FLIPKART QUIZ | AMAZON QUIZ

Google G Pay Go India Mumbai Event Quiz Answers – Win Rs.100

Google Pay Go India Mumbai Event Quiz Answers: If you are searching gpay go India Mumbai city quiz answers to win the contest then read this post. because we are going to share Mumbai event answers.

Now google pay started another new city-oriented quiz contest under the google pay go India contest. during this contest, you have to visit Mumbai city & submit correct answers from 7th November to 9th November 2020. if you submit correct answers then you will get an assured scratch card worth Rs.100 from Gpay.

 Google Pay Go India Game Goa City Event Quiz Answers – Win Rs.100

How To Visit Mumbai City in Google Pay Go India Offer :

Step 1: Go to Go India game under google pay app.

Step 2: Now, stay in Hyderabad City, and then you can play GPay Mumbai City Quiz.

Step 3: You Can Earn Mumbai City Tickets By doing Tasks In Google Pay Go India Contest :

  • Share Go India Map or City Photo Daily
  • Recharge
  • Pay For Google Play Recharge Code
  • Scan Google Pay QR Codes
  • Pay Bills
  • Pay On MakeMyTrip
  • Buy Gold

Step 4: After reaching Mumbai city you can play a quiz.

Google Pay Go India Game Jaipur City Event Quiz Answers – Win Rs.100

Google Pay Go India Mumbai City Quiz Answers :

  • Answer: South Mumbai
  • Answer: 2011 World Cup (50 Overs)
  • Answer: Delivering Hot lunches to customer
  • Answer: Vada sambar
  • Answer: Never open gpay or enter Upi to receive
  • Answer: Shivaji Park
  • Answer: Powai
  • Answer: 7 island
  • Answer: Bandra & Worli
  • Updated soon…

Mumbai Event Quiz Question with Answers

Q1: Mumbai’s famous Marine Drive is Located in Which Part of the City?

Answer: South Mumbai

Q2: The Wankhede Stadium in Mumbai hosted the finals of which major men’s Cricket tournament that India Won?

Answer: 2011 World Cup (50 Overs)

Q3: The Mumbai Dabbawallas are known for :

Answer: Delivering Hot lunches to customer

Q4: Which of the following is not a Maharashtrian Food Specialty?

Answer: Vada sambar

Q5: You Found a Buyer for your old furniture just before Diwali. To receive money, the buyer has asked you to follow the steps on a google pay payment request sent to you. You reach the ‘enter UPI PIN’ screen. You Should:

Answer: Never open gpay or enter Upi to receive

Q6: Many International Cricketers started at this cricket ground/academy in central Mumbai

Answer: Shivaji Park

Q7: Which Of The Following is not a Beach location in Mumbai

Answer: Powai

Q8: How much island has been merged for Mumbai City?

Answer: 7 island

Q9: Mumbai’s Rajiv Gandhi Sealink connects which two places of Mumbai?

Answer: Bandra & Worli

Wait for More we will update soon..

 Google Pay Go India Game Chennai City Event Quiz Answers – Win Rs.100

Leave a Comment

error: