FLIPKART QUIZ | AMAZON QUIZ

Google Pay Go India Game Goa City Event Quiz Answers – Win Rs.100

Google Pay Go India Goa Event Quiz Answers: If you are searching gpay go India Goa city quiz answers to win the contest then read this post. because we are going to share the Goa event answers.

Now google pay started another new city-oriented quiz contest under the google pay go India contest. during this contest, you have to visit Goa city & submit correct answers from 27th November to 29th November 2020. if you submit correct answers then you will get an assured scratch card worth Rs.100 from Gpay.

Google Pay Go India Game Kolkata City Event Quiz Answers – Win Rs.100

How To Visit Goa City in Google Pay Go India Offer :

Step 1: Go to Go India game under google pay app.

Step 2: Now, stay in Hyderabad City, and then you can play GPay Goa City Quiz.

Step 3: You Can Earn Goa City Tickets By doing Tasks In Google Pay Go India Contest :

  • Share Go India Map or City Photo Daily
  • Recharge
  • Pay For Google Play Recharge Code
  • Scan Google Pay QR Codes
  • Pay Bills
  • Pay On MakeMyTrip
  • Buy Gold

Step 4: After reaching Goa city you can play a quiz.

Google Pay Go India Goa Quiz Answers :

Goa Event Quiz Question with Answers 2 December 2020

ANSWERS WILL UPDATED TODAY MORNING 8.00 AM

NEXT EVENT FAST ANS JOIN TELEGRAM CHANNEL
  • The Right Answer is: Kokum Juice
  • The Right Answer is: Gokarna
  • The Right Answer is: Never Install any such software or app
  • The Right Answer is: Se Cathedral
  • The Right Answer is: 2
  • The Right Answer is: Curries
  • The Right Answer is: Dudhsagar Falls
  • The Right Answer is: Chapora Fort
  • The Right Answer is: Arpora night market
  • The Right Answer is: District
  • The Right Answer is: Calangute Beach
  • The Right Answer is: Clothes

Google Pay Goa Event Quiz Questions :

Q1: Which of the following is a popular Goan drink?

Answer 1: Kokum Juice

Q2: Which of the following is not a beach in Goa?

Answer 2: Gokarna

Q3: You get a call from a person promising you city tickets. The caller asks you to install a software shared over SMS and you can get any ticket that you want. You will

Answer 3: Never Install any such software or app

Q4: This church located in Goa is the largest church in Asia

Answer 4: Se Cathedral

Q5: How many districts does Goa have?

Answer 5: 2

Q6: Xacuti, Saraptel and Vinadaloo are examples of

Answer 6: Curries

Q7: Which of these waterfalls in Goa has served as the shooting location for a popular bollywood movie?

Answer 7: Dudhsagar Falls

Q8: Which of the following forts is located in Goa?

Answer 8: Chapora Fort

Q9: Which of the following is a popular shopping location in Goa?

Answer 9: Arpora night market

Q 10: North Goa and South Goa are the 2 _______ of Goa ?

Answer 10: District

Q11: Which of these is one of famous beach in Goa

Answer 11: Calangute Beach

Q12: What is best deals or souvenirs when shopping in Goa?

Answer 12: Clothes

Google Pay Go India Test Your Colour knowledge Event Quiz Answers Win ₹5 to ₹100

Google Pay Go India Nainital Event Quiz Answers Visit City & Win ₹100

How to Get Nainital Ticket in Google Pay Go India Game – Tricks Added

Google Pay Go India Game Chennai City Event Quiz Answers – Win Rs.100

Google Pay Go India Game Celebrate Diwali Event Quiz Answers – Win Rs.100

Go India Google Pay Offer Details & Quiz Answers Win – Rs.501 Directly In Bank

Google G Pay Go India Mumbai Event Quiz Answers – Win Rs.100

Google Pay Go India Game Jaipur City Event Quiz Answers – Win Rs.100

5 thoughts on “Google Pay Go India Game Goa City Event Quiz Answers – Win Rs.100”

Leave a Comment

error: