FLIPKART DAILY TRIVIA QUIZ ANSWERS: LIVE

Flipkart Super Fan 15th October Contest Answers – Karina Kapoor Quiz

Flipkart Super Fan Quiz, Flipkart Super Fan Quiz Answers 15 October 2020 win Assured Prizes today – Hey Friends here are all correct Flipkart Malaika Arora answers today of The Quiz.

SUPERFAN is a quiz show featuring various Bollywood celebrities across multiple episodes. Celebrities will ask various questions pertaining to their personal life and the participants will be required to answer these questions The episode will be aired every Friday at 00:00 hrs and users will be able to answer questions until 23:59 hrs on the following Thursday.

The Flipkart Video Introduced Super Fan the Game of Truth & Win Lakhs Everyday Contest is Live Now. You can play the Flipkart Super Fan a quiz and win Assured Gifts. If You are looking fast and right answers here are all 10 correct answers of The Quiz.

How to Play Super Fan Quiz Flipkart Quiz 15th October 2020

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Search “Game Section in the app & Find Super Fan Quiz

4. There will be a total of 10 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to Win Voucher Gifts.

Flipkart Super Fan Quiz Answers (Flipkart Kareena Kapoor Khan Quiz):

1. What was the name my grandfather wanted to give me?
Answer: Sidhima

2. What do you think I like more?
Answer: Sunset

3. What was the summer course I took in Harvard?
Answer: Micro Computers and Info tech

4. What is my favourite corner in my house?
Answer: The Balcony

5. How many pairs of jeans do I own?
Answer: 50-55 pairs

6. What’s my Favorite pass time with Taimur?
Answer: Reading

7. My second favourite holiday destination is New York
Answer: FALSE

8. My favourite dessert is Dal Ka Halwa
Answer: FALSE

9. I would love to be a lead in my own biopic
Answer: TRUE

10. My favourite Saif Ali Khan performance is?
Answer: Dil Chahta hai

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Win – Vouchers

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 15 October 2020 Win – Gifts

Flipkart Plus Quiz Answers 15 October 2020 & Win Prizes

Flipkart The Ultimate Realme Quiz Answers & Win – Realme Soundbar

Flipkart Power Play Answers 15 Oct Predict And Win Prizes

Flipkart The Grid Quiz win with the stars Answers 9 October 2020

Flipkart Big Billion Muqabla Quiz Answers Today 9 October 2020 Win: Prizes

Flipkart Sabse Funny Kaun Answers 11 Oct 2020 Vote & Win Prizes

I hope this Flipkart Super Fan Quiz will lucky for you will win. best luck.

Leave a Comment