of IFB 8.5kg Fully Automatic Front Load Washing Machine ?

Answer 2: 40990

Q3: What is the correct MRP of Singer FM 1409 Electric Sewing Machine ?

Answer 3: 10999

28 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Apple MacBook Air M1 13.3 inch ?

Answer 1: 117900

Q2: Who am I ?

Answer 2: ALDO WOMEN BLACK 

Q3: What is the correct MRP of Namaskar Men Solid Pure Cotton Straight Kurta ?

Answer 3: 2599

29 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Bosch Free Standing 12 Place Settings Dishwasher ?

Answer 1: LESS THAN 50000

Q2: What is the correct MRP of Nespresso Lattissima Touch White Personal Coffee Maker ?

Answer 2: 49999

Q3: What is the correct MRP of Lavazza Aulika Food Processor ?

Answer 3: 120000

30 March Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Vaio SE Series Core i5 8th Gen 14 inch Laptop ?

Answer 1: LESS THAN 90000

Q2: What is the correct MRP of Leef iBridge 3 Mobile Memory 128 GB OTG Drive ?

Answer 2: 13990

Q3: What is the correct MRP of Gadgets Wrap Laptop Decal 12 for Macbook 12 inch ?

Answer 3: 2000

31 March Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode No:-  114

Q1: What is the correct MRP of Chemistry Women Copper Heels Sandal ?

Answer 1: 1999

Q2: Is the correct MRP of PK Garments Men Sherwani 5999 ?

Answer 2: YES

Q3: What is the correct MRP of Karatcart Brass Silver Plated Ring Set ?

Answer 3: LESS THAN 5000

1 April Daam Sahi Hai Quiz Answers Episode No:-  115

Q1:  What is the correct MRP Eureka Forbes Water Purifier ?

Answer 1: LESS THAN 5000

Q2: What is the correct MRP of InstaCuppa Milk Frother ?

Answer 2: 1499

Q3: What is the correct MRP of Usha CPJ Juicer ?

Answer 3: 20999

2 April Daam Sahi Hai Quiz Answers – Episode No:-  116

Q1: What is the correct MRP of Spigen Tempered Glass Guard For Apple iPhone 11 PRO ?

Answer 1: LESS THAN 45900

Q2: What is the correct MRP of Apple iPad 8th Gen 32 GB With Wi Fi ?

Answer 2: 29900

Q3: Who am I ?

Answer 3: SMARTWATCH

3 April Daam Sahi Hai Quiz Answers – Episode No:-  117

Q1: What is the correct MRP of Livpure Pep Pro Star Water Purifier ?

Answer 1: LESS THAN  20000

Q2: What is the correct MRP of Zahuu Egg Boiler Cooker ?

Answer 2: 2899

Q3: What is the correct MRP of W Women Self Design Embellished Cotton Blend Anarkali Kurta ?

Answer 3: 8999

4 April Daam Sahi Hai Quiz Answers – Episode No:-  118

Q1: Is the correct MRP of Skullcandy Crusher Evo Bluetooth Headset 24999 ?

Answer 1: YES

Q2: What is the correct MRP of Nillkin PHM – 063592FR Mobile Holder ?

Answer 2: LESS THAN 8000

Q3: What is the correct MRP of Apple Watch Series 3 GPS – 38mm Silver Aluminium Case With Fog Sport Band ?

Answer 3: 20900

5 April Daam Sahi Hai Quiz Answers – Episode No:-  119

Q1:  Is the correct MRP of Timesaver Pressure Cooker 80000 ?

Answer 1: no

Q2:  Who Am I ?

Answer 2: token icon bottle opener

Q3: Which product will fall in the range of 15000-20000 ?

Answer 3: Indian art villa casserole

6 April Daam Sahi Hai Quiz Answers – Episode No:-  120

Q1: What is the correct MRP of Woodland Men Cargos ?

Answer 1: LESS THAN 5000

Q2: What is the correct MRP of Pigeon Favourite Electric Kettle ?

Answer 2: 1195

Q3: What is the correct MRP of Waterford Decanter ?

Answer 3: 84677

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 thoughts on “Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 11 May 2021”

Leave a Comment

error: