FLIPKART QUIZ | AMAZON QUIZ

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today (Baazi Ek Minute Ki) 24 July 2021

Flipkart Video Contest Section is Updated with another new Show Flipkart Sirf Ek Minute Quiz & as usual, we are added Flipkart Sirf Ek Minute Answers Today with Correct Options & Questions. You can find here all Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers with episode number & Name.

Sirf ek minute hosting by Shardul Pandit & This is an interactive quiz show for those who are information & quiz obsessed. The Host would throw 6 questions related to pop culture, general knowledge, sports, politics and social media, etc. that can make viewers win exciting Prizes.

Flipkart Quiz Answers Today|All Video Contest

How to Play Flipkart Sirf Ek Minute Quiz

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Search “Game Section in the app & Find Sirf Ek Minute answers Quiz

5. There will be a total of 6 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to Win Gift Vouchers, SuperCoins & More.

Details of The Sirf Ek Minute Contest

Contest Name Sirf Ek Minute
Season No. 09
Conducted By Flipkart Game Zone
Date & Time Daily 12.00 am to 11.59 pm
Prizes SuperCoins & Gift Vouchers

Flipkart Sirf Ek Minute Answers Today 24th July 2021 –

EP 9 -Khan Khronology 

Q1: Who won the first IPL?

Answer 1: (A) Rajasthan Royals 

Q2: Which of these movies were released first?

Answer 2: (C) Karan – Arjun

Q3: What animal appears on the Lamborghini logo?

Answer 3: (B) Bull

Q4: President Dr. S Radhakrishnan’s birthday is celebrated as what?

Answer 4: (A) Teachers Day

Q5: Which country has the largest area?

Answer 5: (D)  Russia

Q6: Who among these is the youngest?

Answer 6: (B) Amit Shah

EP 8 – King of Fruits

Q1:Totapuri and Kesar are types of what?

Answer 1: (B) Mango

Q2: Which of these is an upcoming movie starring Shahid Kapoor?

Answer 2:  (A) Jersey

Q3: Who heads the Serum Institute of India?

Answer 3: (A) Adar Poonawala

Q4: Which city is China’s capital?

Answer 4: (A) Beijing

Q5: Which of these air force ranks is more senior?

Answer 5: (B) Air Commodore

Q6: Which player never played a single T20 International for India?

Answer 6: (A) Anil Kumble

Current Live Quizzes on Flipkart

Flipkart Oppo Challenge with Ranbir Kapoor Quiz

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

Flipkart Kaun Who did it Quiz Answers Today

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today Season 2

Flipkart Power Play Answers Today Win – Prizes

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers  Today Win – Vouchers

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today Win – Gifts

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today khoj apradhi ki

Flipkart FYI Quiz Answers Today For Your Information Quiz

Flipkart Aage Kya Answers Today Atrangi Drams Win Realme 8 Pro

Flipkart The Ultimate Realme Quiz Answers & Win – Realme Soundbar

Flipkart The Grid Quiz win with the stars Answers

Flipkart Big Billion Muqabla Quiz Answers Today Win: Prizes

Flipkart Sabse Funny Kaun Answers Vote & Win Prizes

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today Win SuperCoins

EP – 7- Kashmir ya Assam?

Q1: In which part of India is the Dogri language most commonly used?

Answer 1: A- Jammu Kashmir

Q2: Which of these is a type of grass?

Answer 2: B- Bamboo

Q3: Which river is called the Father of African Rivers?

Answer 3: A -Nile

Q4: Which of these does ‘Sukhoi’ and ‘MIG’ supply to the Indian Armed Forces?

Answer 4: B- Fighter Planes

Q5: Which soft drink has a mascot named ‘Fido Dido’?

Answer 5: B- 7up

Q6: Which of these countries reached the Euro Cup final for the first time?

Answer 6: B- England

EP – 6| Martial Arts Ranks 

Q1: How many primary colours are there?

Answer 1: Three

Q2: Which continent is known as the Dark Continent?

Answer 2: Africa

Q3: Which is the most widely spoken language in the world?

Answer 3: Mandarin

Q4: Which city in India has the Veer Savarkar International airport?

Answer 4: Port Blair

Q5: Arrange these Karate belts starting from the lowest?

Answer 5: White Yellow Green

Q6: Which is India’s eastern most state?

Answer 6: Arunachal Pradesh

EP – 5 | Silk City

Q1: Which state produces Mysore sarees?

Answer 1: Karnataka

Q2: Which of these IPL teams has MS Dhoni played for?

Answer 2: rising pune

Q3: Which animal makes laughing noises?

Answer 3: HYENA

Q4: What was Chhatrapati Shivaji Maharaj’s mother’s name?

Answer 4: JIJABAI

Q5: Which of these rivers is not a tributary of the Ganges?

Answer 5: RAVI

Q6: In which year did Manmohan Singh become the Prime Minister of India?

Answer 6: 2004

EP – 4 |VVS ya Dada? 

Q1: Which is the biggest desert in the world?

Answer 1: SAHARA

Q2: From which country did Mahatma Gandhi arrive in Bombay in 1915?

Answer 2: ENGLAND

Q3: Which of these places is farthest from Mumbai?

Answer 3: GHAZIABAD

Q4: Which of these cricketers has Virat Kohli never played with in international cricket?

Answer 4: SOURAV G

Q5: The famous dialogue of Shashi Kapoor from movie Deewar is Mere pas… hai?

Answer 5: MAA

Q6: The founder of which of these companies recently announced he was going to space?

Answer 6: AMAZON

EP – 3 | FB ya Twitter? 

Q1: When did Gandhiji Launch The Quit India Movement?

Answer 1: 1942

Q2: Which is the largest state by area of India?

Answer 2: RAJASTHAN

Q3: In which of these does the athlete cover the longer distance?

Answer 3: 50KM WALK

Q4: Which king has Ranveer Singh played on screen?

Answer 4: Alauddin Khilji

Q5: The flag of which of these countries has fifty stars on it?

Answer 5: USA

Q6: What was created first?

Answer 6: FACEBOOK

EP – 2 |Scam of the Century

Q1: Which animal is known as the ship of the desert?

Answer 1: CAMEL

Q2: In which year was Harshad Mehta arrested for a stock market scam?

Answer 2: 1992

Q3: In which direct sun raises?

Answer 3: EAST

Q4: How many seconds are there in an hour?

Answer 4: 3600

Q5: How many people have landed on the Moon?

Answer 5:12

Q6: Which of these rulers in usually called ‘The Great’?

Answer 6: ASHOKA 

EP – 1 | Dhoni ya Azharudin?

Q1: Which is the main ingredient in a pizza

Answer 1: All-Purpose Flour

Q2: Who among these made their bollywood debut first

Answer 2: Deepika Padukon

Q3: How many planets lie between the sun and the last planet

Answer 3: 7

Q4: What instrument is goddess Saraswati seen holding in her hand

Answer 4: veena

Q5: Which of these is a new indian ministry created in 2021

Answer 5: cooperation

Q6: Which cricket captain has led india to the most number of world cups

Answer 6: Muhammad Ali

About The Flipkart Baazi Ek Minute Ki Quiz:

All Sirf Ek minute Flipkart Answers today is correct & Updated very fast on the internet. this show is new & you have the opportunity to win super coins, Vouchers & Gadgets. our experts suggest that you have to play Flipkart sirf ek minute quiz very fast once the new episode goes live. we update this page very fast on the internet so don’t worry just bookmark this page.

About Ajinkya Sid

Hello, my name is Ajinkya Sidwadkar also known as Ajinkya Sid and I am a full-time writer on this blog. I write articles on technology-related news and information. I also interested to write articles on current affairs & Quiz questions & answers posts, Deals, Loot & Free Offers.

Leave a Comment

error: