FLIPKART QUIZ | AMAZON QUIZ

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today (All Answers)

Flipkart kya bolti public Quiz, Flipkart kya bolti public contest Answers 25 March 2021 Season 3 win Assured Prizes today – Hey Friends here are all correct Kya Bolti Public Flipkart answers today of The Quiz.

The Flipkart Video Introduced kya bolti public the Game of Truth & Win Lakhs Everyday Contest is Live Now. You can play the Flipkart kya bolti public quiz and win Assured Gifts. If You are looking for fast and right answers here are all 3 correct answers to The Quiz.

How to Play kya bolti public Flipkart Quiz

Table of Contents

1. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Search “Game Section in the app & Find kya bolti public Quiz

4. There will be a total of 3 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to Win Voucher Gifts.

Details of The Quiz

  • Name:- kya bolti public
  • Episode No:– 84
  • Quiz Type:- Video
  • Prizes:- SuperCoins
  • Question-Based On- Opinion & Poll
  • Conducted by:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 am to 11.59 pm

Current Live Quizzes on Flipkart

Flipkart Power Play Answers Today Win – Prizes

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers  Today Win – Vouchers

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today Win – Gifts

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today khoj apradhi ki

Flipkart FYI Quiz Answers Today For Your Information Quiz

Flipkart Aage Kya Answers Today Atrangi Drams Win Realme 8 Pro

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today (All Episodes Answers)

Flipkart The Ultimate Realme Quiz Answers & Win – Realme Soundbar

Flipkart The Grid Quiz win with the stars Answers

Flipkart Big Billion Muqabla Quiz Answers Today Win: Prizes

Flipkart Sabse Funny Kaun Answers Vote & Win Prizes

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today Win SuperCoins

Flipkart kya bolti public Quiz Answers:

22 March kya bolti public Quiz Answers

Q1: What would you like to become ?

Answer 1: SABSE FUNNY

Q2: What would you like to have ?

Answer 2: OWN BUSINESS

Q3: What do you like more ?

Answer 3: BLUETOOTH HEADPHONES

21 March kya bolti public Quiz Answers

Q1: Who is a better anchor turned actor ?

Answer 1: MANISH POUL

Q2: What is the best way to relax after a long day ?

Answer 2: SPEND TIME WITH FRIENDS

Q3: Which of these insects is scarier ?

Answer 3: HONEYBEE

20 March kya bolti public Quiz Answers

Q1: Which Vidya Balan movie is better ?

Answer 1: BHOOL BHULAYIA

Q2: Who would you want as a friend ?

Answer 2: FASHION EXPERT

Q3: Which snacks is better ?

Answer 3: ALOO BHUJIYA

19 March kya bolti public Quiz Answers

Q1: Whose wedding outfit was better?

Answer 1: VARUN -NATASHA

Q2: Which of these activity is more enjoyable?

Answer 2: CYCLING

Q3: Which side dish is more preferable?

Answer 3: FRIES

18 March kya bolti public Quiz Answers

Q1: Should the content on digital platforms go under censorship ?

Answer 1: YES

Q2: Which of these is a more popular cold beverage ?

Answer 2: MOCKTAIL

Q3: Who is a better On – screen teacher ?

Answer 3: MISS CHANDANI

17 March kya bolti public Quiz Answers

Q1: Whose online content is better ?

Answer 1: Ashish Chanchlani

Q2: Which of these dishes should be banned ?

Answer 2: CHOCOLATE MOMOS

Q3: Which of these things you always carry in your bags ?

Answer 3: CONDOMS

16 March kya bolti public Quiz Answers

Q1: Will OTT platform take over movie theatres ?

Answer 1: YES

Q2: What do you use more in your text messages ?

Answer 2: EMOJI

Q3: What do you use more in your text messages ?

Answer 3: SHWETA TRIPATHI

15 March kya bolti public Quiz Answers

Q1: Which of these is more convenient ?

Answer 1: 10 RUPEE NOTE

Q2: Which sports personality is more popular ?

Answer 2: SANIA MIRZA

Q3: What would you like to become ?

Answer 3: MAESTRO IN MUSIC 

14 March kya bolti public Quiz Answers

Q1: Which father-daughter duo is more popular?

Answer 1: ANANYA & CHUNKY PANDEY

Q2: With whom would you like to discuss your problems first?

Answer 2: FRIENDS

Q3: What kind of parties do you like to attend?

Answer 3: COCKTAIL PARTY

13 March kya bolti public Quiz Answers

Q1: Who has a better smile ?

Answer 1: KARTIK ARYAN

Q2: What goes best with bread ?

Answer 2: BUTTER

Q3: What is technology for us ?

Answer 3: TECHNOLOGY IS HELPFULL

12 March kya bolti public Quiz Answers

Q1: Which of these movies you would like to re – watch with your family ?

Answer 1: HERA PHERI

Q2: Have you ever seen a shooting star and made a wish ?

Answer 2: YES

Q3:  Which sweet is tastier ?

Answer 3: GULAB JAMUN

11 March kya bolti public Quiz Answers

Q1: Where would you like to go on your honeymoon ?

Answer 1: INDIA

Q2: Which on screen couple are missed more ?

Answer 2: ANURAG AND PRERNA

Q3: What kind of quality do you look for in a friend ?

Answer 3: COMMUNICATOR

10 March kya bolti public Quiz Answers

Q1: Which sport’s tickets Indians would likely buy ?

Answer 1: INDIAN SUPER LEAGUE

Q2: Which of these are more likely to be trusted ?

Answer 2: ASTROLOGY 

Q3: Who has a better gym look ?

Answer 3: RAKUL PRREET SINGH

9 March kya bolti public Quiz Answers

Q1: Which of the sister duo is more popular ?

Answer 1: KARISHMA-KAREENA

Q2: What helps you to make your mood better ?

Answer 2: GOOD MUSIC

Q3: Which Apple product is more popular ?

Answer 3: IPAD

8 March kya bolti public Quiz Answers

Q1: Which actress has portrayed the role of Komolika better ?

Answer 1: HINA KHAN

Q2: Is 2000 note inconvenient to use ?

Answer 2: YES

Q3: Which sports movie is better ?

Answer 3: CHAK DE INDIA

7 March kya bolti public Quiz Answers

Q1: Which place is better for a destination wedding ?

Answer 1: Fort

Q2: Which actor plays female character better ?

Answer 2: Sunil Grover

Q3: Which attire looks better in winter ?

Answer 3: Sweat Shirt

6 March kya bolti public Quiz Answers

Q1: Whose concert would you like to attend ?

Answer 1: Arjit Singh

Q2: Do Indians support Paternity leave policy ?

Answer 2: Yes

Q3: What do you prefer in your meal ?

Answer 3: Roti

5 March kya bolti public Quiz Answers

Q1: Which IPL captain has better physique ?

Answer 1: KL RAHUL

Q2: Who is a more popular singer ?

Answer 2: HONEY SINGH 

Q3: Which of these 90s games were more popular ? ?

Answer 3: SUPER MARIO

4 March kya bolti public Quiz Answers

Q1: Which mother – daughter duo is better ?

Answer 1: Amrita Singh and Sara Ali Khan

Q2: Can love happen twice ?

Answer 2: Yes

Q3: What would you choose after winning a toss in a cricket match ?

Answer 3: Batting

3 March kya bolti public Quiz Answers

Q1: which family you would like to be born ?

Answer 1: Kapoors

Q2: Which of these is more addictive ?

Answer 2: Youtube Videos

Q3: Where would you like to live after retirement ?

Answer 3:  Cottages

2 March kya bolti public Quiz Answers

Q1:Which cartoon character has a better physique?

Answer 1: Popeye

Q2: Should couples stay in a live-in relationship before marriage?

Answer 2: No 

Q3: Which actor among 90s era was more entertaining?

Answer 3: Salman Khan

1 March kya bolti public Quiz Answers

Q1:Which ‘Student of the Year’ trio is better?

Answer 1: Alia-Varun-Siddharth

Q2: On which of these days we find it most difficult to go to the office?

Answer 2: Monday

Q3: For whose wedding you would be more excited?

Answer 3: Best Friend

28 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: What would you choose?

Answer 1: 1 Lakh Rs

Q2: Which luxury item you would want in your house?

Answer 2: Barbeque Setup

Q3: Which celebrity baby name is cuter?

Answer 3: Vamika

27 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: During wedding should the groom also put mehendi?

Answer 1: Yes

Q2: Who is a better actor?

Answer 2: Prabhas

Q3:Which South Indian dish is better?

Answer 3: Dosa-Sambhar

26 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: Which form of martial arts is more interesting?

Answer 1: Kung Fu

Q2: Did you ever have a crush on a teacher?

Answer 2: Yes

Q3: Which vegetable is disliked?

Answer 3: Karela

25 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: Which pizza outlet is better?

Answer 1: Domino’s

Q2: Do Indians believe in ghosts?

Answer 2: Yes

Q3: Who has a better airport look?

Answer 3: Katrina Kaif

24 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: Who is more entertaining?

Answer 1: Kangana Ranaut

Q2: Where would you prefer to be pierced?

Answer 2: Eyebrow Piercing

Q3: What kind of videos you would prefer to watch?

Answer 3: Animal Videos

23 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: Which TV host is hotter?

Answer 1: Karan Kundra

Q2: Who do you want to become?

Answer 2: Singer

Q3: Are dating apps waste of time? Check

Answer 3: No

22 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: Which Bollywood actor can become a Hollywood star?

Answer 1: Hrithik Roshan

Q2: Which mode of payment is preferred by most people?

Answer 2: Credit/Debit Cards

Q3: Which biopic is more awaited?

Answer 3: Kangana As Indira Gandhi

21 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: Who of these Bollywood actors is more underrated?

Answer 1: Manoj Vajpayee

Q2: Which is a better way to store photographs?

Answer 2: Photo Albums

Q3: Which of these habits is worse?

Answer 3: Dishonesty

20 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: Who is more strict?

Answer 1: Papa

Q2: Which of these filmstars is more stylish?

Answer 2: Ranveer Singh

Q3: Which ice-cream is more popular?

Answer 3: Mango

19 February kya bolti public Quiz Answers

Q1:Which Bollywood couple should get married next?

Answer 1: Tiger-Disha

Q2:Which of these things will be more difficult to quit?

Answer 2: Junk Food

Q3:Which of these things should be banned?

Answer 3: Smoking

18 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: Which biscuit tastes better with tea?

Answer 1: Rusk

Q2: Which household chores is more boring?

Answer 2: Washing Dishes

Q3: Which of these couples is more popular?

Answer 3: Akshay- Twinkle

17 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: What kind of career do Indians opt for?

Answer 1: Follow Passion

Q2: What would you rather be?

Answer 2: Class Moniter

Q3: Which pizza is better?

Answer 3: Cheese Burst

16 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: Who is a better director?

Answer 1: Karan Johar

Q2: Which popcorn flavour is more popular?

Answer 2: Cheese Popcorn

Q3: Which game is more enjoyable with family?

Answer 3: Housie

15 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: Which summer fruit is loved more by Indians?

Answer 1: Mango

Q2:While earning on our own should we accept money from parents?

Answer 2: No

Q3: Which attire is more suitable for office?

Answer 3: Indian Look

14 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: With whom do Indians want to celebrate Valentine’s day?

Answer 1: Best Friend

Q2: Which actress’ dance moves looks the best?

Answer 2: Nora Fatehi

Q3: Will you maintain friendship with your Ex?

Answer 3: Yes

13 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: Who has played a more prominent role in our lives?

Answer 1: Parents

Q2: What do most people use while taking bath?

Answer 2: Soap

Q3: What kind of chocolates liked by people?

Answer 3: Milk Chocolate

12 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: Which genre of movie is more popular?

Answer 1: Comedy

Q2: Which dry fruit is better?

Answer 2: Badam

Q3: What is the right age to get married?

Answer 3: 25 to 28 Years

 

11 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: Which of these street food is tastier?

Answer 1: Momos

Q2: Which of these is a better gift at weddings?

Answer 2: Household Supplies

Q3: What’s an ideal party plan?

Answer 3: House Party

10 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: Who is India’s favourite television show host?

Answer 1: KBC- Amitabh

Q2: Which of these activites is more important?

Answer 2: Brushing Teeth

Q3: Which is India’s favourite Lays flavour?

Answer 3: Magic Masala

9 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: Which source of information we trust more?

Answer 1: Google

Q2: Should schools reopen now?

Answer 2: Yes

Q3: Which type of reality shows are liked by Indians?

Answer 3: Dancing

8 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: What is that quality the we want in our partner?

Answer 1: Intelligence

Q2: Which of these animals is cuter?

Answer 2: Rabbit

Q3: Which on-screen pair looks better together?

Answer 3: Varun Dhawan AND Alia

7 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: Who is a better singer?

Answer 1: Lata Mangeshkar

Q2: Will Mumbai Indians win 2021 IPL tournament?

Answer 2: Yes

Q3: What is India’s favourite paneer dish?

Answer 3: Shahi Paneer

6 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: Who is a more popular superhero?

Answer 1: Spider-Man

Q2: Which phase of life was more enjoyable?

Answer 2: School Life

Q3: Which cricketer’s future looks brighter?

Answer 3: Shubhman Gill

5 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: What is India’s favourite North Indian dish?

Answer 1: Rajma Chaval

Q2: Who is a better news anchor?

Answer 2: Arnab Goswami

Q3: What is the most memorable thing about school?

Answer 3: Lunch With Friends

4 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: Which mobile network is preferred the most?

Answer 1: Jio

Q2: Which TV couple is more loved in India?

Answer 2: Sidharth- Shehnaaz

Q3: Which side of the family are we more attached to?

Answer 3: Father’s Side

3 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: Who is a more popular choice as a yoga companion?

Answer 1: Baba Ramdev

Q2: Favourite place to eat with friends?

Answer 2: 5-Star Hotel

Q3: Do Indians keep passwords on their phone?

Answer 3: Yes

2 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: Are Indians comfortable sleeping in pitch darkness?

Answer 1: Yes

Q2: Who is India’s favourite Bigg Boss contestant?

Answer 2: Rakhi Sawant

Q3: Which fashionable accessory is more important?

Answer 3: Sunglasses

1 February kya bolti public Quiz Answers

Q1: Indians are more anticipated about which movie?

Answer 1: Sooryavanshi

Q2: Which version of Paratha is loved by Indians?

Answer 2: Aloo Paratha

Q3: Who is India’s favourite cricket commentator?

Answer 3: Akash Chopra

31 January kya bolti public Quiz Answers

Q1: With which actress did Ranbir look best on screen?

Answer 1: Ranbir-Anushka

Q2: Should the minimum age for smoking be 21?

Answer 2: Yes

Q3: Which brand of phone does India prefer?

Answer 3: Apple

30 January kya bolti public Quiz Answers

Q1: Which cricketer has a better physique?

Answer 1: Virat Kohli

Q2: Among the new gen Bollywood actresses who should make their Hollywood debut?

Answer 2: Alia Bhatt

Q3: What is India’s favourite dish during winters?

Answer 3: Gajar Ka Halwa

29 January kya bolti public Quiz Answers

Q1: Do Indians spend more than 3 hours on mobile?

Answer 1: Yes

Q2: Which of these shows is more nostalgic?

Answer 2: Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi

Q3: Which of these Bollywood couple make a cuter couple?

Answer 3: Kiara And Siddharth

28 January kya bolti public Quiz Answers

Q1: Who is a more iconic dancer?

Answer 1: Madhuri Dixit

Q2: Which of these subjects were least favourite during school days?

Answer 2: History

Q3: Which breed of dog does India prefer to adopt as a pet?

Answer 3: German Shepherd

27 January kya bolti public Quiz Answers

Q1: Who is India’s favourite Naagin actress?

Answer 1: Mouni Roy

Q2:  Is ‘Odd – Even’ rule the right tactic to fix air pollution?

Answer 2: Yes

Q3:  What is India’s favourite Burger joint?

Answer 3: KFC 

26 January kya bolti public Quiz Answers

Q1: Which game do people prefer to play in a picnic?

Answer 1: Antakshari

Q2: Can women live without buying clothes for a year?

Answer 2: No

Q3: Will it be necessary to wear a mask after getting vaccinated?

Answer 3: Yes 

25 January kya bolti public Quiz Answers

Q1: Which version of tea is India’s favourite?

Answer 1: Healthy Green Tea

Q2: Which of these Sushant Singh Rajput movie is India’s favourite?

Answer 2: MS Dhoni

Q3: Do we believe in ‘Love at first sight’?

Answer 3: Yes

24 January kya bolti public Quiz Answers

Q1: Who is India’s favourite celebrity chef ?

Answer 1: Vikas Khanna

Q2: Will Joe Biden turn out to be a better president ?

Answer 2: Yes

Q3: Should Amitabh Bachchan’s voice be removed from the COVID – 19 callertune ?

Answer 3: Yes

23 January kya bolti public Quiz Answers

Q1: Which was the most popular meme of 2020 ?

Answer 1: Rasode Memes

Q2: After marriage which kind of family does one prefer to stay in ?

Answer 2: Joint Family

Q3: Which Bollywood mommy is hotter ?

Answer 3: Kareena Kapoor

6 thoughts on “Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today (All Answers)”

Leave a Comment

error: