ALL FLIPKART QUIZ | ALL AMAZON QUIZ

Flipkart Bigg Buzz Challenge Answers Today 19 January 2021

Flipkart Bigg Buzz Challenge Quiz 19 January 2021 Answers today is Live Now. you can submit the correct Flipkart Bigg Bigg boss Quiz 19th January answers today. If you play today’s 19th January Flipkart Bigg Buzz Quiz then you will enter the Flipkart Bigg Buzz Challenge Quiz 19 January lucky draw to win Exciting Discounts. Amazon Exciting Discounts quiz is the best way to increase your general knowledge.

This Contest is Live Now. You can play the Flipkart Bigg Buzz Challenge a quiz and win Assured Discounts. If You are looking for fast and right answers here are all 5 correct answers to The Quiz.

How to Play Flipkart Bigg boss Quiz 19th January 2021

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Search “Game Section in the app & Find Bigg Buzz Challenge answers Quiz

4. There will be a total of 5 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to Win Gifts.

Flipkart Bigg Buzz Challenge Answers 19 January:

Q1:

Answer 1: Abhinav Shukla

Q2:

Answer 2: Manners Sikhayengi

Q3:

Answer 3: Anushasan

Q4:

Answer 4: Arshi Khan

Q5:

Answer 5: None of the Above

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 19 January 2021

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today 19 January

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 19 January 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Win – Vouchers

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 19 January 2021 Win – Gifts

Flipkart Time For Quiz Answers 19th January 2021 Win Rs.50 Off

Flipkart Power Play Answers 19 January  Predict And Win Prizes

Flipkart The Grid Quiz win with the stars Answers 19 January 2021

Flipkart Bigg Billion Muqabla Quiz Answers Today 19 January 2021 Win: Prizes

Flipkart Sabse Funny Kaun Answers 19 January 2021 Vote & Win Prizes

7th December Bigg Buzz Challenge Quiz Answers

Q1: What did Ejaz steal from Nikki’s bedside?

Answer 1: Coffee

Q2: Aly said ‘Padh likh ke aaiye_?

Answer 2: Anpadh Hai Aap

Q3: Who was the first contestar:t to reach the red box during the nomination task?

Answer 3: Pavitra Punia

Q4: Which contestant has claustrophobia?

Answer 4: Aly Goni

Q5: Which contestant will get evicted this week?

Answer 5: Abhinav Shukla

FLIPKART Bigg Buzz Challenge CONTEST DETAILS

Quiz Prize: Exciting Discounts
Available on: Flipkart App Only
Based on: General Knowledge
Period:  Daily 19 January to 19 January 2021
Winner Announcement:  Next Day

Expired Ans

Q1: Who Gave Rahul a back massage?

Answer 1: Nikki Tamboli

Q2: In one of the episodes Rahul said – ‘aise hi woh tera_?

Answer 2: ATM Hai

Q3: What is Nikki Tamboli’s birth date?

Answer 3: 21st August 1996

Q4: 4. What is the number of songs that Kumar Sanu has dedicated to his wife?

Answer 4: 5

Q5: Which contestant will be evicted this week?

Answer 5: None of The Above 

Q1: Who did Kavita save from the nominations ?

Answer 1: Eijaz Khan

Q2: Rahul said ‘ Tu red zone se chali gayi toh mein_ ? ‘

Answer 2: Pagal Ho Jaunga

Q3: How many instruments does Jaan Sanu play ?

Answer 3: 35

Q4: What did Jaan wanted from Nikki in the garden area ?

Answer 4: Kiss

Q5: Who will get evicted this week ?

Answer 5: None of the above

Q1: 1. Which contestant was the first to cry this season?

Answer 1:  Nikita tamboli

Q2: 2. ‘ Agar Mein Kahu Ki Mein Paidaishi —_ ‘

Answer 2: Janwar hu

Q3: 3. Which contestant rubbed ‘ Haldi ‘ on Sidharth’s finger ?

Answer 3: pavitra punia

Q4: 4. Which contestant claims to be a ‘ Heart – Breaker ?

Answer 4: nikitha tamboli

Q5: 5. Which contestant will be evicted this week ?

Answer 5: Rahul vaidya (My Pridiction)

I hope this Flipkart Bigg Buzz Challenge Quiz will lucky for you will win. best luck.

4 thoughts on “Flipkart Bigg Buzz Challenge Answers Today 19 January 2021”

Leave a Comment