Flipkart Yes or No Quiz Answers Today We Need Your Inputs Answers

Flipkart Yes or No Quiz Answers 13 February 2021 – Today Flipkart Yes or No is a very trending topic & Peoples are searching for Correct Flipkart Yes or No Quiz Answers for 13 February 2021 Date. Tophunt is a very famous blog to provide fast & correct answers.

Do want 13th February Flipkart Yes or No Quiz Answers & Details of Prizes? Let’s go. Quiz Answers Updated Now. You Can Submit The correct answers given below.

You can play the Flipkart Yes or No quiz and win Assured Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all 18 correct answers to The Quiz.

How to Play Flipkart Yes or No We Need Your Inputs Quiz

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Search “Video Section in the app & Find Yes or No answers Quiz

5. There will be a total of 15 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to Win Gifts.

Details of The We Need Your Inputs Quiz

  • Name:- Flipkart Yes or No We Need Your Inputs
  • Quiz Type:- Opinion
  • Question-Based On:- General Knowledge
  • Conducted by:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 am to 12.59 pm

Flipkart Yes or No Answers Today 13 February 2021

Updating Time: 12.01 AM (Note- If you Not See the answers: Get Answers)

Here is Flipkart Yes or No Answers Today Live:

Q1: Whose gym outfit is better?

Answer 1: Rakul Preet Singh

Q2: Which party would you like to attend ?

Answer 2: Cocktail party

Q3: Which couple was better dressed at their wedding?

Answer 3: Varun- Natasha

Q4: Which insect is scarier?

Answer 4: Which insect is scarier?

Q5: Do you think technology is..

Answer 5: Being helpful

Q6: Which of these will you always carry in your bag?

Answer 6: Power bank

Q7: Who is a better anchor turned actor?

Answer 7: Manish Paul

Q8: Who would you want to be friends with?

Answer 8: Communicator

Q9: For which league would you like to buy a ticket for?

Answer 9: Pro Kabaddi league

Q10: What do you believe in?

Answer 10: Astrology

Q12: With whom will you discuss your problems first?

Answer 12: Friends

Q12: Which side dish would you like to order?

Answer 12: Fries

Q13: Who makes a better friend?

Answer 13: Fashion expert

Q14: One food that you think shouldn’t exist

Answer 14: Chocolate Momos

Q15: Who is a better on-screen teacher?

Answer 15: Miss Chandani from Mai Hoon Na

Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers Today 13 February 2021 

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Win – Vouchers

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 10 December 2021 Win – Gifts

Flipkart Time For Quiz Answers 13th February 2021 Win Rs.50 Off

Flipkart Bigg Buzz Challenge Answers Today 10 December 2021

Flipkart Power Play Answers 10 Dec  Predict And Win Prizes

Flipkart The Grid Quiz win with the stars Answers 10 December 2021

Flipkart Bigg Billion Muqabla Quiz Answers Today 10 December 2021 Win: Prizes

Flipkart Sabse Funny Kaun Answers 10 Dec 2021 Vote & Win Prizes

by Ajinkya Sid
Hello, my name is Ajinkya Sidwadkar also known as Ajinkya Sid and I am a full-time writer on this blog. I write articles on technology-related news and information. I also interested to write articles on current affairs & Quiz questions & answers posts, Deals, Loot & Free Offers.

Leave a Comment