FLIPKART DAILY TRIVIA QUIZ ANSWERS: LIVE | AMAZON 29 OCT QUIZ

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 19th October 2020: Win Gems

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers, Flipkart Daily Trivia Answers 19 October 2020 – Hey Friends, Flipkart quiz 19th October Quiz answers are live now. you can see daily trivia Flipkart answers on 19th Oct & play the today’s quiz contest.

Flipkart Daily Trivia Quiz Details

Table of Contents

  • Quiz Name – Flipkart Quiz
  • Contest Prize – Gems, Vouchers & Rewards.
  • Flipkart Daily Trivia Contest Date – 19th Oct (12.00 AM To 11.59 PM)
  • Result – Immediately

How to Play Flipkart Smart & Intelligent Quiz 19th October

1. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Daily Trivia Contest

4. There will be a total of 6 questions

5. Answer all Daily Trivia Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 19th October 2020

Updating Time: 12.01 AM (Note- If you Not See the answers: Get Answers)

Q1: Who likes to #MovelnStyle with Skybags ?

Answer 1: VARUN DHAVAN

Q2: 2 States or all the States , she is the Caprese girl …

Answer 2: ALIA BHATT

Q3: Who is the captain of an IPL team & an ambassador of Aristocrat Bags ?

Answer 3: ROHIT SHARMA

Q4: Which is of these is a type of women’s bag ?

Answer 4: ALL OF THE ABOVE

Q5: Which Celeb couple is saying ” Hello Holidays ” With VIP Bags ?

Answer 5: KAREENA & SAIF ALI KHAN

Q6: What type of Luggage and Bags are available under brand Skybags

Answer 6: ALL OF THE ABOVE

Q7: In which all colors Aristocrat Photon Hard Luggage is available in Flipkart ?

Answer 7: ALL OF THE ABOVE

Flipkart Big Billion Muqabla Quiz Answers Today 19 October 2020

Flipkart Power Play Answers 19 October Predict And Win Prizes

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today 19th Oct 2020: Win Prizes

Leave a Comment